Cele trei zodii care știu să spună "NU". Iată ce putem învăța de la ele!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Freepik.com
Freepik.com

Setarea unor limite poate fi dificilă. La fel de greu este să spunem și "NU", pentru a nu-i leza pe cei din jur. Însă, există trei semne din zodiac pentru care acest lucru nu este o problemă. Stabilirea limitelor poate avea legătură și cu zodia noastră. Iată ce putem învăța de la următoarele trei semne!

Indiferent de natura relației noastre cu o persoană, trebuie să învățăm setarea unor limite adecvate. Cu alte cuvinte, să știm să spunem nu, atunci când nu suntem dispuși să facem ceva. Sau când nu suntem de acord cu ceilalți.

Uneori, însă, acest lucru este ușor de zis și greu de făcut. Unii oameni se luptă să spună "nu" cu toată tăria, fie că nu au suficientă încredere în ei, fie că pun mereu pe primul loc oamenii din jur. Și nu se gândesc la propriile sentimente.

Trei semne din zodiac sunt recunoscute pentru tăria lor, dar și pentru capacitatea de a stabili niște limite clare, pe care nu le încalcă niciodată. Iată semnele de la care avem ceva de învățat!

Taur

Ce reputație au nativii din semnul Taurului? Sunt direcți, de multe ori chiar încăpățânați. Iar asta îi face niște experți în setarea limitelor sănătoase în relațiile cu ceilalți. Nu au nicio problemă să spună "nu" și vor acționa în consecință dacă cei din jur încearcă să ia în râs această atitudine.

De ce? Taurii prețuiesc cu adevărat propriul control asupra vieții și nu doresc ca alții să le invadeze spațiul personal. De exemplu, dacă nu are chef să iasă în oraș, un nativ Taur va spune nu și celui mai bun prieten. Nu se simte confortabil dacă insiști sau vrei să îl forțezi să își schimbe decizia.

Scorpion

Și Scorpionii știu să spună nu. Nu ca să rămână singuri sau să fie independenți, ci mai mult din dorința de a se proteja pe ei înșiși. Scorpionii sunt cunoscuți pentru tăria lor de caracter și uneori și pentru zidurile înalte pe care le construiesc în jurul lor. Nimeni nu poate sparge aceste bariere, dacă nu își doresc în mod clar acest lucru.

Iar asta îi face adevărați maeștri în stabilirea limitelor. Preferă de multe ori să țină oamenii la distanță, să spună nu și să își păstreze la loc sigur intimitatea sau secretele. Se poate ca limitele Scorpionului să devină adesea exagerate. Tind să devină extremi și pot refuza oamenii atât de des, încât ajung să fie izolați.

Este semnul cel mai ambițios din zodiac. Cel născut sub acest semn are o fire profundă, căruia nu-i place superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele sale. Scorpionul are o neliniște permanentă, fiind o persoană plină de susceptibilități şi bănuieli.

Vărsător

Al treilea semn care știe să spună nu și este foarte hotărât în ceea ce privește limitele este Vărsătorul. Nativii acestui semn de aer își dau seama rapid când se află într-o situație inconfortabilă, așa că nu mai prelungesc momentul. Tind să le amintească des celor din jur despre granițele pe care le impun și nu oferă atât de ușor o a doua șansă.

Să nu uităm că semnul acesta este guvernat și de Saturn, planeta limitelor și a responsabilității, deci este cert că granițele joacă un rol important în viața lor.

Adesea, pot deveni chiar exagerați cu aceste limite sau chiar se contrazic. Vărsătorii pot înțelege faptul că oamenii se schimbă și la fel se poate întâmpla și cu limitele lor. Dar trebuie să le admirăm îndârjirea și faptul că știu să pună pe primul loc dorințele proprii.

Îți recomandăm să vezi și: TREI zodii care primesc o supradoză de energie în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel