Cele ZECE secrete ale astrelor pentru luna Mai

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Previzuni zodii. Sunteți pregătiți de luna mai?

1. Pluto își va începe retrogradarea încă din prima zi! Așa că, dragă Vărsători, dacă v-ați făcut unele planuri după data de 23 martie, veți avea timp suficient până pe 11 iunie, când Pluto va ieși din semnul vostru, să vă dați seama dacă merită sau nu!

2. Pe 2 mai, conjuncția dintre Mercur retrograd și Soarele din semnul Taurului ne poate orbi, mai ales din punct de vedere financiar! Deci grijă mari la cheltuielile din această zi!

3. Careul dintre Venus din Gemeni și Neptun din Pești de pe 4 mai este total nepotrivit pentru amor! Așa că ai grijă să nu începi o relație atunci!

4. Primul eveniment important al lunii este Eclipsa de Lună/Luna Plină din Scorpion de pe 5 mai. Cum acest evenimente este influențat de Uranus și Mercur retrograd, vă dați seama că poate fi precum un uragan mai ales pentru cei implicați, adică pentru Tauri și Scorpioni. 

5. Cine are chef să își decoreze casa, nu are decât să o facă! Intrarea lui Venus în semnul Racului pe 7 mai ne va ajuta să fim mai dornici de a ne ocupa de treburile gospodărești. 

6. Vom abea liber la semnat contracte și luat decizii importante după 15 mai, când Mercur își încetează retrogradarea!

7. Pe 19 mai, este cea mai bună zi pentru a te apuca de grădinărit! Luna Nouă din Taur primește razele benefice ale lui Jupiter și noi vom fi pregătiți să găsim solul potrivit, și la propriu, și l afigurat!

8. De pe 7 până pe 20 mai, Venus și Marte vor merge cot la cot în semnul Racului. Conjuncția celor doi aștri este una romantică și dornică de stabiltate emoțională!

9. Dacă ai așteptat un moment potrivit să fii mai încrezător sau să te înscrii la cursuri de actorie/public speaking, o poți face după 20 mai pentru că Marte va intra în semnul Leului. Iar planeta acțiunii în semnul dramatismului are nevoie de multă atenție și aplauze!

10. Taurii vor primi în vizită pe Jupiter, începând cu 16 mai, motiv de bucurie! Pentru că, în sfârșit, pentru aproximativ un an, răsare Soarele și pe strada lor!

Citește și articolul - 5 mai: Eclipsa de Lună/ Luna Plină în Scorpion. Avertisment pentru PATRU zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel