Chiron în Săgetător în harta natală sau rana înșelăciunii. „Nu poți să distingi între ce e real și ce nu!”

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Planete în semne
freepik.com
freepik.com

Dacă ai acest aspect în hartă, iată ce te poate caracteriza.

În fiecare punct al astrogramei, Chiron aduce cu sine lecții importante, atât pentru individ cât și pentru cei din jur. Aceste lecții sunt necesare pentru evoluție și dezvoltare personală.

Chiron dezvăluie zonele de traumă și modelele negative pe care trebuie să le depășim.

Când se află în semne de apă, Chiron poate aduce traume legate de suferință emoțională, pierderi și doliu, intensificând durerea asociată cu pierderea cuiva drag. În semnele de foc, poate provoca dificultăți în exprimarea emoțiilor și accentua sentimentul de anxietate.

În semnele de aer, Chiron poate aduce dificultăți în comunicare, relații tensionate și poate sublinia nevoia de a fi acceptat în societate.

Rana lui Chiron din astrograma natală reprezintă un aspect cu care ne confruntăm încă de la naștere și care poate avea rădăcini în primii ani de viață.

Chiron în Scorpion în harta natală sau rana controlului. "Poate fi vorba despre traume emoționale profunde sau reprimate"

Arhetipul Săgetătorului este legat de explorare, aventură și căutarea de adevăruri înalte. Persoanele cu acest arhetip sunt călători înrăiți! Au o dorință arzătoare de a descoperi lumea și de a se îmbogăți spiritual și intelectual prin experiențe noi. Sunt optimiști și expansivi, cu o pasiune pentru cunoaștere și înțelegere. Săgetătorul caută mereu înțelepciune și adevăr și este deschis la diverse perspective și culturi.

Ce înseamnă să ai Chiron în Săgetător în harta natală?

Chiron în Săgetător arată că aspectele care au legătură cu învățarea, căutarea adevărului și conceptul de călătorie au o mare importanță în viața ta, dar și în procesul tău de vindecare.

Se pare că vindecarea ta interioară este strâns legată de explorarea și învățarea continuă. Ai tendința de a căuta cu mult nesaț înțelepciunea și cunoașterea. 

Cu toate acestea, poate exista provocarea legată de nevoia de a evita confruntarea cu propriile răni și de a folosi căutarea în mod continuu ca să scapi de durerile interioare. 

Rana centrală pe care o aduce Chiron în Săgetător este iluzia, care apare sub formă de adevăr. Sau înșelăciunea. Procesul tău de vindecare se poate realiza prin descoperirea nedreptăților și pe confruntarea celor care ți le-au făcut.

Dacă ai Chiron în Săgetător, probabil rănile tale ți-au afectat capacitatea de a distinge între ce este real și ce nu. Ai face bine să te conectezi mai profund cu sinele superior.

Practic, nu te poți vedea pe tine așa cum ești, dar nici viața, într-un mod prea clar. Poate că ai fost nevoit să te adaptezi de la o vârstă fragedă la o viață sau un mediu care nu te-au validat. Nu ai avut ocazia să îți arăți puterea ori ai fost făcut să crezi că există minciună și rău în viața ta, dar nimeni nu a luat măsuri să rezolve ceva.

De asemenea, când ai fost copil sau adolescent, poate că nu ți s-a oferit șansa de a lua decizii pe cont propriu. Ca urmare, ai fost frustrat sau furios, dar ai ținut în tine aceste stări. Ca nativ cu acest aspect, cel mai probabil nu ai primit nici sprijinul necesar pentru a-ți descoperi propria credință sau propriul sistem de adevăruri. 

Ai în vedere și următorul articol: Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel