Cele mai importante previziuni astrologice și recomandări în săptămâna 7 martie – 13 martie. Zodia ale cărei dorințe se vor împlini

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.com vine cu previziunile și recomandările pentru săptămâna în curs. 

BERBEC

Vă doriți prospețime, vă doriți schimbare, însă mai aveți de reparat, de vindecat. Nu este săptămâna în care să trageți de nimeni. Cine dispare va fi înlocuit repede.

TAUR

În relațiile personale (amoroase) pot apărea blocaje, iar la locul de muncă lucrurile pot avea două tăișuri. Puteți fi atât criticați cât și lăudați. Ar fi bine să vă luați rolul cât mai în serios, să vă dați importanță pentru că pot veni oportunități. Faceți ceva, mișcați ceva! Rezultatele muncii voastre există chiar dacă nu sunt cele pe care le așteptați.

GEMENI

La locul de muncă este zăpăceala, haos, totul se schimbă de pe o zi pe alta. Însă ceea ce este cu adevărat important este că aveți oportunități extraordinare de învățare. Totodată, veți avea înțelepciunea de a ieși din relații toxice, din parteneriate bolnăvicioase.

RAC

Începe o perioadă minunată pentru călătorii, pentru extinderea orizonturilor. Fiți generoși, astfel veți da un suflu nou vieții voastre. Convingeți-i și pe alții să fie generoși. Puteți fi promotori ai unei cauze umanitare. Atenție la chestiunile legale!

LEU

Veți avea senzația că nu vă sincronizați cu ceilalți și asta pentru că nu vă ascultați vocea interioară, nu țineți cont de intuiție. Încercați să nu vă cicăliți partenerul și nu insistați acolo unde nu este cazul. Chiar dacă vă este teamă că pierdeți controlul, încercați să învățați să renunțați. Pentru cei care vor să înceapă o afacere – atenție la cei cu care lucrați și bazați-vă pe ce este concret.

FECIOARĂ

Pe plan personal, puteți avea parte de vindecare emoțională, spirituală. La locul de muncă ar fi bine să vă implicați cu totul. Veți munci cu plăcere, iar unele proiecte care anul trecut nu ar fi avut sens, anul acesta vor avea.

BALANȚĂ

Relația cu copiii devine importantă. Dacă la muncă se întâmplă ceva ce nu vă place, veți exagera deoarece aveți nevoie de atenție, de aceea vă veți plânge, vă veți victimiza. Mai bine intrați în competiții doar pe plan personal, la serviciu fiți rezervați. Aveți grijă la sănătate.

SCORPION

Vor fi discuții financiare legate de casa în care locuiți. Gândiți-vă în mod conștient la resursele voastre, la locul unde stați și la toate lucrurile legate de asta, veți explora latura nevoii de siguranță și de liniște. Dacă vă doriți mai multă afecțiune, începeți cu voi înșivă.

SĂGETĂTOR

Nu tratați pe nimeni cu superioritate pentru că veți avea de pierdut, nu se știe de la cine veți primi exact ce aveți nevoie. Totodată, în relația cu cei dragi aveți nevoie de limite.

CAPRICORN

Vă veți gândi mereu la bani. Puteți să vă lăsați purtați de val acum cheltuind, mai ales că de obicei sunteți economi. Fiți generoși în perioada aceasta și alegeți unde doriți să meargă banii voștri. Veți avea o minte mai deschisă, veți simți lucrurile diferit. În perioada ce urmează voi sunteți printre puținii care vor avea capacitatea de mediere. Este și o perioadă de învățare, de topire a unor convingeri vechi care vă dăunează.

VĂRSĂTOR

Voi sunteți cei cărora li se vor împlini dorințele! Aveți resurse pentru orice vă doriți, trebuie doar să aveți intenția. Veți avea energie, nu vă mai simțiți sleiți de puteri. Nu mai sunteți anxioși, ci sunteți puși pe muncă. Sport, mișcare, schimbarea modului în care arătați, carismă, influență.

PEȘTI

Peștii au fost afectați de evenimentele petrecute în ultima perioadă, mai ales din cauza știrilor legate de război, nu vă lăsați acaparați de ele în totalitate. Puteți face pace cu partenerul și puteți să aveți încredere într-un proiect, chiar dacă nu se întâmplă acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel