Cele ȘASE zodii cu o lună august de neuitat

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Luna august stă, în primul rând, sub semnul triplei conjuncții Marte-Uranus-Nodul Nord în Taur. În al doilea rând, trecerea lui Marte în Gemeni va face ca august să devină o lună de neuitat pentru câteva zodii. Ce vești aduce astrologul Daniela Simulescu? 

Evenimentele astrologice ale lunii august fac ca șase zodii să privească august 2022 ca fiind o lună memorabilă. 

Tranzitul lui Marte în Gemeni ne ajută să găsim mai multe variante, să avem curaj să facem o reconversie, să începem să studiem noi domenii sau să fim mai dornici să experimentăm din toate punctele de vedere. Vom fi cuprinși de confuzie și nehotărâre, dar doar așa vom putea schimba ceva. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Intrarea lui Marte în Gemeni îți va aduce mai mult decât credeai. Poate vei dori mai multe locuri de muncă, mai mulți parteneri în același timp. Ideea este de a testa, de a vedea exact ce anume ți se potrivește cel mai bine și până la urmă, poate că acesta este momentul pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Marte este guvernatorul tău, îți aduce o mare nevoie de a schimba ceva când trece în Gemeni. Energia Gemenilor care va apărea în a doua jumătate a lunii îți va aduce schimbare, explorare, curiozitate și o energie diferită. Este o perioadă nemaipomenită pentru reconversie profesională, însă până atunci vei simți nevoia de a testa diverse idei. Cu Mercur și Soarele în Fecioară s-ar putea să simți nevoia de a munci pe bune, să găsești energia și resursele de a pune ideile în practică. În schimb, cu Venus în Leu, s-ar putea să îți dai seama că alergi după năluci. Deși aparent dragostea ți se va părea minunată, în august îți vei dori mai mult exact de acolo de unde nu se poate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Banii și familia vor rămâne în mintea voastră ca fiind cuvinte-cheie ale lunii august. Faptul că Venus intră în Leu, vă face mai prezenți în viața familiei unde trebuie să încercați să vă implicați chiar dacă nu vă doriți. În același timp, chiar dacă voi s-ar putea să ezitați, veți fi puși în fața faptului de a vi se cere ajutorul, așa că vreți sau nu vreți, veți pune umărul la treabă pentru cei apropiați vouă. Marte va intra în Gemeni în casa a 2-a, banii se vor duce mai repede decât v-ați fi așteptat voi. Însă acest lucru s-ar putea să vă facă mai creativi decât credeți că puteți fi. Așa că vă veți pune la lucru inventivitatea și veți încerca să vedeți cum să faceți bani, veți avea o preocupare permanentă până în primăvara anului viitor în această direcție. Să nu așteptați ca lucrurile să fie sigure, să găsiți acea soluție ideală, să se decidă ceva cap-coadă așa cum vă place vouă. Creați soluții pe loc, adaptați-vă dn mers.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

August va rămâne în memoria voastră ca o lună a extremelor, la început haotică, mai apoi în lumina reflectoarelor. Mercur, guvernatorul vostru, are mai multe schimbări, așadar luna august e plină de evenimente. S-ar putea să nu găsiți „i”-ul pe care să puneți punctul. „Este un soi de uragan în august pentru voi”, vă transmite astrologul Daniela Simulescu. Dacă din exterior totul vi se pare ok, dacă nu par a fi nicăieri probleme majore, vă simțiți cumva zdruncinați serios. În plus, începutul și finalul lunii vă vor găsi în stări complet diferite. Dacă la începutul lui august veți fi stresați, anxioși și temători, la finalul lui august, vă va caracteriza exact opusul. O să fiți conduși de furie, dar și de curaj, deoarece Marte intră în semnul vostru.  Intrarea lui Marte în Gemeni s-ar putea să vă facă extrem de vizibili în fața celorlalți cărora veți dori să le arătați de ce anume sunteți în stare. Evenimentele care se vor declanșa după 20 august 2022 vor continua până în martie 2023. Aspectele care încep în august, așadar, nu prea vă lasă să vă liniștiți. Când credeți că v-ați așezat, că vă puteți vedea de ale voastre, chiar atunci se mai întâmplă ceva. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Balanțele își pot aminti de august ca luna în care au mai răsuflat ușurate, dar au și început să își așeze alți stâlpi ai credinței. Luna august se anunță a fi una bună pentru Balanțe sau pentru cei cu marcaj de Balanță. Intrarea lui Venus în semnul Leului este una de bun augur deoarece aduce optimism, bucurie și mici plăceri. Pe de altă parte, Balanțele simt că lucrurile încep să se așeze în viața lor și că pot culege roadele muncii, se vor bucura de anumite rezultate. Există posibilitatea de a participa la evenimente, de întâlniri cu prietenii, bucurie și voie bună. Pe 20 august Marte intră în semnul Gemenilor și aduce evenimente interesante în zona de studii, dar și de călătorii. E posibil ca acești nativi să reia anumite studii, să meargă din nou la niște cursuri pe care le abandonaseră, sau să plece în călătorii care să îi ajute să evolueze intelectual și spiritual. În zona spirituală, în ceea ce privește credințele Balanțelor, s-ar putea petrece anumite schimbări, e posibil ca lucrurile în care au crezut până acum să se destrame sau să pună bazele altor principii, să creadă în alt gen de frumos, să vadă lucrurile diferit. 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

De august vă veți aminti ca fiind luna în care ați început să fiți altfel în carieră. Cu Venus în casa a 10-a începeți să vedeți lucrurile într-o manieră pozitivă, provocatoare. Nu vă mai comparați cu ceilalți, nu vă mai pasă, ați înțeles că și cei care par fericiți au probleme, nu vă mai luați după anumite aparențe care v-ar fi măcinat cu alte ocazii. La serviciu primiți laude, validare, atenție. Un aspect important de subliniat în cadrul lunii august este că oameni noi din viața voastră vă oferă soluții, vă schimbă modul de a gândi. O să primiți mult ajutor pornind de la aceste idei. Pe de altă parte, în viața privată, dacă ceva nu mai merge în casa voastră, dacă ceva nu mai funcționează în relația voastră, înseamnă că nici nu se va redresa. „Nu mai trageți de ce nu merge, nu mai trageți de o relație, de un loc de muncă, nu mai are rost”. Vor fi pe parcursul acestei luni discuții despre moșteniri, despre împărțirea banilor, despre partaj. E posibil ca unii să se răzgândească și dacă la început nu doreau bani, acum să vrea și să vă facă o supriză neplăcută. Partea financiară e destul de importantă.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pe planul relațional, august se va dovedi de neuitat, și nu neapărat în sens pozitiv, pentru voi pentru că sunteți direct afectați de tranzitul lui Marte în semnul Gemenilor. E posibil să vă confruntați cu despărțiri, pauze, divorțuri, reluări ale unor relații- un du-te vino al evenimentelor mici, dar marcante. Dacă relația voastră a mers doar de dragul de a merge, s-ar putea să apară crize, să vă loviți de rupere bruscă, de situații neplăcute. Așadar, dacă știți că aveți relații toxice, cu probleme, poate că ar fi mai bine să faceți singuri un pas în direcția inevitabilă. Cei care își doresc să cunoască pe cineva, sunt încurajați să o facă, mai ales că semnul Gemenilor este unul al diversității, al schimbării. Totodată, și parteneriatele profesionale ar putea să se lovească de probleme,  dispar anumite contracte, asociații pleacă, apare haosul. Dacă unii pleacă, alții s-ar putea să apară sau să reapară în viața voastră și să vă irite. O să vă înfuriați de multe ori și o să simțiți nevoia să fiți foarte autoritari. E posibil să fiți puși în situații-limită, în situații de criză care ar putea duce la schimbări profesionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel