Cele PATRU semne afectate de Luna Plină de pe 16 februarie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cele PATRU semne afectate de Luna Plină de pe 16 februarie (sura foto: Mohammad Reza Razmpour / Unsplash.com)
EXCLUSIV
Cele PATRU semne afectate de Luna Plină de pe 16 februarie (sura foto: Mohammad Reza Razmpour / Unsplash.com)

Luna Plină în Leu va fi resimţită de cei care au în astrogramă patru dintre semnele zodiacului. În ce fel? Află de la astrologul Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosens.ro:

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină, mai ales de cei care au planete personale în ultimele 5 grade ale acestor semne.. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Taur  / cei cu ascendent în Taur

În a doua lună a anului, astrele vă invită să fiţi mai "Gică contra". Voi sunteţi de obicei aşa, dar în luna februarie este mare nevoie să fiţi aşa, dar nu pentru ceilalţi, ci şi pentru voi. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional. Pentru că, pentru voi, Luna Nouă de pe 1 februarie se petrece în casa a 10-a. De asta vă spun să vă puneţi obiective mari, că puteţi să creşteţi încă un nivel la locul de muncă. Puteţi să primiţi un proiect sau o sarcină care să vă arate că nu e locul vostru acolo, astfel încât atunci când vine Luna Plină de pe 16 februarie să ziceţi "Gata, plec! Nu mai pot!".

Leu / ascendent în Leu

Luna Plină care se va petrece în semnul vostru pe data de 16 februarie, vă va obliga să vă dați seama de toate efectele deciziilor pe care le-aţi luat pe plan relaţional, cel puţin în ultima jumătate de an. Că sunt bune, că sunt mai puţin bune, nu contează. Cert este că undeva pe la jumătatea lunii, aveţi nevoie să ieşiţi mai mult din casă, indiferent unde.

Scorpion / ascendent în Scorpion

Pentru voi e important să învăţaţi să găsiţi un echilibru între job şi casă sau să acordaţi acelaşi interes pentru rezolvarea problemelor din familie, dar şi pentru cele de la serviciu. Relaţiile cu colegii trebuie să fie foarte închegate şi dacă nu va fi cazul, veţi fi nevoiţi să faceți un efort în acest sens. Recomandarea astrelor este să nu iei nimic personal. Colegii sunt colegi şi atât. Dacă ceva din comportamentul lor te irită, înseamnă că acea parte este în tine, că nu ţi-o accepţi, că treci printr-un moment mai greu. 

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Luna Plină de pe 16 februarie aduce atenţia pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră şi să vă daţi seama dacă oamenii ăştia vă ajută sau nu vă ajută. Are rost să vă sacrificaţi pentru ei sau nu? Ştiţi de ce spun asta? Casa a 12-a vorbeşte şi despre sacrificiu, dar despre sacrificiul de dragul de a fi victimă. Deci, cu atât de multe planete în casa a 12-a, vine un tipar de genul acesta în care o să vreţi să suferiţi puţin. Nu! Gata!

Folosiţi Luna Plină de pe data de 16 februarie şi să ziceţi "Stai, dom'le, puţin!". Voi ziceţi: "Dar eu de ce mă gândesc la ăştia atât de mult? Dar eu de ce fac atât de multe pentru ei? Dar mie de ce îmi pasă atât de mult de ei?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel