Ceres în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Vremea lui „AOLEU” și din ce temeri să mai tai. Sfaturi practice de la astrologul Daniela Simulescu. VIDEO

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: Freepik.com
EXCLUSIV
sursă foto: Freepik.com

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești legate de intrarea lui Ceres în semnul Fecioarei. Un asteroid nu foarte cunoscut ne poate face să ne îngrijorăm până la cer, să simțim anxietate și să nu ne dăm seama de ce. Iată ce ne așteaptă odată cu intrarea lui Ceres în Fecioară și cum anume putem folosi acest tranzit în mod practic, tăind din temerile alături de care suntem obișnuiți să rezistăm. 

Ceres este numele unui asteroid ale cărui tranzite ne pot da viața peste cap și ne pot aduce la suprafață mari îngrijorări și note de anxietate colpleșitoare. Ceres este numele roman pentru Demeter, zeița Recoltei, și reprezintă o figură maternă titanică, posibil copleșitoare. Când fiica lui Ceres, Persefona, a fost răpită, Ceres a dezlănțuit o secetă cumplită, înfometând toate formele de viață până când fiica ei va fi înapoiată. Numai prin încheierea unei înțelegeri, zeii puteau restabili echilibrul. Persefona își petrecea trei anotimpuri deasupra pământului, alături de mama ei, și un anotimp, mai precis iarna, cu noul ei soț, ca regină a iadului.

În harta natală, Ceres vorbește despre echilibru, anotimpuri și cicluri și despre atașamentele și sentimentele care pot arunca totul în dezordine. Ceres poate da indicii în vremurile în care te-ai simțit sufocat de părinți sau, dimpotrivă, de părțile în care te-ai simțit neglijat, care încă au nevoie de hrană. 

Astrologul Daniela Simulescu ne anunță că astăzi, 30 septembrie, Ceres va intra în Fecioară, semnul perfecțiunii, dar și al criticii și al pragmatismului, fapt care ne invită să facem ceva practic cu viața, temerile și grijile pe care le tot propagăm. Ceres va rămâne în Fecioară până pe 19 decembrie 2022. Acolo pe unde trece Ceres, mai precis în casa astrologică respectivă, ne indică un prea-plin al grijilor și al fricilor din care ar trebui nu doar să tăiem, ci și să facem ceva și să le transformăm, să le dăm o notă productivă, așa cum ar face o Fecioară practică. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Ceres va trece prin casa a 6-a, casei muncii și a rutinei, dar și a sănătății și a relației cu colegii. Așadar, e posibil să simți mult stres și multe temeri legate de ce anume se petrece la locul de muncă. Sfatul astrologului ar fi să îl lași pe „aoleu” deoparte și să iei măsuri. Dacă știi că acest stres îți afectează sănătatea, sau îți declanșează anumite probleme, cu stomacul să zicem, mergi preventiv la medic, mănâncă mai sănătos și evită să te mai enervezi dacă tot nu poți controla anumite situații și decizi să rămâi acolo. Ai grijă la rutină, dar și la posibile probleme cu animăluțele de companie. 

Taur/ Ascendent în Taur

La tine e posibil să fie vorba de griji exagerate pentru copii și pentru contextul sau situațiile în care se află acestea. Poate că te temi că vor repeta anumite greșeli pe care le făcuseși și tu la vârsta lor. Ceres în casa a 5-a te poate ajuta să îți canalizezi aceste griji în mod practic și să îi înveți pe cei mici să reacționeze și să comunice diferit. Grijile în sine nu rezolvă situația. Cei care își doresc copii, ar putea avea tendința de a-și dori mai tare și de a se stresa prea mult cu procesul conceperii. Cei care nu au și nu își doresc copii ar face bine să nu se mai streseze inutil și să își abordeze din când în când viața ca și cum ar fi o joacă, să se bucure mai mult. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Grija exagerată pentru familie, pentru mamă, tată, copii sau nepoți poate pune stăpânire pe tine, având în vedere prezența lui Ceres în casa a 4-a. Dacă ești preocupat pentru sănătatea celor dragi, îi poți trimite la un medic, dar nu te poți duce tu în locul lor. Pe de altă parte, te stresezi cu probleme legate de locuința ta fizică, dar și emoțională. Casa a 4-a are și o componentă a emoțiilor, iar această preocupare permanentă poate deveni precum o umbră a ta și poate ajunge să îți conducă viața și acțiunile. Astrologul te îndeamnă să mai tai din toate preocupările inutile și să ai grijă de sănătatea ta emoțională. 

Rac/ Ascendent în Rac

Ceres în casa a 3-a îți aduce în prim-plan griji și temeri legate de tot felul de călătorii și drumuri și nu neapărat cele foarte complicate sau îndepărtate. Ești agitat cu privire la orice mică deplasare pe care o faci în interes familial sau de serviciu. Nu poți controla fiecare detaliu, lasă-le mai ușor. Ceres are și o componentă a grijii pentru a-i hrăni pe ceilalți, deci ai putea deveni mai protector decât erai înainte. Ai mare grijă la investițiile pe care le faci până în decembrie, s-ar putea să te stresezi extrem de tare cu ele și să nu poți dormi noaptea, gândindu-te dacă ai ales bine, sau nu. Fii prevăzător. 

Leu/ Ascendent în Leu

Ceres în casa a 2-a îți aduce din nou componenta financiară în prim-plan, așadar, multe griji pentru bani, pentru cheltuieli, pentru cum veți trece iarna și așa mai departe. Prea multe frici financiare sunt justificate uneori, însă multe dintre ele ar putea fi și exagerate pe baza unor tipare transgeneraționale. Astrologul Daniela Simulescu vă transmite că e o perioadă bună ca în loc să vă stresați, să economisiți pur și simplu, să vă faceți o rezervă de bani sau de alimente. Dacă tot am atins partea cu alimentele, Ceres vă îndeamnă să țineți cont de felul în care vă hrăniți și să vă faceți un program de alimentație sănătoasă. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Cu Ceres în semnul vostru, grijile sunt la ordinea zilei. Este vorba despre probleme legate de ipohondrie, organizare, curățenie, ce o să facă nu știu cine, un mare grad de „aoleu” peste tot: aoleu au crescut facturile, aoleu războiul, aoleu știrile. Funcționați pe ceea ce citiți. Nu are rost să faceți asta, vă faceți rău, exagerând și cu grijile pentru cei dragi: copilul, nepoții, frații. Aveți grijă, mai degrabă să mâncați sănătos, aveți grijă la somn, la cum vă îmbrăcați, și bine ar fi să nu treceți peste limitele celorlalți.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Cu Ceres în casa a 12-a sunteți mult prea preocupați de lucrurile care nu se știu, care nu se văd. Veți avea o tendință de a crede anumite discuții, anumite replici, de a răspândi anumite bârfe care vă fac rău și vouă și celor din jur. Frica de abandon este extrem de mare, frica de faptul că oamenii nu mai sunt sănătoși, nu mai sunt conștienți, nevoia de a vă sacrifica. Undeva trebuie să mai tăiați din excesul de zel, spuen astrologul. Acest sacrificiu în direcția celor dragi vouă le dăunează și lor și vă dăunează și vouă, iar apoi, în decembrie, când Ceres va intra în semnul vostru, ar putea să vă aducă și vouă preocupări mari legate de propria sănătate.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Frica viitorului, nesiguranța zilei de mâine vă pune la pământ. Ceres în casa a 11-a vorbește despre grija viitorului, despre o modalitate de a trăi „prăpăstios”, de care nu aveți nevoie în viața voastră. Nu e cazul să vă stresați acum legat de ce veți face peste un an, doi sau cinci, ci ar fi mai bine să faceți pași mici în direcția lui „mâine” și să nu vă duceți mai departe. Tăiați din grijile excesive legate de prieteni, de cercurile sociale și de cum credeți că va fi societatea în viitor. Este vremea lui „aici” și a lui „acum” și asta ar trebui să fie deviza voastră. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Aveți cu Ceres în casa a 10-a tot felul de frici legate de statutul socio-profesional, dar și de statutul marital. Se întrevede o angoasă de tipul „vai, ce va spune lumea?”. Vă întrebați des cine sunteți în societate, cine nu ați ajuns, unde nu ați urcat pe scara profesională. Astrologul vă recomandă să simțiți recunoștință pentru ceea ce ați reușit să obțineți până acum, să o faceți cu modestie și să vă bucurați de mijloacele de acum. Pe de altă parte, trebuie să înțelegeți că cei de la serviciu, în special șefii, nu sunt rudele voastre, ar fi cazul să puneți niște limite și să păstrați o oarecare distanță. 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Ceres trece prin casa a 9-a, apar îngrijorări legate de examene, dar și de călătorii mai mari, de mutări, apar întrebări de tipul „plec sau nu din țară”, sau „ce să mai învăț”, este o preocupare intensă pentru studii. Ceres vă face să vă gândiți la ce știți sau ce ați mai putea să știți, însă vă poate împinge cu ușurință în extrema „nu știu nimic, nu sunt suficient de pregătit, nu sunt suficient de bun, nu merit”. Decât să stați și să vă plângeți că nu știți, nu mai bine vă apucați direct de învățat? Aveți suficient timp până în decembrie să abordați în mod practic acest aspect. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Ceres intră în casa a 8-a și vă pune față în față cu teama de pierderi. Se pare că frica principală va fi să nu pierdeți bani, sau că vi se iau bani, că pierdeți moșteniri, că vă manipulează ceilalți, și că orice ați face, în final, iar rămâneți fără bani. Trebuie să vă dați seama că nu puteți avea acces la toți banii celorlalți. Partea financiară, cel puțin până pe 19 decembrie, trebuie abordată cu dozare, cât mai ușor, pas cu pas. În ceea ce privește resursele venite din moșteniri, nu încercați să manipulați pe nimeni, nu va fi în folosul vostru dacă o faceți. Aveți grijă cu sănătatea și cu tulburările alimentare.

Pești/ Ascendent în Pești

Cu Ceres în casa a 7-a, fricile vin în zona relațiilor și a parteneriatelor. Apare această teamă, fondată sau nu, că vă pleacă partenerul, că nu vă iubește, că nu vă validează, lucru care în sine, va ajunge să producă stres sau chiar certuri și o atmosferă neplăcută în relație. Bine ar fi să mai tăiați din aceste doze de stres și să căpătați mai multă încredere în voi. În perioada aceasta, în același timp, e posibil să fiți precum un fel de oglindă a partenerului, îi oglindiți agitația. Pentru cei care sunt singuri și întâlnesc pe cineva, apare foarte multă nesiguranță acolo, lipsă de încredere la superlativ. 

Urmărește întreaga emisiune VIDEO mai jos! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel