Cele PATRU zodii afectate de Luna Nouă din Taur

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Pe 8 mai va avea loc o Lună Nouă în Taur. 

Așteptam de mult timp un asemenea eveniment! Luna Nouă de pe 8 mai beneficiază de o mulțime de vești bune! Soarele și Luna se află în același semn cu Micul și Marele Benefic, adică Venus și Jupiter. Orice contact pe care îl fac Soarele și Luna cu acești doi aștri este considerat foarte norocos. 

Luna Nouă marchează începutul unui nou ciclu lunar și adesea aduce cu sine o serie de noi începuturi. Acest lucru face ca Lunile Noi să se simtă ca un moment deosebit, ideal pentru auto-reflecție, corectarea cursului și stabilirea obiectivelor sau a intențiilor. 

Arhetipul Taurului vorbește despre resurse, confort, stabilitate. 

8 mai este o zi memorabilă pe care nu o putem lăsa să treacă fără să „plantăm” ceva. Acest „ceva” va fi DURABIL. Va rezista în timp, și îi vom vedea roadele cu siguranță!

Taur/Ascendent în Taur

Este petrecere pe cer pentru tine! Soarele, Luna, Venus, Jupiter și Uranus se pun de acord ca tu să ai parte de încredere, curaj și noroc. Astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă. Fă tot posibilul să îți dedici câteva minute pentru a medita, pentru a te ruga, pentru a visa cu ochii deschiși. Este foarte important să te conectezi cu o stare de împlinire, mulțumire și recunoștință. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Dacă ești singur, rezervă-ți câteva minute pentru a te gândi la cum vrei să arate viitoarea relație. Nu neapărat partenerul. La cum vrei să te simți, cum te va îmbunătăți și cum te va împlini. Cei care sunt deja într-o relație au șansa de a face ajustările necesare astfel încât atât ei, cât și partenerii, să fie mai liniștiți și fericiți. Nu uita ceva: schimbarea începe cu tine însuți! 

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Leu/Ascendent în Leu

Luna Nouă se va petrece în casa a zecea, a carierei și a rolului în societate. Permite-ți să visezi cu ochii deschiși! Nu neapărat o poziție clară din punct de vedere profesional, ci mai degrabă o senzație, o stare, un sentiment de împlinire. Și încearcă să vezi jumătatea plină a paharului. Șefii și colegii vor dori să stea mai mult în preajma ta și să pună o vorbă bună pentru tine. Alții pot primi curajul necesar să facă primul pas pentru o nouă carieră. Lucrurile se vor întâmpla când trebuie!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă se va petrece în casa a patra. 8 mai poate fi ziua în care să faci pace cu familia de la naștere, în care să aduci îmbunătățiri gospodăriei, în care să începi să îți cauți o nouă locuință. Soarele, Luna, Venus, Jupiter și Uranus fac un comitet special pentru a te ajuta să ai mai multă încredere în tine. Altfel spus, ai nevoie de un refugiu interior cât mai echilibrat. Ca să poți, pe urmă, să și pui bazele autentice ale unuia exterior. 

Date de salvat în calendar: 18, 23 și 26 mai. Află când are loc cea mai fericită zi din 2024!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel