Cele TREI zodii care vor avea revelaţii în DRAGOSTE până pe 29 ianuarie

astrosens Team | Dată: 04 ian, 14:10 | Categorie: Horoscop
Cele TREI zodii care vor avea revelaţii în DRAGOSTE până pe 29 ianuarie (sursa foto: Scott Broomee / Unsplash.com)
EXCLUSIV
Cele TREI zodii care vor avea revelaţii în DRAGOSTE până pe 29 ianuarie (sursa foto: Scott Broomee / Unsplash.com)

Retrogradarea lui Venus în Capricorn influenţează puternic aspectul relaţional al vieţii noastre în luna ianuarie, iar trei dintre semnele zodiacului vor avea parte de revelaţii în viaţa lor amoroasă.

Venus retrogradă în Capricorn

Venus retrogradă în Capricorn ne arată o altă faţetă a felului în care ştim să iubim şi să primim iubire. Şi deşi acest tranzit are loc în semnul serios şi responsabil al Capricornului, relaţiile, în special cele lungi, vor trece prin teste, întrucât toate nevoile noastre neîmplinite vor ieşi la lumină în timpul retrogradării, iar de cele mai multe ori le putem găsi în persoane din exteriorul relaţiei, fie de la persoane noi, sau de la cei din trecutul nostru amoros.

Venus în Capricorn, retrogradă. Venus a intrat în Capricorn pe 5 noiembrie 2021 şi va ieşi de acolo pe 6 martie 2022, dar în perioada 19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022, este retrogradă.

Pe Venus retrogradă se întâmplă avem trei posibile scenarii, conform statisticii astrologice:

1. Reapar în viaţa noastră persoane din trecutul nostru amoros sau persoane pe care le-am plăcut şi nu s-a întâmplat nimic cu ele. Vom avea impresia că s-au mai schimbat. Pe Venus retrogradă avem o nevoie de a iubi şi de a fi iubiţi. Capricornul este şi un semn al singurătăţii şi ne dăm seama că suntem singuri( chiar și dacă suntem deja într-o relație) şi cât de mult ne afectează singurătatea, apoi reapar aceşti oameni şi simţim că este cazul să le mai dăm o şansă.

Dar, atenţie mare! Dacă vă grăbiţi, nevoia aceasta doar de a iubi şi de a fi iubiţi, s-ar putea să vă păcălească, pentru că oamenii respectivi s-ar putea să fie aceeaşi Mărie cu altă pălărie.

Aşa că, prima recomandare este să nu vă grăbiţi, cel puţin până pe 29 ianuarie 2022, să intrați din nou într-o relație cu oamenii respectivi.

2. Puteţi cunoaşte oameni noi, care să vă inspire, să vă motiveze, să vă ambiţioneze, să fiţi mai buni şi să vă îndrăgostiţi de ei, să vă fure ochii și inima. Asta se poate întâmpla fie că sunteţi într-o relaţie, fie că sunteţi singuri.

Dacă sunteţi într-o relaţie, Venus în Capricorn ce testează? Relaţiile serioase, cuplurile căsătorite.. Dacă sunteți împreună de 10, 20, 30 ani, vă treziţi, dintr-o dată, că că nu mai simțiți nimic pentru partener. Şi ce vreţi să faceţi? Să divorţaţi.

Pe Venus retrogradă, vă puteți îndrăgosti de oameni pe care altă dată nu i-aţi fi văzut atât de importanţi. Sunt foarte bune idilele, relaţiile scurte. Am eu o vorbă: pe Venus retrogradă, dragostea durează trei luni. Deci, aveţi grijă. Cine apare, poate dispărea foarte repede!. Dacă persoana respectivă rămâne după 29 ianuarie 2022 în viața voastră, mai merită o șansă. Dar dacă ea a apărut şi a dispărut până atunci, trebuie să staţi să vă gândiţi de ce v-aţi îndrăgostit de ea: pentru că aveţi o nevoie nesatisfăcută.

O să auziţi mult în jurul vostru, în această perioadă, de infidelităţi, de relaţii lungi rupte, de divorţuri.

3. Ce se mai întâmplă pe Venus retrogradă? Relaţiile în care ne aflăm sunt foarte testate. Fie cunoaştem pe cineva şi ne face ochi dulci, fie, efectiv, ne săturăm. Începe să nu îţi mai convină tot felul de lucruri, începi să vezi defectele celuilalt. Vă certaţi fără motive serioase, nu vreţi să mai vorbiţi, nu vreţi să mai construiţi, vă îndepărtaţi. Adică da, în ochii lumi aveți o relaţie închegată, dar fiecare doarme în camera lui, nu mai ieşiţi în oraş, nu mai mâncaţi împreună, nu mai faceţi nimic. Şi dintr-o dată, spui că nu mai poţi să stai în relaţia asta, trebuie să se întâmple ceva. Relaţiile vor fi foarte testate. Relaţiile care se vor rupe între 19 decembrie-29 ianuarie, merită rupte. Dar Venus retrogradă în Capricorn vă poate ajuta să lucraţi la îmbunătăţirea relaţiei, să vă cunoaşteţi mai bine, să vă puneţi noi obiective de viitor. Lui Venus în Capricorn îi place să pună noi obiective de viitor.

Cele trei zodii care vor avea revelaţii în dragoste până pe 29 ianuarie

RAC / cei cu ascendent în RAC

Vorbim prima dată de Luna Nouă de pe 2 ianuarie care la voi va fi în casa a 7-a. La voi, ianuarie este o lună relaţională. E important să vă canalizaţi atenţia în acea zonă. Astrele vor cere să fiţi mult mai prezenţi în relaţiile pe care le aveţi, fie că este cu iubiţi, cu soţi, cu cineva de care vă place. Pot reapărea persoane în viaţa voastră, se pot rupe anumite alianţe. Relaţiile sunt cele mai importante în ianuarie.

Şi cât este Venus retrogradă în casa a 7-a ar fi păcat să nu deschideţi ochii şi să vă daţi seama: "Relaţia asta e cam blazată. Mai fac ceva cu ea? Mai construiesc? Ce mai schimb?". Sau "mai are rost să stau în relaţia asta? Ce aş putea face eu?".

În loc să dai tot timpul vina pe celălalt, întoarce asupra ta şi încearcă să îţi dai seama de reacţiile tale, de unde vin anumite trăiri interioare şi decât să le arunci pe celălalt, mai bine stai cu tine şi zici: "dom'le, mie nu îmi place că persoana respectivă întârzie sau nu îşi strânge lucrurile, dar hai să îi dau un exemplu".

Şi în momentul în care tu te schimbi şi vezi că persoana respectivă nu are nicio reacţie, atunci să iei o decizie.

Ar fi cazul, cu atât de multe planete în casa a 7-a, să nu mai aştepţi de la ceilalţi şi să vezi cum te raportezi tu la ei, să nu te mai victimizezi şi să nu vorbeşti doar despre ce au făcut ceilalţi. Vorbeşte despre tine, despre cum te simţi, despre ce ţi-ai dori. Plus că vă ştim, nici nu comunicaţi foarte mult. Aşteptaţi ca celelalte persoane să vă simtă, să vă audă, să vă înţeleagă.

Deci, pentru voi, luna ianuarie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, relaţia este cea mai importantă.

Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

FECIOARĂ / cei cu ascendent în FECIOARĂ

În afară de faptul că Marte este în Săgetător până pe 24 ianuarie şi că lucrurile sunt agitate în familie, haideţi să vorbim de planul relaţional. Ăsta este cel mai important în anul 2022 pentru voi.

Jupiter va tranzita casa a 7-a, va ajunge lângă Neptun pe 12 aprilie. Acum, în acest moment şi până la finalul lunii, aveţi în casa a 5-a Soarele, aveţi Venus retrogradă lângă Pluto şi aveţi Mercur până pe 2 ianuarie.

Deci, începutul lui 2022 trebuie să vină cu următoarele întrebări: "Mă simt iubită în relaţie? Sunt apreciat/ă? Mă simt bine? Mă face să vibrez persoana respectivă? Am confortul necesar? Vreau să trec la următorul pas?"

Sau "nu mă simt bine, nu mă simt eu, hai să divorţez".

Sau "sunt singur de ceva timp. Poate voi găsi pe cineva". Da, dar asta nu înseamnă că vei găsi pur şi simplu pe cineva. Tot anul vei munci şi vei depune efort. Poate vei merge la evenimente, la întâlniri, astfel încât să capeţi experienţă. În 2022 este vorba despre experienţa pe plan personal în zona de relaţii şi de iubire.

Deci, vorbim mult de partea relaţională. Dă-ţi voie să fii iubit, dă-ţi voie să scapi de victima interioară, dă-ţi voie să fii acceptat şi să fii fericit/ă. Ai nevoie. Pentru că începutul anului 2022 asta te pune să te gândeşti: Eşti fericit? Faci ceva ce îţi place? Care îţi sunt nevoile?

CAPRICORN / cei cu ascendent în CAPRICORN

În afară de faptul că Marte e în casa a 12-a o mare parte a lunii, să nu uităm că aveţi Venus retrogradă în semnul vostru, Mercur până pe 2 ianuarie, Pluto toată luna şi din 24 ianuarie, va fi şi Marte.

Cu alte cuvinte, prima parte a lunii munciţi, dar rezultatele le veţi vedea după 24 ianuarie.

V-am tot atras atenţia că este o lună minunată, cât e Venus retrogradă, să schimbaţi ceva legat de înfăţişare. Poate mulţi vreţi să slăbiţi, să vă îngrăşaţi, vreţi o garderobă nouă.

Mai întâi, propria persoană, cum te îmbraci, cum te coafezi, cum te aranjezi, partea aceasta e importantă.

Cu Venus retrogradă în semnul vostru, vă rog să aveţi grijă şi de relaţiile pe care le începeţi până pe 29 ianuarie. Eu nu m-aş grăbi în locul vostru. Aş aştepta să văd ce se întâmplă după 29 ianuarie.

Luna Plină de pe 18 ianuarie este în casa a 7-a, casa relaţiilor. Deci, eu versus tu. Luna ianuarie asta înseamnă pentru voi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play