Cele mai frumoase 15 filme cu eclipse. Ai văzut vreunul?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
freepik.com
freepik.com

Iată o listă cu câteva filme care includ scene memorabile despre eclipse!

Prima eclipsă din acest an a avut loc pe 25 martie, iar următoarea va fi pe 8 aprilie. Ne-am gândit să îți punem la dispoziție câteva titluri pe care le poți căuta. Aceste filme îți pot aduce zâmbetul pe buze.

Deși nu există prea multe filme care să se concentreze exclusiv pe eclipsă, în afară de cele documentare, poți căuta următoarele titluri:

Curiozități interesante despre eclipse. Unele culturi le considerau semne ale furiei zeilor!

1. Apocalypse Now (1979) - Filmul regizat de Francis Ford Coppola include o scenă memorabilă cu o eclipsă de soare.

2. The Twilight Saga: Eclipse (2010) - Acesta este al treilea film din seria Twilight, care se concentrează pe povestea de dragoste dintre un vampir și o femeie.

3. Twister (1996) - Deși nu este centrul poveștii, filmul conține o scenă cu o eclipsă solară.

4. Dolores Claiborne (1995) - Adaptat după un roman de-al lui Stephen King, acest film conține o scenă importantă, care are loc în timpul unei eclipse solare.

5. Holes (2003) - Această adaptare a romanului pentru copii de Louis Sachar include o secvență importantă cu o eclipsă de soare.

6. Avatar (2009) - Deși nu este un moment esențial al poveștii, filmul lui James Cameron include o scenă cu o eclipsă văzută de pe planeta Pandora.

7. King Kong (2005) - Versiunea lui Peter Jackson a acestei povesti clasice include o scenă în care Kong este expus la o eclipsă de soare.

8. Ladyhawke (1985) - Acest film de fantezie, cu un iz romantic, conține o scenă cu o eclipsă care joacă un rol simbolic în poveste.

9. Pitch Black (2000) - În acest film SF de groază, o eclipsă are un impact major asupra poveștii și a personajelor.

10. The Darkest Minds (2018) - Adaptat după romanul lui Alexandra Bracken, acest film include o scenă importantă cu o eclipsă de soare.

11. The Little Vampire (2000) - Această poveste pentru copii include o eclipsă ca parte a intrigii.

12. A Perfect World (1993) - În acest film regizat de Clint Eastwood, o eclipsă solară vine cu un impact asupra personajelor și a poveștii în sine.

13. Heroes of the East (1978) - Acest film cu arte marțiale regizat de Lau Kar-leung include o scenă de luptă care are loc în timpul unei eclipse de soare.

14. The Final Cut (2004) - Această dramă SF cu Robin Williams în rol principal include o scenă cu o eclipsă ca parte a fundalului poveștii.

15. The Girl with All the Gifts (2016) - În acest film SF cu tematică zombie, o eclipsă solară joacă un rol important în poveste.

Îți recomandăm și: MITURI despre ECLIPSA DE LUNĂ pe care TREBUIE să le ȘTII

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel