Cele PATRU ZODII care au "pile" la astre în luna mai!

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 02 mai 2022, 16:06 | Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro ne spune care sunt norocoșii lunii mai, mai precis, ce zodii vor beneficia din plin de aspectele și evenimentele astrologice ale acestei luni?

Luna mai este a doua cea mai importantă lună a anului 2022 și asta pentru că ne aduce intrarea lui Jupiter în semnul Berbecului. Acesta ne va da o porție zdravănă de curaj!

Și în afară de Jupiter, Venus și Marte vor tranzita și ele primul semn al zodiacului. Energie, încredere debordantă, curaj, prospețime, noutate, curaj, independență. Și de data aceasta, Jupiter nu ne va face să ne aruncăm așa în orb. Saturn din Vărsător îi trimite razele sale și ne ajută să fim și pragmatici. 

Mercur va retrograda începând cu 10 mai, în semnul Gemenilor. 

Iată care sunt zodiile care vor beneficia din plin de aspectele acestei luni, având „pile la astre”:

Berbec / Ascendent în Berbec

Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. 

Aveți toate ingredientele necesare pentru a schimba ceva în viața voastră și pentru a o îmbunătăți, luna mai fiind luna cea mai bună a lui 2022 pentru voi. Sigur și iunie va veni cu lucruri bune, însă impactul lui mai este fantastic, acum renașteți. 

Chiar și retrogradarea lui Mercur de pe 10 mai din semnul Gemenilor poate veni cu oportunități. Vi se readuc înainte anumite greșeli din trecut pe care le-ați putea repara acum. Aveți șansa să transformați greutățile pe care le-ați întâmpinat în lecții. Puteți să vă bazați și pe intelectul vostru. Puteți să învățați poate ce nu ați învățat în ani de-a rândul. Puteți să învățați foarte multe lucruri legate de educația financiară deoarece eclipsa de Lună Plină din Scorpion din această lună se va petrece exact pe axa financiară. În cuplu va trebui să vă construiți planurile de viitor ținând cont și de calcularea riscurilor din această zonă a banilor. 

mai multe previziuni pentru Berbeci în luna mai găsești aici!

Leu / Ascendent în Leu

Vouă vă priește oricum perioada asta, trebuie până în octombrie să o fructificați la maximum. Toată epuizarea asta de doi ani, tot ce trageți după voi se va vindeca. 

Din punct de vedere profesional, Venus va intra în casa a 10-a, nu sunt cele mai mari șanse, dar vă veți înțelege mult mai bine cu superiorii, cu autoritățile. Vibe-ul de echipă, discuțiile alături de colaboratori, toate vor merge cu mai multă ușurință. 

Așadar cuvintele-cheie ale lunii mai pentru voi sunt: plecare, obiective, încredere, curaj!

Rutina voastră are nevoie de mai mult sens, va trebui să atașați niște idealuri lucrurilor pe care le faceți zi de zi pentru a putea să le faceți cu plăcere. 

mai multe previziuni pentru Lei în luna mai găsești aici!

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Mergeți la întâlniri, participați la concerte, puneți la cale petreceri alături de prieteni.

Fiți alături de comunitatea din care faceți parte, implicându-vă în activități umanitare sau făcând voluntariat. 

Având în vedere că Jupiter va intra în casa a 11-a, veți întâlni mulți prieteni, oameni care să vă placă și care să vă facă să vă simțiți validați și apreciați. 

Așadar, în luna mai lăsați un pic munca mai în spate și aveți grijă de voi înșivă, de ceea ce vă face sufletele fericite, de hobby-urile voastre, de timpul liber și de prietenii alături de care să petreceți clipe prețioase. 

mai multe previziuni pentru Gemeni în luna mai găsiți aici!

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Intrând în Berbec, astfel, Jupiter vă promovează, vă dă încredere, chef de iubire, de aventură, de experimentat. Mulți dintre voi vă veți dori un copil sau vă veți bucura ca niște copii. S-ar putea să aveți poftă să studiați, să faceți tot felul de lucruri care vă dau o stare bună, lucruri pentru voi înșivă. 

Puteți să vă bucurați de stilul vostru de viață, să vă schimbați hainele, să oferiți cadouri și în acest fel să simțiți și mai multă bucurie. 

Toate eforturile voastre încep să se vadă în sfârșit și asta pe toate planurile, atât personal cât și profesional.

mai multe previziuni pentru Săgetători găsiți chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play


DC Media Group Audience