Cele TREI zodii care vor avea BANI de sărbători

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
Cele TREI zodii care vor avea BANI de sărbători (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Cele TREI zodii care vor avea BANI de sărbători (sursa foto: Pixabay)

Sărbătorile vin şi nu putem să nu ne gândim la cheltuielile pe care urmează să le facem pentru a crea atmosfera magică dorită atât pentru noi, cât şi pentru cei dragi. În timp ce majoritatea oamenilor îşi calculează bine banii pentru decoraţiuni, cadouri, masă festivă, nativii a trei zodii sunt favorizaţi în această perioadă de câteva aspecte bune din punct de vedere financiar. Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuie iresponsabil, dar vor avea mici bucurii care vor aduce magia sărbătorilor mai aproape, fie că vorbim de o primă, o mărire de salariu sau un nou loc de muncă sau noi oportunităţi financiare.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Ai fost printre cei mai provocaţi anul acesta. Ai făcut parte din semnele fixe care au fost foarte încercate tot anul 2021. O să rămâi şi în anul 2022 puţin afectat, însă deja eşti puţin pregătit.

În luna decembrie despre ce vorbim? Despre oportunităţi pe plan profesional, despre discuţii cu foşti colegi. Pentru că Venus retrogradează în casa a 6-a şi este posibil, dacă îţi cauţi un loc de muncă, să primeşti o recomandare, să îţi apară probabil vești de la foşti colegi cu anunţuri de angajare.

Pe voi Venus retrogradă în Capricorn vă ajută enorm pe plan profesional. Sau vă întoarceţi la un fost loc de muncă sau la un loc pe care nu l-aţi vrut acum ceva timp. Se schimbă lucrurile foarte mult la nivel profesional.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Luna aceasta ai potenţial mult. Adică poţi începe ceva, se poate schimba ceva în viaţa ta sau, dintr-o dată, să simţi un aer nou, de prospeţime, din orice punct de vedere. Şi pentru că este şi Mercur aici, nu are cum să nu aibă legătură şi cu partea decizională, de procesul de decizie din viaţa ta. Poate iei decizii referitor la o relaţie, un loc de muncă, o călătorie, poate pleci din ţară, poate la o şcoală.

Faptul că Jupiter, guvernatorul vostru, schimbă semnul în decembrie şi va intra în casa a 4-a, la ce ne duce cu gândul? Vă puteţi căuta casă, puteţi vinde o casă, puteţi vinde un teren, puteţi închiria altă casă, că vă puteţi ocupa de decorare sau vă mutaţi din ţară pentru că vă place să călătoriţi sau să căutaţi mai mult pe partea spirituală, faceţi ceva prin grădină, pe lângă casă. Îmbunătăţirea mediului în care locuiţi e importantă.

Intrarea lui Jupiter în casa a 4-a va opozita cu casa a 10-a, ceea ce înseamnă că, dintr-o dată, vă veţi dori şi un alt loc de muncă sau să schimbaţi condiţiile acolo unde lucraţi. Dar rămâne de văzut din ianuarie ce se întâmplă.

Soarele intră pe 21 decembrie în casa a 2-a, unde o va întâlni pe Venus. Venus va face conjuncţia cu Pluto. Pe 24 decembrie s-ar putea să fie nişte decizii pe plan financiar. Vă agitaţi. Ce faceţi cu banii, cum faceţi cu banii, dacă investiţi în ceva, câţi bani cheltuiţi pe cadouri sau pentru voi. Ţinând cont de faptul că Venus este în casa a 2-a, cred că trebuie să cheltuiţi mai mult pentru voi. Dar nu uitaţi că, pe Venus retrogradă, nu e bine să cumpărăm lucruri scumpe pe care apoi să nu le purtăm sau să nu facem nimic cu ele.

Dar Marte intră în semnul vostru, iată este un lucru bun, vă face curajoşi. Trebuie să faceţi mişcare.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Cum v-a fost anul? Cred că a fost aşa şi aşa. Voi aţi fost protagoniştii acestui an. Cu Jupiter - Saturn în semnul vostru, vă daţi seama că aţi dat tonul.

În primul rând, trebuie să discutăm de faptul că Jupiter iese din semnul vostru. Va intra în Peşti, în casa a doua, a banilor. Aduceţi-vă aminte ce planuri v-aţi făcut între lunile mai şi octombrie anul acesta. Dacă a ieşit ceva, dacă nu a ieşit, mai aveţi o şansă de pe 29 decembrie.

Începe o perioadă bună din punct de vedere financiar. Dar pentru că Jupiter se va întâlni cu Neptun pe 12 aprilie anul viitor, undeva e şi un risc şi o deziluzie. Deci, aveţi grijă. Dacă vin bani, nu îi aruncaţi, ci planificaţi economii.

În casa a 11-a va intra Marte în data de 13 decembrie. Este un lucru bun. Veţi avea parte de prieteni, de vizibilitate, interacţionaţi cu alţi oameni, mergeţi la evenimente, aveţi poftă de viaţă.

Venus, care va tranzita casa a 12-a, are legătură şi cu banii. S-ar putea ca în decembrie să cheltuiţi sau să pierdeţi mai mulţi bani decât este cazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel