CINCI cele mai avantajate Zodii de Luna Nouă din Leu

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Luna Nouă din semnul Leului este considerată a fi cea mai norocoasă Lună Nouă a lui 2022. Luna Nouă e un moment bun pentru intenții, schimbări, noi începuturi. Iată care vor fi cele mai avantajate zodii prin prisma acestui aspect! 

Luna Nouă din semnul Leului e marcată și de conjuncția cu Ceres care ne aduce multă preocupare, grijă, anxietate. Având în vedere că Luna Nouă se petrece în casa a 6-a, o casă a rutinei, a modului în care lucrăm, a modului în care ne folosim timpul, ar trebui să nu ne lăsăm acaparați de griji, ci să ne gândim la obiceiurile care ne-ar face viața mult mai eficientă. Cu o Lună Nouă în Leu în trigon cu Jupiter în casa a 2-a, ar fi ideal să ne luăm resursele personale la „puricat”, să vedem exact cine suntem acum, de ce dispunem acum și să obținem maximul din ele. Lucrurile mici sunt importante: să dorm cu o oră în plus, să mănânc mai sănătos, să pictez dacă asta simt nevoie. 

În aceeași zi cu Luna Nouă avem și retrogradarea lui Jupiter. Jupiter vorbește despre încredere, abundență și expansiune și vă întreabă: de pe 11 mai până acum, unde ai avut prea multă încredere și unde nu ai avut deloc? Cel mai greu pentru toți oamenii este să ajungă la o doză de echilibru, în special cu această planetă căreia îi place mult și din ce e bun, dar și din ce e rău. Citește aici previziuni pentru toate zodiile cu ocazia retrogradării lui Jupiter! 

Ascendentul momentului este în Vărsător, deci nu trebuie să așteptăm nimic de la ceilalți și nici să nu mai fim atât de critici cu noi înșine, ci să găsim timp pentru a face ceea ce ne place cu adevărat. Să cheltuim bani pentru propria persoană. Un lucru deosebit de interesant este că ar trebui să avem grijă ce anume cerem pentru că de data asta chiar s-ar putea să primim. E o zi bună pentru a face ritualuri, pentru a avea grijă de corpul nostru.

Dacă ați așteptat o zi să vă bucurați de viață, atunci 28 iulie 2022 e o zi minunată pentru asta!

O Lună Nouă presupune faptul că avem Soarele și Luna la același grad, în aceeași zodie. Luna Nouă în Leu se va petrece pe 28 iulie și este una dintre cele mai fericite zile ale anului. Este un eveniment extrem de special care ne aduce bucurie, fericire și noroc, având în vedere că este în trigon cu Jupiter. Așadar, există multe premise în direcția unei zile cu adevărat reușite. 

La nivel personal ar trebui să ne decidem să facem ceva pentru noi, să întâmpinăm cu bucurie acest eveniment astrologic, să ne deschidem în direcția vibrației sale. O Lună Nouă e un nou început. Putem folosi acest moment de conștientizare, putem să o luăm de la capăt.

Cele mai avantajate CINCI zodii sunt: Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător

Berbec/ Ascendent în Berbec

Bucuria și pofta de viață vin în calea ta astăzi. Trebuie să încerci de acum înainte să te gândești să faci ceva pentru tine care să îți aducă bucurie, ceva doar al tău, care te reprezintă. Să îți creezi un obicei în a te surprinde pe tine însuți/însăți zâmbind. Ar fi ideal dacă ai începe acum ceva legat de creativitate, să stabiliești să ai în fiecare săptămână câteva ore alocate pentru: desen, pictură, fotografie, blog. Alege să faci ceva care să te bucure de-acum încolo.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Tu ai nevoie să scrii, să citești, să te bucuri de puterea vindecării prin artă. Poți scrie afirmații, poți ține un jurnal, te poți gândi să scrii acel roman la care ai tot visat de atât de mult timp sau pur și simplu poți nota intenții pe care le ai cu privire la viitorul tău. De-a lungul unei zile ne trec atât de multe gânduri prin cap, idei de relaxare, idei de afaceri, uneori idei de-a dreptul geniale. Jurnalul se poate dovedi a fi un izvor de creativitate.

Leu/ Ascendent în Leu

Ești protagonistul acestei Luni Noi care se petrece în semnul tău. Așadar, îți vei dori ca toate reflectoarele să fie pe tine, să arăți bine, să te aranjezi chiar mai mult decât de obicei, să te bucuri de magie, de răsfăț de tot felul de lucruri care au legătură cu tine și doar cu tine. „Aveți nevoie să fie un răsfăț, ceva ce nu ați făcut până acum. O chestie care să fie legată de propria persoană” după cum spune și astrologul Daniela Simulescu. 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Rugăciune, meditație, afirmații, acestea sunt extrem de importante pentru voi și vă vor ajuta să vă construiți un ritual care să vă arate următorul pas în viața voastră. În același timp, cu ocazia acestei Luni Noi în semnul Leului, v-ar fi utilă o călătorie, dar și mai mult timp petrecut în natură. Aveți nevoie de timp în liniște și să ascultați ce vă spune universul.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

La tine evenimentul momentului are legătură cu relația de cuplu, de aceea trebuie să cauți obiceiuri, activități și ritualuri legate de partener. Poate că aveți nevoie să schimbați ceva la relație sau poate că vreți să vă puneți intenții cu privire la următoarea relație, poate că nu știți exact cum să abordați situația și aveți nevoie de consiliere sau să citiți ceva despre cum anume se construiesc relațiile sănătoase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel