CINCI întrebări care te ajută să afli CE vrei cu adevărat. Lecțiile lui Jupiter retrograd

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Ți s-a întâmplat să fii în fața unei decizii și să nu știi ce să faci? Să simți că nu știi ce vrei cu adevărat? Să faci o listă cu avantaje și dezavantaje și tot să nu îți dai seama? Având în vedere că suntem în perioada lui Mercur retrograd, probabil că revin în fața ta și alte decizii luate în trecut, iar lucrurile sunt îngreunate sau cel puțin în „slow motion” și din cauza celorlalte planete retrograde.

Suntem într-o perioadă în care nu numai Mercur este retrograd, ci și Saturn, Jupiter și Neptun. Și Marte se pregătește să retrogradeze. Nu este de mirare că totul se mișcă mai încet, iar noi ne reevaluăm deciziile. 

Așadar, ți se întâmplă uneori să spui că dorești ceva, să afirmi că ai vrea să schimbi, dar să nu reușești orice ar fi? Sunt persoane care vor cu disperare ceva, însă nu le iese deloc. Te-ai gândit că s-ar putea să opui chiar tu însuți/însăți rezistență, acolo, în subconștientul tău? Că îți este teamă să ieși din zona de confort? Că poate că asta se întâmplă tocmai pentru că acolo, înăuntrul tău, habar nu ai ce dorești cu adevărat?

Iată CINCI întrebări salvatoare care te vor face să înțelegi mai bine ce anume îți dorești cu adevărat. 

1. DE CE vreau asta?

news.happifyhealth.com îl citează pe filosoful german, Friedrich Nietzche, care spusese cam așa: cel care are la îndemână un „de ce”, poată să îndure orice fel de „cum”. Adică în momentul în care îți cunoști cu adevărat motivele pentru care acționezi într-un anumit mod, vei putea să suporți orice mijloace pentru a obține ceea ce îți dorești. Așa că cel mai bine ar fi să te gândești serios la motivele pentru care îți dorești acel „ceva”, un job, o casă, o familie, o relație, mai mulți bani și așa mai departe. Poate că vocea care își dorește nu este a ta, ci a cuiva din familie, a unui program întipărit din societate. 

2. CE anume câștig primind ceea ce doresc?

Gândește-te cât mai mult și cu cât mai multă claritate la cum se vor schimba lucrurile pentru tine în cazul în care vei primi ceea ce ai cerut. S-ar putea să dorești să simți doar satisfacția că primești și apoi să treci la următorul lucru de pe listă. Încearcă să vezi cât mai clar ce altceva aduce îndeplinirea dorințelor tale. 

3. CE anume pierd?

Se spune că pentru a câștiga ceva, trebuie să și pierzi ceva. Nu este neapărat rău. Schimbarea aduce lucruri noi, cele vechi rămânând undeva departe, în urmă. Ele nu se pierd cu totul, ci s-ar putea să nu se mai potrivească în noul context. Așadar, ești dispus să lași în urmă ce e de lăsat? S-ar putea ca dorințele tale să nu se îndeplinească tocmai din cauza unui auto-sabotaj. Să crezi că vrei ceva nou, dar să nu îți permiți, în mod inconștient, să de desparți de trecut. Propriile tale atașamente ar putea să te facă să rămâi mereu în urmă.

4. CE se întâmplă dacă nu schimb nimic?

Ești dispus să accepți că deși nu schimbi nimic, lumea în sine o să se schimbe fără tine? Gândește-te la pandemie, gândește-te la război, la tot ce a fost până acum? Crezi că lumea a stat pe loc? Nu, evoluția și-a văzut de calea sa cu sau fără tine. Chiar dacă nu te urci în tren, chiar dacă eviți călătoria, e posibil ca planeta să te ia pe sus în vuietul său. Așadar, chiar dacă nu schimbi nimic, va trebui să pui pentru câteva clipe răul înainte și să te gândești ce anume dorești cu adevărat. Uneori nu e cel mai fericit exemplu, însă dacă asta ar fi ultima ta zi pe pământ, ce ai face?

5. CE faci dacă îți iese?

Undeva acolo, subconștientului tău s-ar putea să îi fie teamă să câștige, să reușească. Așa că gândește-te cât se poate de serios la ideea că vrei și că imediat primești. Ce se întâmplă când primești? Ești fericit? Cum se schimbă viața ta de acum înainte? Ești gata să primești succesul tău cu brațele deschise? 

Notând răspunsurile la întrebările de mai sus pe o foaie de hârtie, vei reuși să vezi mai clar ce anume îți dorești cu adevărat și mai ales, ce se întâmplă dacă primești. 

Se spune de multe ori că ar fi bine să avem grijă ce ne dorim cu adevărat, căci s-ar putea să primim. Ești gata de schimbare? Ești gata să iei biletul și să te urci în acel tren? Ești gata să reușești?

Jupiter retrograd până pe 28 octombrie

Una dintre lecțiile lui Jupiter, ne spune astrologul Daniela Simulescu, este să avem grijă ce ne dorim, căci s-ar putea să nu ne placă. Un alt element căruia ar trebui să-i acordăm mai multă atenție este cel al dorințelor, ne-am dorit autentic de pe 11 mai încoace, chiar asta e ceea ce vrem cu adevărat? Sau pur și simplu am văzut la alții și am zis apoi că am vrea și noi?

Jupiter este retrograd în Berbec unde va sta până pe 28 octombrie când va retrograda în Pești. Poate că până acum nu vi s-a părut că acest tranzit a avut cine știe ce efecte, însă cu siguranță ați avut ceva idei, ați simțit că ați putea face anumite transformări, doar că parcă nu s-a ivit momentul potrivit pentru acestea.

Jupiter vorbește despre încredere, abundență și expansiune și vă întreabă: de pe 11 mai până acum, unde ați avut prea multă încredere și unde nu ați avut deloc? Cel mai greu pentru toți oamenii este să ajungă la o doză de echilibru, în special cu această planetă căreia îi place mult și din ce e bun, dar și din ce e rău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel