Cele TREI zodii care vor avea SUCCES pe toate planurile până pe 20 martie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cele TREI zodii care vor avea SUCCES pe toate planurile până pe 20 martie (sursa foto: Peggy Anke / Unsplash)
Cele TREI zodii care vor avea SUCCES pe toate planurile până pe 20 martie (sursa foto: Peggy Anke / Unsplash)

Trei semne vor fi avantajate în sezonul zodiei Peşti, care va ţine până pe 20 martie.

O recomandare generală până pe 20 martie: lăsaţi-vă puţin purtaţi de val în această perioadă. Este perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. 

O atenţionare: este o perioadă ce predispune la mici excese, vicii, aşa că ai grijă la felul în care îţi petreci timpul liber şi încearcă să îţi controlezi impulsurile şi obiceiuri nesănătoase. Tot tu te vei plânge la finalul zilei. Mai bine dă-ţi un motiv de mândrie că ai reuşit să faci faţă unei ispite.

Mai urmează una caldă şi una rece. Acest sezon este minunat pentru dragoste, întrucât emoţiile sunt intensificate, dar problema poate fi faptul că şi cel mai inocent flirt sau o întâlnire mai reuşită cu cineva ne poate umple mintea de scenarii romantice şi până să ne dăm seama, ne planificăm deja nunta în minte cu o persoană pe care abia o cunoaştem. Mergi cu fluxul precum Peştii, distrează-te, bucură-te de tot ce se întâmplă bun în viaţa ta, dar nu îţi fă aşteptări prea mari pentru a evita o dezamăgire.

Cum emoţiile vor fi în centrul atenţiei noastre pentru următoarele săptămâni, suntem chiar îndemnaţi să le acordăm atenţie şi să ne ocupăm de ele. Este "curăţenia de primăvară" a sufletului nostru, în care ne schimbăm priorităţile. Aşa că, fii deschis oportunităţilor, priveşte totul cu ceva mai multă compasiune, dragoste şi lasă-te iubit!

Semnele de apă Rac, Scorpion și Pești vor trece printr-o perioadă de dezvoltare personală până pe 20 martie. Iată previziunile pentru aceste semne:

RAC

O perioadă de creştere, de expansiune. Te concentrezi pe a cunoaşte mai mulţi oameni, pe a aduna cunoştinţe noi şi vrei să te completezi ca om. Ţine minte conversaţiile pe care le vei avea în această perioadă, citeşte o carte bună sau călătoreşte şi bucură-te de experienţa trăită. Toate acestea te vor ajuta în moduri nebănuite.

SCORPION

Eşti irezistibil în această perioadă, când zona de dragoste, sex şi distracţie a hărţii tale este activată. Nu este vorba doar de noroc, ci te laşi influenţat de energia acestui sezon şi devii mai deschis, mai plin de încredere şi mai motivat să obţii ce vrei (sau pe cine vrei). Nici nu are rost să îţi mai urăm succes. E ca şi garantat!

PEŞTI

La mulţi ani! Bun venit pe scenă sărbătoriţilor acestui sezon! Acum că toată lumea s-a adunat la petrecere, spune sincer: Ce îţi doreşti? Ce vrei să realizezi pe plan profesional, personal, romantic, social? Cum plănuieşti să îţi îndeplineşti obiectivele? Dacă ţi-ai făcut lista, mergi în direcţia dorinţelor tale cu paşi concreţi şi cu încredere. Ai tot ce îţi trebuie, iar tot ce realizezi acum, va fi de durată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel