Cele ŞAPTE zodii cu gusturi scumpe. Le place luxul şi viaţa bună

astrosens Team | Dată: 26 aug 2021, 13:01 | Categorie: Diverse
Cele ŞAPTE zodii cu gusturi scumpe. Le place luxul şi viaţa bună (sursa foto: Pixabay)
Cele ŞAPTE zodii cu gusturi scumpe. Le place luxul şi viaţa bună (sursa foto: Pixabay)

Astrologia ne poate influenţa puţin mai mult decât anticipăm sau credem. Semnele zodiacale în care ne naștem ne oferă câteva trăsături pe care nu le putem nega și devine o parte integrantă a ființelor noastre. La fel ca o persoană care aparține semnului Săgetător - este lipsită de griji, un Capricorn este întotdeauna concentrat sau un Gemeni este harnic. Și când vine vorba de gusturi scumpe, nu poți învinge un Taur. Acestea sunt ceea ce numiți semnele zodiacale de înaltă clasă. Le place să păstreze lucrurile clasice și sunt semnele zodiacale cu gusturi fine. Iată lista celor mai pretenţioase semne:

A avea gusturi scumpe înseamnă că vrei cele mai fine lucruri în viață. Dacă finanțele lunare nu te ajută să iei ce îţi doreşti, preferi să economiseşti decât să iei o variantă ieftină. Imitaţiile sunt bune, dar oamenii care apreciază lucrurile mai fine se vor mulțumi doar cu un Sabyasachi și ar detesta o imitaţie. Astfel, zodiile care preferă lucrurile de calitate preferă să mai rabde puţin decât să se mulţumească cu orice.

Acum, semnele zodiacale cu gust scump nu înseamnă că sunt cumpărători compulsivi sau că nu au limită la bani. S-ar putea să-și permită sau nu să-și permită, dar lucrurile rafinate par a fi atrase spre aceste semne sau invers. 

Acest gust scump poate fi pentru orice sau pentru câteva lucruri specifice. S-ar putea să ai preferinţe de îmbrăcăminte de marcă sau de o anumită marcă de vin sau de mâncare gourmet sau pur și simplu vrei ce este mai bun în toate - fără a ţine cont de preţ. Dar nu este vorba de cumpărături impulsive. Unele lucruri sunt cumpărate după luni de muncă grea și economii. Potrivit bonobology.com, aceste zodii scumpe reprezintă doar luxul și nimic altceva.

Şapte zodii cu gusturi scumpe

Spre deosebire de majoritatea oamenilor, care nu ar da prea mulţi bani pe un singur lucru, aceste semne zodiacale ar economisi șase luni de salariu pentru a cumpăra acel parfum scump. Oamenii din acest semn doresc exclusivitate și sunt dispuși să întreacă orice măsură pentru a obține acest lucru. Iată cele 7 semne zodiacale cu gust scump:

1. Taur - Le plac lucrurile scumpe

Fie că este vorba de lenjerie, ruj, pantofi sau cărți - tot ceea ce Taurul adoră să facă sau să cumpere nu este deloc ieftin. Le place să se bucure de mâncăruri gourmet și camere de epocă. Ei nu vor să drămuiască cheltuielile doar pentru că lucrurile pe care le iubesc nu sunt ieftine. Fericirea nu se potrivește cu vinovăția lor. Dacă ar fi să le oferiți un cadou, asigurați-vă că sunt bine făcute sau păstrați chitanța pentru ca aceștia să se întoarcă și să cumpere un cadou mai bun. Pentru că Taurul este, la urma urmei, cel mai scump semn zodiacal.

2. Leu - Ei cred în standarde înalte

Leii au gust scump și pot fi văzuţi cheltuind bani pentru ei și pentru alți oameni. S-ar putea să cumpere un cadou pentru cineva doar pentru că îi place. Leii nu își refuză o viață confortabilă și luxoasă. Sunt semne zodiacale care cred în standarde înalte. Ei sunt, de asemenea, buni la dobândirea de avere, împreună cu cheltuirea banilor lor, care îi împiedică să intre în faliment.

Dar, în momente în care lipsesc finanțele, se pricep la negocieri și află despre cele mai bune oferte în cele mai bune magazine.

3. Capricorn - Se mulțumesc doar cu cele mai bune lucruri

Capricornului îi plac lucrurile frumoase, dar poate fi frugal atunci când este nevoie. În astrologie, Capricornii sunt cunoscuți pentru persistența lor și sunt muncitori. Același lucru este valabil și atunci când cumpără lucruri. Alergarea prin oraș pentru ceva poate fi asociată cu un Capricorn. Poate dura luni de zile să găsească ceea ce le place cel mai mult, să urmărească online și să economisească suma necesară pentru a obține ce vor.

Cumpărăturile capricioase nu sunt ceva ce trebuie asociat cu acest semn zodiacal. Au standarde ridicate și gust scump și s-ar mulțumi doar cu cea mai bună calitate.

Probabil vor sări peste masa elegantă în fiecare seară pentru a economisi suficient pentru a cumpăra ceea ce vor.

4. Vărsător - Obținerea celor mai bune lucruri le vine natural

Gustul lor scump se înclină mai mult spre gadgeturi electronice și probabil către o călătorie la Tokyo. Dacă există un telefon nou pe piață, li se pare prea irezistibil să aștepte scăderea prețului. Îl vor imediat.

Vărsătorul are mai puține șanse de a cheltui pe haine sau alimente - le plac vacanțele unde se pot simți trataţi regeşte.

Cu toate acestea, ei își pot da seama de modalități de a obține ceea ce doresc, fără a fi nevoie să cheltuiască până la ultima monedă. Fiind un semn zodiacal de înaltă clasă, managementul finanțelor pentru a obține cel mai bun din viață le vine în mod firesc.

5. Săgetător - Ei cred în lucruri mai fine

Săgetătorul nu este legat de nimic; cu atât mai puțin de bani. Pentru ei, banii (sau orice altceva material) sunt trecători și pot fi câștigați întotdeauna mai mult, mai târziu. Deci gusturile scumpe ale acestui semn zodiacal nu sunt legate de nimic.

Le place să cumpere bilete de avion la clasa I, le place mâncarea gourmet și le place noul laptop de pe piață. Gusturile lor sunt de top, dar și scumpe. Deoarece nu le place să se gândească la bani la fel de mult ca să obţină o experiență, nu îi deranjează să cheltuiască fiecare bănuț pe ceva vintage. De asemenea, își completează conturile pentru a le 'sparge' pe următorul lucru cel mai bun. Săgetătorul este un semn care crede în lux și în lucruri mai fine și aceşti nativi sunt bine echipați pentru a obține acest lucru. Sunt cel mai luxos semn zodiacal.

6. Gemeni - Dă foarte mult pentru cauze caritabile

Nu pot rezista unei cumpărături impulsive. Dacă ceva ce cred ei le va aduce fericire, îl vor cumpăra pe loc. Lucrul frumos despre Gemeni este că, dacă ei cred că a da bani unei organizații de caritate le va aduce bucurie, o vor face. Pentru Gemeni, cheltuielile și vinovăția se succed și pot ajunge să returneze lucrurile cumpărate, dar Gemenii au și gusturi scumpe. Respectarea standardelor înalte le vine cu ușurință.

7. Balanță - Lux echilibrat

Balanțele au gusturi scumpe. Balanța este echilibrată și prosperă în armonie. Gusturile lor sunt scumpe, dar au un ochi bun să găsească un echilibru în cheltuirea banilor. Pentru a echilibra lucrurile cumpărate, ei se consolează cu discursuri de genul că îl pot folosi mai multe sezoane sau că materialul / calitatea este bună.

Balanțelor le plac lucrurile frumoase, dar nu respectă numele de marcă ca atare. Acest semn zodiacal are gust scump, dar nu le este rușine să cumpere lucruri de la magazinele second-hand la fel de mult ca de la branduri de designer. Vezi? Echilibrează lucrurile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Cross parteneri
Get it on Google Play