CINCI etape ale Trezirii Spirituale. În care dintre acestea te afli?

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

La fel cum ADN-ul nostru este unic, experiența noastră spirituală va fi personalizată pentru a ni se potrivi. Care sunt cele cinci etape majore ale Trezirii Spirituale?

Trezirea Spirituală nu se întâmplă linear. Putem trece prin anumite etape din nou și din nou înainte de a progresa către următoarea etapă. Alții ar putea să sară peste o etapă în întregime sau să aibă o combinație de două etape simultan. Oricum, la fel ca și ADN-ul nostru, călătoria noastră spirituală va fi făcută special pentru a ni se potrivi în mod diferit.

Iată cele cinci etape prin care poți trece!

  1. Inconștiența. Ești în mare parte inconștient, ceea ce înseamnă că funcționezi profund în interiorul ego-ului tău. Nu există suficient spațiu între tine și ego-ul tău, drept urmare crezi că ești gândurile și emoțiile tale. Practic, nu ai prea mult control asupra ta, astfel că nu poți să nu fii defensiv, furios, rău, cinic, negativ sau distructiv. Oamenii în această etapă simt că viața li se întâmplă în loc să creeze propria viață. Orice traumă care se întâmplă, ei nu simt că au control asupra ei, așa că devin traumă, în sensul că aceea devine povestea lor pe care și-o spun singuri și povestea în care sunt implicați. Va fi greu să vezi alte persoane așa cum sunt.
  2. Moartea ego-ului. Apare atunci când există o descompunere totală a ego-ului sau o pierdere totală a sinelui subiectiv. Orice rezultă din moartea ego-ului este un spațiu intern între sinele subiectiv sau ego și sinele observator. Când erai inconștient, nu puteai simți sinele observator. Ego-ul este ceea ce credeai că ești. Când treci printr-o moarte a ego-ului, apare o separare între tine și ego, astfel încât începi să înțelegi că ego-ul nu ești tu, povestea pe care ți-ai spus-o despre cine ești nu ești tu și povestea pe care ți-o spui nu te reprezintă, iar tu începi să devii conștient de sinele observator din fundal, partea ta care observă și trăiește experiențele vieții.
  3. Căutarea adevărului. Când ești în această etapă, citești cărți spirituale, cauți învățători spirituali, urmărești videoclipuri despre idei spirituale, încerci exerciții spirituale precum meditație, scriere, rugăciune, canalizare. Ceea ce te motivează este dorința de a învăța care este adevărul, cine ești cu adevărat, de ce te-ai născut, care este sensul vieții și cine este Dumnezeu.
  4. Emergența Sinelui autentic. Vei observa că nu îți mai poți reprima vocea, vei constata că nu ai toleranță pentru relațiile dezechilibrate. Etapa în care energia veche te părăsește și energia nouă intră în viața ta, în corpul tău, deci este posibil să observi că începi să elimini vechile răni emoționale sau traumele psihologice, chiar și cele mai mici pe care le-ai uitat, așa că ar putea fi evenimente emoționale. S-ar putea să experimentezi simptome fizice de ascensiune, deoarece energia veche părăsește corpul și corpul este dus la noua energie. Posibil să observi că abilitățile tale intuitive devin mai puternice și ai experiențe multidimensionale cum ar fi visele lucide, premonițiile, viziunile și multe altele.
  5. Viața în aliniere. În această etapă, trăiești o viață în aliniere în care ești aliniat cu fiecare parte a ta și fiecare parte a tuturor celorlalte. Trăiești conectat la întregul tău: sufletul tău, mintea ta, corpul tău. Ai compasiune pentru tine însuți și-ți ierți limitele. Începi să fii părintele de care aveai nevoie și începi să ai iubire necondiționată pentru tine însuți. Ai compasiune pentru ceilalți. Nu numai că ești conectat cu tine însuți și cu ceilalți, devii din ce în ce mai conectat cu tot restul, îți dai seama că ești conectat la copaci, plante, animale, aer, Pământ, spațiu, chiar și la mobilierul din. casa ta și ești conectat la sfera spirituală, așa că cunoștințele și înțelepciunea se deschid pentru tine. Începi să înțelegi că nu există un mod corect sau greșit.

 

Tehnicile de gestionare a stresului, cum ar fi meditația și exercițiile de respirație profundă, pot contribui la reducerea riscului de aritmii prin promovarea relaxării și a calmului emoțional. Află care sunt factorii declanșatori ai aritmiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel