Cele ȘASE ZODII luate în vizor de tranzitele astrologice la final de 2022

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Anul nou vine cu pași repezi, așa că vrei să petreci o lună cât mai liniștită. Totuși, ar fi bine să ții cont de următoarele avertizări, pentru șase zodii vizate.

Avem și câteva evenimente astrologice importante în luna decembrie, care ne pot influența parcursul ultimei luni din an - retrogradarea lui Marte în Gemeni și cea a lui Mercur în Capricorn. Acestea ne pot da planurile peste cap la final de an, așa că trebuie să avem grijă. Sărbătorile vor fi de neuitat!

Mai mult, întoarcerea lui Jupiter în Berbec, de pe 21 decembrie, o să seteze drumuri noi pentru anumite zodii, cărora le poate aduce curaj mai mult și chef de viață. Iată, însă, care sunt atenționările pentru următoarele zodii, ca să știi de ce să te ferești la finalul lui 2022!

Taur/Ascendent în Taur

Daniela Simulescu recomandă celor cu Zodia Taur sau cu marcaj de Taur să se axeze în luna decembrie doar pe plimbări. Mergi în vizite la prieteni sau la colindat și profită de relaxare, pentru că Venus, Mercur și Soarele vor fi în Casa a noua. Mai mult, Jupiter va sta în continuare în Casa a 11-a, până la 21 decembrie, așa că distracțiile sunt încurajate.

În schimb, Marte este retrograd toată luna decembrie în Casa a doua. Pe scurt, va fi vai și amar de buzunarul tău. O să cheltui mulți bani și te poți plânge că ai rămas fără ei. Ar fi mai bine să te grăbești cu achiziționarea de cadouri și să nu lași totul pentru ultima sută de metri, mai ales că Mercur a intrat în Capricorn. Ai face bine să nu dai toți banii pe daruri, poți fi dezamăgit fie că se strică repede, fie că nu le sunt pe plac celor din jur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Finanul anului va fi agitat pentru Gemeni. Dai mulți bani și nu știi cum să gestionezi toată pierderea lor. Totuși, ai putea să te răsfeți cu anumite achiziții, ca să te recompensezi pentru toată munca asiduă din timpul anului. Grijă și la starea de spirit. Din cauza lui Marte retrograd în Gemeni, nu știi cum trece timpul, ești anxios și mereu agitat. Nici nu simți că vine noul an și este posibil să te nu te bucuri atât de mult de sărbătorile de iarnă.

Este indicat să te răsfeți, să cheltui și pentru tine, nu doar pentru alții și să accepți ce este în viața ta, pentru a ști ce să schimbi. De pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Berbec și te sprijină pentru găsirea soluțiilor. Încearcă să accepți și ajutorul celor din jur, nu te mai baza doar pe tine.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Ești puțin zăpăcit în această lună. Dacă ai copii, grija pentru ei va fi pronunțată. Mercur, Venus și Soarele sunt în Casa a cincea și să nu uităm de retrogradarea lui Mercur, de pe 29 decembrie. Poți să pierzi din vedere anumite lucruri pe care cei mici le au de făcut la școală sau poți fi mereu pe drumuri, spre serbări sau spectacole.

Chiar dacă îți face plăcere să te ocupi de familie, este posibil să resimți o epuizare. Dacă ești singur, vei simți nevoia să ieși în oraș și să întâlnești oameni noi. Profită de asta până în 2023, pentru că de atunci, nu te vei mai putea bucura de aventuri sau simple idile. Te poți întâlni cu oameni dragi înainte de sărbători și poți să beneficiezi de prime la finalul lunii. Evită discuțiile de la locul de muncă, pentru că Marte va fi în continuare retrograd.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Toată luna vei fi pe drumuri și chiar dacă nu ai timp să te plictisești, nu o să ai prea mult timp nici să respiri. Grijă la transport! Dacă pleci la drum lung, asigură-te că îți merge mașina. Efectele lui Mercur retrograd pot fi deja resimțite, așa că nu face promisiuni, mai ales dacă știi că nu poți ajunge undeva.

Pot exista întârzieri și îți va fi greu să te ții de program. Fii atent și la ceea ce comunici, ca să nu apară neînțelegeri. Nu este o perioadă bună pentru decizii marcante. În această lună, încearcă să petreci mai mult timp cu familia și nu te refugia în serviciu.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Vei fi foarte cheltuitor în decembrie. Da, toată lumea dă bani pe cadouri, dar s-ar putea să fii deasupra tuturor celor din jur. Nici nu-ți dai seama cum se duc banii și poți fi nemulțumit. Să nu uităm, însă, că poți fi și cel mai zgârcit. Asta depinde doar de cei din jur, dar și de modul în care vezi tu situațiile cu ei.

Pentru că Marte este retrograd în Casa a șaptea, apar mici certuri sau discuții în cuplu. Nu te lăsa prea mult influențat de ele, pentru că nu este un moment bun să pui capăt vreunei relații. Respiră și relaxează-te: ai timp suficient să iei decizii.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Decembrie este luna în care Vărsătorii sau cei cu ascendent în Vărsător devin foarte taciturni. Nu ai chef de nimic și de nimeni, mai ales că Mercur se mută în Casa a 12-a, de unde va și retrograda pe 29. Vrei doar să dormi și să stai în casă, iar acest lucru este chiar încurajat, ca să-ți încarci bateriile.

Pot să intervină și anumiți oameni, din trecutul tău, care te enervează sau te sâcâie. Nu ai multă energie în decembrie și nici chef pentru toată lumea. Te poți întâlni cu oamenii după 21 decembrie, dar ești într-o fază în care nu poți dărui prea mult. Nu neglija sănătatea și nu te include în treburi prea complicate. Învață să te pui pe primul loc!

Citește și: Ce cadouri își doresc zodiile? Iată care sunt darurile cu care nu vei da greș de sărbători

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel