Cele PATRU zodii sprijinite de Eclipsa de Soare

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop. Penultima eclipsă din 2023 va sprijini patru zodii. 

Pe 14 octombrie avem un eveniment special! Eclipsa de Lună/Lună Nouă în Balanţă. Cei mai influențați de această energie vor fi cei cu semne cardinale în astrogramă: Berbec, Rac, Capricorn şi Balanţă.

Pentru aceste semne, evenimentul astral va marca noi începuturi, deschizând porți către oportunități neașteptate sau aducând la lumină adevăruri ascunse. Dar, indiferent de semnul zodiacal, toți suntem încurajați să profităm de această perioadă pentru auto-reflecție, reevaluare și, unde este necesar, pentru a face schimbări pozitive în viețile noastre.

Arhetipul Balanței ne vorbește despre pace, armonie și echilibru, cuvinte-cheie asupra cărora ar trebui să medităm la finalul acestei săptămâni pentru a ne armoniza noi înșine cu energia acestui eveniment astrologic. Ar trebui să ne gândim cum putem vedea frumosul în noi, dar și cum putem face lumea mai frumoasă, ce anume simțim nevoia să îmbunătățim în viața noastră?

Orice eclipsă este, de asemenea, grozavă pentru orice activitate spirituală care te ajută să rămâi cu picioarele pe pământ, calm și în contact cu tine însuți în mijlocul haosului cosmic. Meditația, plimbările lungi, petrecerea timpului în natură ameliorează stresul și sunt toate modalități minunate de a-ți menține calmul. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece pe casa a 7-a, apar decizii pe partea relațională. Nu știi exact ce să alegi, însă cu siguranță ți-ar prii să fii mai diplomat, mai sociabil și mai dornic de evenimente. Cu cât ești deschis și pacifist, cu atât îți va fi mai bine.

Rac/ Ascendent în Rac

Luna este guvernatorul tău, deci este un moment important. Relația cu familia nu este chiar așa cum ai dori, deși ești de regulă atașat de cei dragi, de data asta ai vrea să se țină cont și de părerea ta, însă, vrei nu vrei undeva trebuie să fii diplomat. Te vei simți obligat. Ți-ar prii să nu agiți tu spiritele. Se rezolvă totul, ai să vezi. Trebuie doar să respecți limitele celorlalți. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Orice lucru nou din viața ta de acum o să te pună pe gânduri. Orice noutate, o mutare, o schimbare. „Schimbi locul, schimbi norocul”, îți transmite astrologul, așadar chiar dacă nu înțelegi ce se întâmplă acum, e mai bine așa, alege prospețimea. Deși pe moment te vor apuca regretele, cu timpul vei reuși să înțelegi cât de utilă este ieșirea din zona de confort. S-ar putea ca un prieten să aibă un rol decisiv în acest sens.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Cu Luna Nouă în casa a 10-a apare nevoia de a acționa într-un mod diferit la locul de muncă, moment bun să te pui bine cu șeful și să îi arăți partea ta cea mai bună. Lasă-i să te vadă și altfel. Fă-te plăcut acolo. Vei avea parte de popularitate. Dacă nu mai lucrezi, atunci fă-te bine văzut și plăcut în cadrul comunității tale, îți va aduce beneficii. 

Citește și Horoscop 2024 pentru TOATE zodiile. Lecții, surprize, zâmbete și bucurie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel