Cele TREI zodii care vor avea beneficii la locul de muncă până pe 6 martie 2022

astrosens Team | Dată: 21 noi, 11:56 | Categorie: Diverse
Cele TREI zodii care vor avea beneficii la locul de muncă până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
Cele TREI zodii care vor avea beneficii la locul de muncă până pe 6 martie 2022 (sursa foto: Pixabay)

Venus în Capricorn va fi 'alături' de noi până pe 6 martie 2022. Află cine va beneficia din punct de vedere profesional de acest tranzit.

 

Venus este considerată 'micul benefic'. Pe lângă partea de romantism, dragoste, vine şi cu beneficii. Îţi poate arăta unde poţi să întâlneşti parteneri sau unde îţi  poţi exprima iubirea, dar îţi arată şi unde poţi să ai mici beneficii, mici oportunităţi. Dar, pentru că vorbim de Venus în Capricorn, un semn de pământ, un semn stabil, pragmatic... pe unde trece Venus, nu ajunge doar să visezi. Când e Venus în Peşti, visăm, dar când e Venus în Capricorn, trebuie să muncim. Ca să ai parte de beneficiile sale, trebuie să te chinui şi să urci.

Vezi trei dintre semnele zodiacului care vor avea parte de beneficii din muncă în perioada acestei tranziţii:

Berbec / Ascendent în Berbec

Venus va tranzita până în martie anul viitor casa carierei, casa statutului, casa autorităţii, casa imaginii tale sociale, casa rolului tău în societate. Cu alte cuvinte, trebuie să ai multă încredere acolo, trebuie să atragi foarte multe priviri, trebuie să te porţi frumos cu oamenii autoritari sau tu să devii o persoană cu autoritate şi să te porţi frumos cu oamenii din jur. Cu cât eşti mai încrezător în partea ta profesională, cu atât vei avea mai multe avantaje. Şi s-ar putea să găseşti oamenii care să te ajute. Ţinând cont de Venus, probabil nişte femei.

În orice caz, cu Venus în Capricorn, dacă eşti Berbec sau ai ascendent în Berbec, te poţi pregăti pentru ce îţi aduce 2022. La anul, între mai şi octombrie, Jupiter va tranzita semnul tău. Deci, ce pregăteşti acum profesional, până în martie, s-ar putea să vezi efectele undeva după primăvară, până în toamna anului viitor. Deci, trebuie să ai multă încredere. Lui Venus îi plac încrederea, lauda, toată zona de siguranţă de sine. Cu cât te îmbraci altfel la locul de muncă, cu cât te aranjezi altfel la locul de muncă, s-ar putea să ai mai mult succes. Şi bineînţeles, dacă eşti singur, cu Venus în casa a 10-a, poţi cunoaşte oameni prin intermediul locului de muncă. Nu neapărat printre colegi, ci oameni care vin, colaboratori sau poate chiar oameni cu poziţii importante la locul de muncă.

 

Leu / Ascendent în Leu

Venus tranzitează casa a 6-a. Cu cât sunteţi mai generoşi la locul de muncă, cu atât o să fiţi mai plăcut şi cu atât o să aveţi mai multe oportunităţi. Cu Venus în tranzit în casa a 6-a, dintr-o dată vă puteţi cumpăra animalul pe care vi-l doriţi. Este o casă a animalelor mici şi poate vreţi o pisicuţă, un căţel şi îl întâlniţi pe ăla pe care-l vreţi şi îl luaţi acasă.

Cu Venus în casa a 6-a trebuie să aveţi grijă şi la stilul de viaţă. Trebuie să vă găsiţi obiceiul care să vă încânte repetat, pentru că lui Venus în Capricorn îi plac lucrurile care durează şi se construiesc.

 

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Venus tranzitează casa a 2-a. Când Venus tranzitează casa a 2-a, îi place să facă multe cheltuieli pe lucruri frumoase, artistice, pe chestii care vă bucură. Aşa că, sfatul astrelor pentru voi până în martie, când luaţi salariul sau pensia, primul lucru pe care să îl faceţi, e să vă luaţi vouă ceva: o cană, o geantă, pantaloni, orice. 

Deci, de fiecare dată, din noiembrie, asta trebuie să faceţi. Luaţi salariul şi primul lucru pe care îl faceţi este să vă cumpăraţi ceva bun. Şi faceţi asta până în martie pentru că pe urmă veţi avea o altă perspectivă asupra banilor. S-ar putea să îi atrageţi, să îi cheltuiţi altfel, să vă bucuraţi de viaţă. Deci, o să aveţi cheltuieli, dar aţi face bine să aveţi, în primul rând, o cheltuială pentru voi.

Şi începe o perioadă foarte bună pentru renegocierea salariului, pentru a primi bonusuri şi prime sau pentru a face o investiţie pe care o aşteptaţi de foarte mult timp.

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite