Cele PATRU zodii pentru care astrele au mari surprize! Ambiția și răbdarea pot fi cuvinte cheie pentru unele din ele

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Mercur și Marte merg mână în mână până pe 27 august, în semnul Fecioarei. Iată ce previziuni există pentru următoarele patru semne din zodiac.

Ce trebuie să reținem din aceste două tranzite importante?

Pe 28 iulie, Mercur a intrat în Fecioară, unde va sta până pe 5 octombrie. Deși planeta comunicării stă aproximativ o lună într-un semn, de data asta va și retrograda, intre 23 august și 15 septembrie.

Mai mult de-atât, de pe 10 iulie până pe 27 august, Marte tranzitează același semn. Deci, planeta acțiunii este în tranzit în semnul dornic de muncă, de curățenie, de vindecare, de organizare. Este clar că o să trecem de la nevoia de validare cu orice preț, la nevoia de a munci și de a face totul mai eficient. 

Iar când Mercur și Marte se întâlnesc avem de-a face cu o combinație perfectă între gândire și acțiune. Iată zodiile care vor beneficia din plin de acest duo astrologic!

Taur/Ascendent în Taur

La tine, atât Mercur, cât și Marte, se află în Casa a 5-a, până pe data de 27 august. Și să ne amintim ceva. Și Venus, cea care îți guvernează semnul, este retrogradă! Ce trebuie să știi că nativ Taur sau ca persoană cu ascendent în Taur? Discuțiile cu copiii sunt extrem de importante în următoarea perioadă. De altfel, ai tendința de a fi extrem de critic cu ei.

Tu ai nevoie de o creație, mai ales pe plan personal, născută din iubire pură. În cazul în care ești singur, vei fi foarte atras de persoanele pentru care vei simți că îți sare inima din piept. Din acest motiv, tinzi să intri în relații care să se bazeze cu prioritate pe aspectul fizic. Însă, astrele îți recomandă să te ții departe de promisiuni și declarații amoroase pasionale, precum și de scheme dubioase pe plan financiar. Fii mai calculat, nu te arunca la prima ofertă primită.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ei bine, atât Mercur, cât și Marte, se află în semnul tău. Cu Mercur în Fecioară, ai idei. Mintea îți merge. Găsești soluții la probleme, ești mai comunicativ, ai chef de vorbă. Totuși, după ce o să retrogradeze, adică după 23 august, se va reactualiza trecutul și nu o să mai fii capabil să mergi mai departe până când nu vei lua decizii amânate. Și acest lucru este valabil indiferent de domeniu. Orice o să decizi, îți poate afecta toată viața.

Cu Marte în semnul tău, o să ai parte atât de aspecte plăcute, cât și de unele mai puțin plăcute. Cert este că o să ai multă furie. Odată cu acest tranzit, îți este recomandată multă mișcare. Pune-l la muncă! O să ai mult curaj, însă ai grijă și în ce îl investești. Merită să faci un pas în față.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Mercur se află în tranzit în Casa a 10-a. În consecință, discuțiile cu șefii vor fi altele. Poți să observi că vor fi mai pretențioși, vor dori mai mult de la tine. Așa că, fie o să lupți și o să îți demonstrezi ambiția, fie o să ți se facă lehamite. În oricare din situații, o să te supui unui consum mental colosal. Acest tranzit te obligă să vorbești, să îți exprimi clar părerea. Și să nu uiți că și eșecurile fac parte din ascensiunea în carieră.

Cu Marte în aceeași casă, a statutului, poți să te transformi într-o persoană foarte autoritară cu toți și cu toate. Ai mare grijă la aceste legături cu autoritățile. Poți să fii ceva mai modest. De asemenea, unii nativi pot primi și mai multă responsabilitate sau o avansare, de ce nu.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Mercur tranzitează Casa a 8-a. Te vor cuprinde toate fricile din lume! Ai face bine să stai departe de bârfe, iar în discuțiile cu oamenii, să nu dai prea mult din casă. Mai bine stai departe puțin de ochii lumii, găsește ceva doar al tău, care să îți facă plăcere. O să fii atras și de această parte de mistere și de chestiile pe care societatea le interzice. Totodată, îți dorești să petreci mai mult timp cu tine, cu sinele real. Ești îndemnat să ai grijă și la datorii, la rate, la impozite, la tot ce ține de taxe.

Pe tine, Marte în tranzit prin Casa a 8-a te poate conduce către a fi atras de risc, de situații chiar extreme. Îți dorești să ieși din zona de confort, să faci unele lucruri pe care până acum nu le-ai fi avut în vedere. Dar fii precaut, atât din punct de vedere financiar, cât și relațional. Ești tentat să găsești orice hibă că să ii faci rău celuilalt. Fără să îți dai seama de motive.

Poți să vezi și: Data nunții în numerologie. Ce ar putea lua în considerare un numerolog?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel