Cele TREI zodii care au parte de sărbători de NEUITAT!

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Cele TREI zodii care au parte de sărbători de NEUITAT! (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Cele TREI zodii care au parte de sărbători de NEUITAT! (sursa foto: Pixabay)

Sărbătorile din acest an vor fi marcate de influenţa mai multor aspecte astrologice majore, precum retrogradarea lui Venus în Capricorn pe 19 decembrie, o dată cu Luna Plină în Gemeni, pe 21 decembrie Soarele intră în Capricorn, iar pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn şi Uranus, în aceeaşi zi în care Venus retrogradă reia conjuncţia cu Pluto din data de 12 decembrie, iar pe 29 decembrie Jupiter intră în Peşti. Am putea spune că avem toate "ingredientele" unor sărbători interesante, dar trei dintre semnele zodiacului au parte de momente de neuitat. Află despre cine este vorba:

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

În primul rând, vorbim de domeniul relaţional. Pentru că Venus este guvernatorul casei 7, casa relaţiilor la voi. Şi pentru că va fi retrograd în casa a 3-a, vă veţi auzi cu foşti parteneri, fie că sunteţi sau nu într-o relaţie. Nici nu contează. Voi sunaţi sau sunteţi sunaţi. 

Pe de altă parte, Venus în casa a 3-a, vă ajută să comunicaţi foarte mult. Deci, dacă vreţi să convingeţi pe cineva de ceva în decembrie, vis! Aveţi toate şansele să faceţi acest lucru.

Să nu uităm de faptul că pe 13 decembrie intră şi Mercur în casa  a 3-a, nemaipomenit de bine.

Iar, pe 13 decembrie, guvernatorul vostru Marte intră în casa a 2-a, în Săgetător: BANII! Ştiţi cum veţi fi în decembrie? O să aveţi o aură în jurul nasului şi unde mirosiţi bani, şi voi acolo. De ce? Pentru că Marte vă arată că trebuie să faceţi cheltuieli, iar pentru cheltuielile alea aveţi nevoie de bani. Aveţi idei de investiţii, de cum să economisiţi, aveţi idei de cum să faceţi banii să meargă. Voi sunteţi foarte bine aspectaţi pe plan financiar, dar să nu uităm că Marte provoacă şi multe cheltuieli. Mai e şi Soarele acolo.

Cât e Venus retrogradă, de pe 19 decembrie, de sărbători, nu aş investi foarte mult în cadouri. Mai degrabă aş lua nişte cadouri simbolice în locul vostru.

Dar, în rest, cu Marte în casa a 2-a în tranzit, poate prime, poate bonusuri, poate partenerul primeşte mulţi bani şi găsiţi resursele să vă faceţi sărbătorile aşa cum vă doriţi. 

Jupiter va intra în casa a 5-a şi până la anul în mai este o perioadă bună pentru iubire, dar şi pentru copii. Poate mulţi dintre voi veţi dori să faceţi copii. Poate v-aţi dorit şi până acum, dar acum sunt mai multe şanse. Poate o să vă înţelegeţi mai bine cu partenerul, să se creeze un ataşament între voi. 

Anul viitor e foarte interesant pentru Scorpioni sau cei cu ascendent în Scorpion. O să vă daţi seama când vine anul 2022.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Venus este în semnul vostru. Îşi începe retrogradarea pe 19 decembrie, dar va face două conjuncţii cu Pluto: pe 12 decembrie și încă o dată pe 24 decembrie.

Dacă e să ne uităm în manualele clasice de astrologie, voi sunteţi mai solitari, mai singuratici. Nu vă place să vă grăbiţi într-o relaţie, nu vă plac idilele, vreţi doar chestii durabile, serioase, oficiale.

Doar că Venus va retrograda şi s-ar putea să atrageţi şi privirile unor persoane mai incitante, mai provocatoare, mai misterioase, mai "ciudăţele", cu care altă dată nu aţi fi comunicat. Dar, dintr-o dată, vă atrag.

Venus fiind în semnul vostru, dintr-o dată, aveţi nevoie de admiraţie, de validare, aveţi nevoie să vă schimbaţi look-ul, să vă puneţi în valoare, vreţi ca ochii să fie aţintiţi asupra voastră, indiferent dacă sunteţi femei sau bărbaţi.

Profitaţi de luna aceasta, mai ales dacă ştiţi că sunteţi singuri şi până acum nu aţi făcut nimic în acest sens. Nu contează că nu vă căsătoriţi imediat, dar contează să intraţi într-un soi de networking amoros. Ori prin aplicaţii online, ori ieşiţi cu prietenii la evenimente, petreceri, ori vă plimbaţi, cunoaşteţi oameni. Intraţi în vorbă, puneţi-vă în valoare.

Şi chiar dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în semnul vostru vă face să îl atrageţi pe partener din nou, să îl faceţi să se reîndrăgostească. Şi în acelaşi timp, Venus retrogradă în semnul vostru vă arată dacă relaţia în care sunteţi mai are potenţial sau nu. Şi poate şi voi, care nu renunţaţi atât de uşor, veţi căuta alte lucruri. Şi când voi căutaţi o relaţie, o căutaţi pe anumite premise, adică aveţi nevoie de siguranţă emoţională şi materială.

În astrologia veche, Venus e considerată 'micul benefic'. Ceea ce înseamnă că fiind în tranzit prin semnul vostru - făcând conjuncţia cu Pluto, va intra şi Mercur în semnul vostru - veţi avea cuvintele la voi, vă puteţi lăuda, aveţi curaj, aveţi încredere. Poate căutaţi un loc de muncă sau aveţi o idee. Deci, vă priesc astrele.

O mică menţiune. În casa a 12-a intră Marte, ceea ce înseamnă că poate mai renunţaţi la câteva dintre sarcinile de la locul de muncă şi poate învăţaţi să mai delegaţi, să nu le faceţi voi pe toate, pe ideea că nimeni nu le face aşa ca voi. Cu siguranţă, nimeni nu le face aşa ca voi, dar cu Marte în casa a 12-a, vă consumaţi timpul mai prost decât v-aţi fi aşteptat şi mai bine vă ocupaţi de 2-3 lucruri, decât să vă ocupaţi de 10 şi de niciunul cum trebuie. E un pericol acolo.

De asemenea, chiar dacă nu vă stau în caracter relaţiile ascunse, indisponibile, cu parteneri care sunt deja într-o relaţie, aveţi grijă. Şi aveţi grijă şi la pierderi. Nu e  o lună bună să riscaţi.

În schimb, faptul că Jupiter iese din casa a 2-a, intră în casa a 3-a, mulţi dintre voi veţi dori să fiţi mai plimbăreţi, mai dispuşi să cunoaşteţi oameni, să comunicaţi, să învăţaţi, să vă ocupaţi de o şcoală.

Aveţi nevoie de mişcare după data de 21 decembrie. Dar, până atunci, bucuraţi-vă de Venus, gătiţi-vă, aranjaţi-vă de câte ori vreţi şi cum vreţi voi.

Peşti / cei cu ascendent în Peşti

Pentru voi, luna decembrie este precum un ultimatum. V-am tot bătut la cap de la începutul anului că, dacă aveţi probleme, trebuie conştientizate în 2021, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, obiectiv, realist. Nu negându-vă viciile, situaţiile toxice, sau relaţiile nepotrivite.

Cel mai important aspect al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta, pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut în perioada 14 mai - 28 iulie sau ce aţi vrut să faceţi atunci pentru că, de la finalul lui decembrie, poate căpăta rost, poate prinde viaţă.

Să nu uităm de probleme de sănătate, de vicii, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele şi nu mai staţi într-o negare. Poate nu negaţi intenţionat. La un moment dat, dacă stau mai mulţi oameni cu gura pe voi şi vă spun că ceva nu e ok, poate schimbaţi ceva.

Dar dacă plecaţi corect şi vă acceptaţi toate cele pe care le aveţi, puteţi să folosiţi tranzitul lui Jupiter în Peşti să vă dea vânt în pupă, să mergeţi mai departe.

Vă poate aduce şi multe oportunităţi, dar ştiţi ce se întâmplă? O să aveţi impresia că le puteţi pe toate, dar nu va fi aşa uşor.

Luna Plină de pe 19 decembrie se petrece pe axa 4-10. Gândiţi-vă dacă vreţi să schimbaţi locul de muncă la anul, dacă locuiţi unde vă doriţi şi ce schimbări puteţi face sau cum sunt relaţiile voastre cu familia. 

În orice caz, luna decembrie nu e cea mai bună pentru făcut schimbări pe plan profesional, dar e clar că vă puteţi seta intenţii sau puteţi căuta oamenii care să vă ajute de la începutul anului viitor.

Ce ar mai fi de precizat pentru voi este faptul că Venus va retrograda în casa a 11-a, unde va intra şi Mercur la un moment dat. Dacă vă veţi reconecta cu prieteni cu care nu v-aţi văzut de mult, să nu vă îndrăgostiţi, să nu reaprindeţi nişte flăcări care au fost stinse mai devreme decât era cazul.

În cercul vostru de prieteni, mai ales dacă sunteţi singuri, o să vă placă de cineva sau o să vă placă o persoană. Nu e momentul să vă grăbiţi. E o perioadă bună de aventuri, de idile, dar nu de dus acasă persoana respectivă, nu de prezentat la părinţi, la rude. V-aş invita să fiţi mai circumspecţi.

Cu Venus retrogradă acolo, înseamnă că multe dintre planurile pe care vi le-aţi făcut cu partenerul nu vor mai fi valabile, vor trebui reluate, refăcute, reanalizate şi să observaţi ce se schimbă acolo.

În casa a 12-a va rămâne Saturn, ceea ce înseamnă că veţi rămâne puţin izolaţi, nu o să aveţi tendinţa să vă vedeţi cu toată lumea, chiar dacă Venus va tranzita casa a 11-a şi Saturn o să vă ţină pe loc până vă rezolvaţi problemele de sănătate, până când o să aveţi grijă de voi şi chiar să vă uşureze de anumiţi oameni, poate de locuri de muncă sau de tot felul de situaţii. Jupiter o să intre în semnul vostru şi voi o să aveţi multe aşteptări. Saturn, în casa a 12-a, vă coboară aşteptările şi vă face să vă uitaţi la lume prin lentile clare, să vedeţi lumea aşa cum este.

În orice caz, gândiţi-vă că din 2022 o puteţi lua de la capăt dintr-un anumit punct de vedere. Poate divorţaţi, poate vă căsătoriţi, poate schimbaţi locul de muncă, poate schimbaţi ţara, poate schimbaţi locuinţa. Decembrie, pe voi, pentru asta vă pregăteşte, pentru un 2022 plin de schimbări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel