Cele mai norocoase vs. cele mai ghinioniste ZODII în următorii 20 de ani

Rodica Mitu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Foto Pexels
EXCLUSIV
Foto Pexels

De ce Marea Conjuncție Jupiter - Saturn în semnul Vărsătorului din decembrie 2020 este importantă chiar și acum? Pentru că a fost și este responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani. 

Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, creșterii, oportunităților, șanselor, dar și a dreptății și evoluției. Saturn este planeta limitelor, restricțiilor, constrângerilor, structurii, disciplinei, construcției, blocajelor, maturității. Următoarele cuvinte sunt cheie: informație, schimbare, surpriză, experiment, nou, joacă, încercare. Vin schimbări importante, atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF. Schimbarea însă, uneori, nu va fi așa cum ne-am dori noi, iar multe planuri au fost și vor fi răsturnate. 

Zodii avantajate vs. zodii încercate în următorii ani

Cei mai avantajați, potrivit astrologului Daniela Simulescu, vor fi cei cu marcaj de Vărsător, Gemeni și Balanță.

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți radical următorii 20 de ani. De ce? Pentru că le displace schimbarea și vor să dețină controlul. 

Astrograma României. Proces de schimbare enorm în următorul an. Previziuni pentru toți

Amintim că, încă din septembrie, astrologul Daniela Simulescu spunea că, în România, până la final de an, vor fi multe negocieri și schimbări în parteneriatele dintre instituții.

Astrologul Daniela Simulescu a realizat astrograma țării noastre pentru ultimele luni din 2021. „La finalul anului, românii se vor simți pierduți, trădați și cu greu își vor mai păstra încrederea în oamenii politici aflați în poziții cheie, indiferent de culoarea politică”, a subliniat astrologul. 

„Suntem în valul patru, am avut Congrese ale unor partide, schimbări, deci clar că, până la finalul anului, totul este condensat. Se schimbă și situația politică a țării. Ce se întâmplă în harta unei țări? În primul rând, mă uit la progresie și progresia arată interiorul nostru, mentalul nostru colectiv, cum ne simțim. De doi ani, noi țipăm, strigăm, ne batem cu pumnii în piept, vrem să fie totul despre noi, nu despre alții, contează partea naționalistă de care ne ținem cu dinții. O să fim progresați în Leu până la finalul anului și o să auzim declarații că merge bine, că nu avem probleme, însă progresia Leului este menită doar să simțim nevoia să ne lăudăm și să credem că este bine. Până în decembrie, va exista o senzație de dezamăgire profundă, dezamăgire cruntă! O să existe o stare de nemulțumire profundă la nivel național”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel