Cele PATRU zodii care au SUCCES în viaţă

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cele PATRU zodii care au SUCCES în viaţă (sursa foto: Ian Schneider / Unsplash)
Cele PATRU zodii care au SUCCES în viaţă (sursa foto: Ian Schneider / Unsplash)

Care sunt cele patru semne predispuse să aibă succes în viaţă? Ne spune Lauren Ash, astrolog citat de Bustle.com!

Aşa cum spunem aici, pe Astrosens.ro, zodia este doar scheletul astrogramei noastre, iar hărţile noastre natale prezintă în detaliu "amprenta" noastră cosmică.

Potrivit astrologului Lauren Ash, elementele din astrograma noastră ce vorbesc despre norocul şi destinul nostru sunt date de poziţia sau semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii noastre şi Nodul Nord. Jupiter în harta noastră natală vorbeşte despre avere şi noroc, iar Nodul Nord oferă indicii despre destin, chemarea personală, orientarea profesională. Ash spune că a avea mai multe planete sau Nodul Nord în casa a 10-a, casa profesiei, relevă dacă te-ai născut cu noroc în cariera ta.

„Acesta este un semn al cuiva care va lăsa o amprentă sau o schimbare majoră în domeniul său. Acești oameni simt că identitatea și fericirea lor sunt strâns legate de capacitatea lor de a realiza lucruri în viață”, explică Ash pentru Bustle.com.

Care sunt cele patru zodii de succes?

Berbec

Primul semn de foc al zodiacului se poate simţi destinat să ducă o viaţă împlinită pe bună dreptate. Nu te temi de riscuri sau de obstacole, iar competitivitatea ta alimentează mentalitatea ta de învingător. Nu doar asta, dar şi faptul că eşti un semn cardinal te înzestrează cu abilitatea de a veni cu tot felul de idei inovatoare. pur şi simplu, nimic nu îţi stă în cale când ai ochii ţintiţi spre un scop.

„Berbecii sunt cei mai curajoși în a-și urmări obiectivele”, explică Ash pentru Bustle. „Nu se mulțumesc să urmeze un plan pentru succes – ei preferă să fie primii sau cei mai buni în ceva.” Chiar dacă șansele sunt împotriva ta, ai rezistența și determinarea de a încerca din nou până când ajungi pe primul loc.

Fecioară

Nimic nu scapă ochiului tău critic! În plus, nevoia ta de a pava mereu drumul către succes şi pentru alţii şi de a fi cea mai bună versiune a ta sunt elementele care atrag succesul spre tine. Nu te temi niciodată de muncă şi nu oricum, ci la standarde înalte. Fiind un semn de Pământ, atitudinea echilibrată şi calculată te ajută să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, dar ai şi o notă de flexibilitate, întrucât Fecioara este un semn mutabil.

„Acest lucru înseamnă că sunt dispuși să-și ajusteze planurile pentru a găzdui noile oportunități mai ușor decât celelalte semne”, mai adaugă astrologul Lauren Ash.

În această combinaţie, flexibilitatea şi perfecţionismul nu dau greş niciodată. Dar Fecioarele nu ţin neapărat să aibă succes doar la locul de muncă sau în afaceri, ci chiar şi în viaţa de zi cu zi, fie că doreşte să organizeze petrecerea perfectă cu prietenii lor sau să ducă un hobby de la nivel amator la nivel profesionist.

Scorpion

Pasiunea inconfundabilă a unui Scorpion îl propulsează către cele mai înalte culmi şi îi oferă motivaţie. Conform astrologiei tradiţionale, Scorpionul este guvernat de Marte, planeta acţiunii şi a pasiunii, care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-ţi îndeplini scopurile.

Pentru că guvernezi casa a 8-a, a transformării și renașterii, ai tipul de detașare necesar pentru a-ți păstra sentimentele într-un container separat, astfel încât să-ți poți îndeplini obiectivele, mai precizează astrologul Lauren Ash pentru Bustle. Motto-ul tău este "Asta-i viaţa!".

„Scorpionii găsesc cel mai mare succes în detașare și în a învăța să se bucure pur și simplu de viață așa cum este ea în orice moment.”

Nativii acestui semn sunt conştienţi de cât este de trecătoare viaţa, astfel se străduiesc să trăiască atât de bine cât pot, chiar şi în cele mai grele momente. În ciuda exteriorului tău dur, tânjeşti după legături semnificative cu cei din jur, de aceea ai un cerc social bine ales.

Capricorn

Avantajele tale în viaţă sunt multe. În primul rând, guvernezi casa a 10-a, casa ocupaţiei şi a chemării personale. Ai o tendinţă naturală spre a realiza lucruri măreţe şi o ambiţie de fier. Când alegi un drum profesional, îl tratezi cu seriozitate şi determinare.

Guvernatorul tău Saturn, planeta disciplinei şi profesorul dur al astrologiei, te ajută să te menţii în eforturile tale de a reuşi cu o etică ireproşabilă. Fiind un semn cardinal, poţi gestiona cariere în domenii presante sau stresante şi nu iei personal criticile, în special când eşti în căutarea "aurului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel