Certuri, bani și așteptări pentru TREI zodii săptămâna aceasta

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Săptămâna aceasta este una care va aduce în prim-plan diverse tensiuni, în special în zona financiară, având în vedere intrarea lui Marte în semnul Taurului, semn în care nu se simte foarte confortabil. 

Berbecii trebuie să fie foarte atenți la felul în care vor cheltui, Racii să aibă mai puține așteptări de la ceilalți, iar Balanțele să vadă ce fac cu banii la comun, dar și cu proiectele importante de la locul de muncă. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

În primă fază te bucuri, lucrurile îți merg bine, însă apoi începi să te enervezi pentru că Marte intră în Taur și te oprește, ți se pare că nu se întâmplă, că nimeni și nimic nu se mișcă suficient de repede. Ai mare grijă cu banii pentru că Marte se apropie de Uranus și de Nodul Nord. Se vorbește și despre ce aveți, dar și despre talentele pe care le aveți, ce ați putea face ca să obțineți mai mulți bani. S-ar putea să fiți și un pic mai pretențioși, veți fi mai greu de convins. Dacă înainte v-ați fi aruncat imediat, acum stați să vă gândiți, cât costă să vă duceți, cât timp vă ia, care sunt investițiile.

Rac/ Ascendent în Rac

O să vă enervați pe prieteni, pe cunoștințe, o să vă victimizați. Aveți niște așteptări mai mari decât este cazul. Pe 5 iulie Mercur intră în semnul vostru și da, chiar ar trebui să vă gândiți mai mult, dar nu într-un sens negativ. Mulți veți trece prin evenimente în care veți începe să exagerați, acolo unde apare nevoia de a exagera, întrebați-vă mereu de ce apare.  Pentru cei care sunt mai timizi la examene, săptămâna aceasta vă aduce mult curaj.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Negocierile la voi vor fi mai clare, relația cu partenerul se poate îmbunătăți reușiți să evitați certurile. E posibil să apară situații neplăcute pe plan financiar, bani pe care îi aveți de undeva, bani pe care îi împărțiți cu cineva. Puteți să aveți decizii importante la locul de muncă. Cu cât sunteți mai vizibili la muncă, cu atât e mai bine. S-ar putea să vă asumați responsabilitatea pentru niște proiecte importante.

Vedeți toate previziunile VIDEO pentru săptămâna 4-10 iulie 2022 mai jos! 

Cel mai important eveniment al săptămânii este intrarea lui Marte în Taur, urmată de cea a lui Mercur în Rac.

5 IULIE: MARTE INTRĂ ÎN TAUR/MERCUR INTRĂ ÎN RAC

Marte părăsește semnul plin de inițiativă al Berbecului și se mută în semnul pragmatic al Taurului. Până pe 20 august, vom lupta pentru siguranța noastră financiară, ne vom face planuri  de lungă durată și vom căuta să optimizăm orice buget. De asemenea, răbdarea va fi arma noastră cea mai importantă. Vom deveni și frustrați că lucrurile nu se mișcă, dar astfel vom prioritiza și plăcerile vieții, nu doar câștigurile. 

Mercur poposește într-un semn mai liniștit, cel al Racului. Memoria va fi uimitoare. Vom fi preocupați să comunicăm astfel încât să atingem sentimentele celorlalți. Este posibil să ne și victimizăm mai mult/să șantajăm din punct de vedere emoțional. Ne vom trezi din ce în ce mai impresionabili. 

Ne pregătim pentru următorul eveniment astrologic extrem de important care va avea loc săptămâna viitoare: Luna Plină din semnul Capricornului. 

13 IULIE: LUNĂ PLINĂ ÎN CAPRICORN

O zi bună pentru a lua decizii radicale. Luna Plină va fi în apropierea lui Pluton, ceea ce înseamnă că nu ne vom uita în spate. Vom găsi puterea interioară să rupem parteneriatele care nu ne mai priesc, mai ales pe plan profesional. Eveniment astrologic care se va resimți mai ales în astrogramele celor cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel