Cele PATRU ZODII care au "pile" la astre în luna mai!

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previziuni Jupiter în Taur. 

Luna mai beneficiază de o schimbare importantă pe scena astrologică. Jupiter, planeta considerată Marele Benefic, va schimba semnul. Mai exact, pe 16 mai, va trece din energicul Berbec în cel pragmatic al Taurului, unde va rămâne aproximativ un an. Și dintr-o dată, bucuriile vor veni din cu totul și cu totul alte zone. 

Jupiter este cel care oferă oportunități, creștere, amplificare, expasiune, credință, principii și încredere. Dar tranzitul lui funcționează cel mai bine atunci când învățăm ceva nou, când ne depășim condiția. 

Iar arhetipul Taurului vobește despre simț practic, ritm, siguranță, stabilitate și confort. Și bineînțeles despre răbdare. Mai ales când este vorba de resurse. 

Trebuie să avem în vedere următoarele întrebări: Cât bag? Cât scot? În cât timp?

Bineînțeles, cei cu marcaj fix în astrogramă vor fi cei mai avantajați de acest tranzit!

Taur/Ascendent în Taur

Îți spun din start că vei mai avea parte de vizita Marelui Benefic abia în 2035! Deci din mai, pentru aproximativ un an, beneficiezi de oportunități rare. Care se pot manifesta pe mai multe planuri. 

Ești ajutat să părăsești locurile sau relațiile în care nu te simți bine, să inițiezi ceva nou, să prinzi curaj și să te arunci. Indiferent de vârsta pe care o ai sau de etapa în care te afli, când beneficiezi de vizita lui Jupiter, trebuie să trăiești în plenitudine, să te bucuri la potențialul tău maxim.

Sunt multe momente în viață când, din frica de a greși, stăm și stăm, fără să facem nimic concret. Mai ales că nevoia Taurului de siguranță și stabilitate este una uriașă. Și nu spunem acest lucru în zadar! Dacă ești leneș, vei deveni și mai leneș! Ai timp să faci ceva până atunci!

Însă, dacă Jupiter va găsi la tine măcar un pic de ambiție, o să te ajute, o să te sprijine cu și mai multă ambiție. Jupiter vrea, de fapt, să înveți ceva pe tranzitul lui. Este adevărat că îți poate aduce beneficii, șanse sau anumite oportunități, dar atenție, că poate să te facă să te crezi mai mare și mai tare decât ești de fapt. Îți recomandăm să ai grijă și de sănătatea ta. Excesele se vor vedea diferit de această dată. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Știu că te preocupă iubirea! Dragostea! Chimia! Pasiunea! Dar acum va fi vorba despre altceva. Despre relație! Mai ales despre aceea echilibrată, autentică și armonioasă. Nu neapărat despre aceea traumatică, pe care să recunoaștem, o preferi de cele mai multe ori. 

Astfel, dacă ești singur, timp de 1 an, Jupiter îți va oferi șanse extraordinare să întâlnești pe cineva. Dacă ești deja într-o relație, poți decide să te muți cu partenerul, să achiziționezi ceva, să faci o investiție alături de persoana iubită. De ce nu, te poți gândi să te căsătorești. Sau să pleci din țară, să te întorci în țară. În orice caz, să pui bazele unui proiect alături de partenerul tău. Poate chiar și un copil. Bineînțeles, Jupiter are și darul de a-ți arăta că pe undeva, ai avut mai multe așteptări. Așa că este posibil ca unii dintrevoi să nu mai fie atât de mulțumiți de relația în care se află și să prindă curajul pentru a se despărți/divorța.

Deci nu uita! Prioritatea ta va fi modul în care relaționezi!

Leu/Ascendent în Leu

În sfârșit, o să iasă și Soarele pe drumul tău! Mai ales spre cel al zonei profesionale. Ce-i drept, ultimii trei ani nu au fost deloc ușori. Dar Jupiter va intra în casa carierei și va mai îndulci situația. Undeva în jurul datei de 16 mai, când Jupiter intră în Casa a 10-a, s-ar putea să începi să vezi altfel toată situația. Până acum, cu Marte în Casa a 12-a, te-ai plâns, te-ai supărat și te-ai victimizat.

În primul rând, pentru că te ajută să îți schimbi perspectiva. Și când se va întâmpla asta, vei observa că lucrurile încep să se miște. Poți primi o promovare pur și simplu sau o poți cere tu. Vei fi mult mai vizibil și apreciat pentru ceea ce știi să faci. Îți recomandăm să îți negociezi bine termenii și condițiile, mai ales în ceea ce privește libertatea sau flexibilitatea. De asemenea, dacă ți-ai dorit mult să lucrezi într-un anumit domeniu sau într-o anumită companie, iată că timp de un an ești susținut.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

S-ar putea ca de pe 16 mai încolo, să te muți, să îți găsești o altă chirie, să amenajezi altfel casa în care locuiești sau să decorezi. Urmează o perioadă în care mai poți face mici reparații prin locuință. Ai multe aspecte din acest punct de vedere. Deci chestiunile imobiliare sunt foarte bine aspectate!

Pe urmă, cu Jupiter în Casa a 4-a, sunt posibile schimbări în sânul familiei. Evenimente, vești noi sau decizii importante.  Jupiter în Casa a 4-a face careu cu semnul și cu ascendentul tău, ceea ce înseamnă că inițial te vei plânge(deh, confortul!) fiindcă vei simți că îți lipsește libertatea, pe care o dorești pe deplin. Așa că este posibil să simți că depinzi de o situație sau că oamenii așteaptă mereu lucruri de la tine. Pot fi mici tensiuni interioare cu rudele care te scot din starea ta, dar la final, acest tranzit este de bun augur. Și știi de ce spun asta? Pentru că te va obliga să îți găsești liniștea interioară, cea pe care să te bazez indiferent de ce se va întâmpla în viața ta. 

În ce semn se afla Jupiter - Marele Benefic- atunci când te-ai născut? Află reţeta SUCCESULUI tău

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel