Cele TREI ZODII care se vor lăuda cu o viață mai bună în februarie

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Cele TREI ZODII care se vor lăuda cu o viață mai bună în februarie. Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Cele TREI ZODII care se vor lăuda cu o viață mai bună în februarie. Sursă foto: Pexels

Horoscop. Aspectele lunii februarie sunt benefice pentru unii dintre noi. 

Prima lună a anului a fost una de acomodare pentru noi toți. Acum, de la februarie, avem alte așteptări. Și oarecum, astrele vor fi de partea noastră. Mai ales pentru anumite zodii care vor fi susținute din plin. Toate tranzitele și aspectele importante se vor simți în viața unor nativi. Dar atenție! În februarie, astrele îți dau, dar nu îți bagă și în traistă!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Gândiţi-vă aşa: aveţi în vizită luna aceasta - cel puţin în primele două săptămâni - pe Mercur, pe Marte, pe Venus, pe Pluto. 

Mercur - gândire, idei, comunicare, flexibilitate, conexiuni, logică. Perfect! E puţin retrograd în primele patru zile, dar e nicio problemă.

Venus - care nu mai este retrogradă în februarie. Venus ţine de carismă, magnetism, pasiune, de plăceri, de bucurii, de valorificare a propriei persoane, de relaţii, de atracţie.

Apoi avem Marte în casa I toată luna. Vă daţi seama? Impuls, energie, dorinţă, întreprindere. Sunteţi întreprinzători, furioşi pe alocuri, dar sunteţi puşi pe fapte.

Şi Pluto, care stă undeva în spate, departe şi împinge aceste planete, le dă un aer mistic, misterios.

Cu alte cuvinte, aveţi o lună minunată! Minunată! Extraordinară! Şi dacă nu se întâmplă şi ceva bun în viaţa voastră în februarie, e doar vina voastră. Dar cu atât de multe planete în casa I la voi, nu aveţi cum să staţi degeaba. Faceţi sport, schimbaţi-vă garderoba, învăţaţi ceva, ieşiţi în faţă. Trebuie să fiţi foarte curajoşi, foarte întreprinzători.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Nu am cum să nu vă spun din prima: Casa a 5-a, a iubirii, este tranzitată de multe planete(Mercur, Venus, Marte, Pluto). Jupiter este în casa a 7-a a relațiilor, acolo unde va intra și Soarele. Venus nu mai este retrogradă. Deci toate aceste aspecte vorbesc despre senzualitate, plăcere, despre răsfăţ, despre distracție, creativitate, satisfacție. Cu Marte prin casa a 5-a aveţi momente de impulsivitate care vin dintr-o dorinţă de a crea, de a oferi, de a genera.

În februarie, în afară de muncă şi casă, trebuie să mai faceţi şi altceva. E o lună de răsfăţ, de bucurii, de plăceri. Sunteți primii responsabili de fericirea voastră! Ceilalți vor aprecia respectul pe care vi-l veți acorda.

Şi indiferent de vârstă, indiferent dacă aveţi sau nu un partener, trebuie să învăţaţi să vă iubiţi. Dacă vreţi să croşetaţi, să mergeţi la un curs de olărit, dacă vreţi să vă schimbaţi garderoba, dacă vreţi să vă vedeţi cu prietenii şi să încercaţi o băutură nouă, luna februarie este cea mai potrivită!

Pești / cei cu ascendent în Pești

Eu cred că mulţi dintre voi veţi dori să schimbaţi ceva din punct de vedere profesional, indiferent de statutul sau experienţa acumulate. Veţi dori o îmbunătăţire pe plan financiar, dar şi pe plan social. Adică aveţi nevoie de alţi oameni, de alt anturaj, de alte comunităţi, de alte grupuri. Vreţi să învăţaţi lucruri noi. E senzaţia aceea de plafonare.

Jupiter vă oferă încrederea necesară că puteţi face mai multe lucruri decât anul trecut.

Casa a 11-a are parte de un stellium. Avem, în primele două săptămâni pe Mercur, Venus, Marte şi Pluto. Casa a 11-a vorbeşte de viitorul apropiat, dar şi de oamenii pe care îi aveţi în viaţa voastră. Prietenii vor avea tot felul de evenimente la care veţi participa sau nu. Veți beneficia de sprijinul lor. E o lună cu multe feţe. Multe feţe pe stradă, la serviciu, în călătoriile pe care le faceţi, în studiile pe care le aveţi. S-ar putea să existe această nevoie serioasă de a nu mai sta doar online. Veţi dori să interacţionaţi cu oameni, să îi vedeţi, să îi atingeţi, să îi îmbrăţişaţi. Aveţi nevoie de multă conexiune în luna februarie.

Citeşte AICI horoscopul lunii februarie pentru TOATE zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel