Chiron retrograd în Berbec până la 27 decembrie. Lecțiile sale pentru fiecare zodie/ascendent

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

De pe 23 iulie, Chiron este retrograd în semnul Berbecului. Descoperă lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent.

Chiron a fost descoperit în 1977. Oriunde se află în harta ta, vine cu lecții de oferit. Trebuie să-ți amintești constant că ai nevoie de echilibru, dar și de eliberare. Orice s-ar întâmpla în viața ta, ai ocazia să transformi crizele în oportunități.

Este primul dintr-o nouă clasă astronomică, cunoscută sub numele de centauri - corpuri cerești cu trăsături de comete și asteroizi. Acesta a fost numit după fiinţa mitologică jumătate-om, jumătate cal.

De asemenea, Chiron reprezintă o rană nevindecată pentru totdeauna, o sursă de durere și suferință din trecut, care trebuie îmbrățișată pentru un scop superior.

Între 23 iulie și 27 decembrie, Chiron este retrograd în Berbec. Retrogradarea sa ne obligă să ne confruntăm cu o rană pe care de cele mai multe ori am creat-o sau pe care o întreținem.

Berbec/Ascendent în Berbec

Aici există o bubă legată de încrederea de sine, de identitate, de cine ești tu. Dar și de modul în care te porți, te îmbraci. Multe dintre aceste obiceiuri s-ar putea să îți facă rău. Chiron are și multe implicații legate de sănătate, așa că vine cu răni fizice și emoționale. Activează frica de abandon, frica de respingere și îți arată că ești muritor. Așa că, trebuie să realizezi că ai și limite. Nu îți face rău prin vicii. 

Taur/Ascendent în Taur

La tine, Chiron este retrograd în Casa a 12-a. Fiecare are un trecut, dar când îl lași să interfereze și asupra prezentului, este doar vina ta. Deși crezi că furia te ajută să te eliberezi, stând în trecut și victimizându-te, nu o să îți facă bine deloc. Nu le permite de acum încolo să îți facă rău, chiar dacă este vorba despre membrii familiei tale. Mai mult, reține că și relațiile indisponibile sau secretele fac la fel de mult rău. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Din păcate, cu Chiron retrograd în Casa a 11-a, te otrăvești cu niște prieteni. Îi lași să întreacă anumite limite și te contaminezi cu anumite probleme. Dar te poți trezi că nu ai nicio soluție. Până în decembrie, dă-ți seama ce oameni sunt sau nu potriviți pentru tine. Mai ales dacă iți fac rău.

Rac/Ascendent în Rac

Chiron este retrograd în Casa a 10-a, ce vorbește despre carieră. El te poate ajuta să găsești în cariera ta și o bucățică prin care să îi ajuți pe ceilalți. Dacă lucrezi într-un departament de responsabilitate socială, poți face niște campanii pentru oameni, pe care să îi ajuți cu ceea ce nu ai avut nici tu. Odată cu acest tranzit, oamenii te pot vedea precum un învățător care ascultă problemele celorlalți.

Leu/Ascendent în Leu

Ai Chiron retrograd în Casa a 9-a. Mulți dintre acești nativi pot alege să urmeze anumite cursuri legate de mintea umană, de suflet. Vei dori să știi mai multe despre psihologie, despre durerea oamenilor, despre creier. Ai mare grijă cu obsesiile legate de tot ce înseamnă spiritualitate. Orice e mult, strică. 

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Chiron e retrograd în Casa a 8-a. Orice luptă pentru moștenire în această perioadă este cumplită, pentru că aduce durere. De asemenea, orice doliu pe care îl vei trăi până în decembrie va fi sfâșietor. La fel și orice pierdere financiară. Astrologul îți recomandă să îți accepți și tu defectele și fricile. 

Balanță/Ascendent în Balanță

Mulți dintre voi vă veți duce către relații toxice cu Chiron retrograd în Casa a 7-a. Să nu uităm nici că Venus, guvernatoarea ta, este tot retrogradă. Ori poți să descoperi că relația în care te afli este la fel de toxică. Tinzi să atragi oamenii cu anumite traume și încerci să-i vindeci. Însă, pe undeva este un mare risc.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Chiron este retrograd în Casa a 6-a. Dacă ai avut niște probleme de sănătate și le-ai ignorat până acum, până la final de decembrie, nu mai este cazul. Dacă nu mergi să le tratezi, nu se mai vindecă. Ai grijă și la animale, dar și la dinamica de la locul de muncă. Vorbele sau acțiunile unor colegi te pot răni sau tu îi poți răni pe ei.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Chiron e retrograd în Casa a 5-a, care are legătură în primul rând cu copiii. Până la final de decembrie, te poți confrunta cu toate traumele din copilărie. Până atunci, ai face bine să fii cât se poate de atent și să nu îți faci nici copiii să se simtă respinși sau abandonați. 

Venus retrogradă în Leu până pe 4 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Retrogradarea lui Chiron are loc în Casa a 4-a, a familiei și a echilibrului emoțional. Cu Chiron aici, pot reveni mai multe dureri din această zonă. Sau membrii familiei îți pot face mai mult rău decât bine. Ai grijă și la locurile în care te muți.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Chiron este în Casa a 3-a. Frații sau surorile pot relua anumite probleme din viața lor și te pot afecta și pe tine. Sau ți se întorc unele replici și o să ai tendința ca gândurile tale să fie toxice. Până la finalul anului, dă-ți seama ce gânduri nu ți-au dat pace. Ai darul scrierii și al prezentării. Comunicarea durerii este vindecarea ta.

Pești/Ascendent în Pești

Chiron retrograd în Casa a 2-a va fi ca un semnal de alarmă. Îți atrage atenția că dacă nu ai banii pe care îi vrei și de care ai nevoie, stai în aceeași situație care doare. Nu strică să ceri bani în plus la salariu, nu să stai și să te victimizezi. Pune-te în valoare mai mult, cere ce ți se cuvine.

Poți să vezi aici emisiunea completă! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel