CINCI Legi ale Universului care îți vor aduce abundență

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Spiritualitate
Pixabay.com
Pixabay.com

Legile Universului guvernează tot ceea ce ne înconjoară și înțelegerea acestora are un potențial imens de schimbare semnificativă în bine în viețile oamenilor. Iată care sunt și cum să le aplici!

Aceste legi au fost îmbrățișate și susținute de Albert Einstein, Isaac Newton, Carl Sagan, Ralph Waldo Emerson, Martin Seligman, Confucius, Deepak Chopra, Wayne Dyer, Hermes Trismegistus, Carl Jung și mulți alți autori de prestigiu. Acestea se referă la lucrurile mici pe care le pune face. Însă rezultatul aplicării este măreț!

Iată câteva dintre ele!

 Legea Unicității Divine

Conform înțelepciunii antice și științei moderne deopotrivă, totul în Univers este interconectat. Imaginează-ți o pânză de păianjen. Dacă o singură ață este atinsă, întreaga pânză tremură. La fel este și cu viețile noastre. Acțiunile noastre afectează nu doar pe noi, ci se răspândesc în lumea largă. Mulți cred în mod fals că trăim în izolare, dar aceasta este o mare iluzie. Adevărul este că facem parte dintr-o pânză de existență mult mai mare și mai complexă. Principiul principal al acestei legi este conștiința unității. Nu este vorba despre a fi singur, ci despre a fi totul într-unul. Deci, cum te aliniezi cu această lege? Încetează să te separi, începe să integrezi. Nu te privi ca pe o insulă, ci ca pe o parte integrantă a pânzei cosmice. Adoptă această unitate și vezi cum viața ta devine mai bogată, mai plină de compasiune și profund interconectată.

Legea Vibrației

Albert Einstein a spus: "Totul în viață este vibrație". Ce înseamnă asta? Gândește-te că cu cât vibrezi mai pozitiv, cu atât mai multă pozitivitate se răsfrânge înapoi. Este ca și cum te-ai  conecta la o frecvență radio. Frecvența negativității îți oferă zgomot și discordie. Contrar credinței populare, această lege nu este despre ignorarea problemelor sau falsificarea pozitivității, ci despre acordul autentic. Nucleul Legii Vibrației este rezonanța autentică. Vibrația ta adevărată nu provine din superficial, ci emană din interior. Deci, iată cheia ta pentru a debloca potențialul. Încetează să te prefaci, începe să rezonezi. Rezonează cu adevărata ta ființă și vezi cum Universul îți răspunde cu măreție.

Legea Acțiunii

Cu ajutorul acestei legi, poți ieși din acel cerc vicios distructiv al așteptării momentului potrivit. Amintește-ți a treia lege a lui Newton: "Pentru fiecare acțiune există o reacție egală și opusă". Adesea, credem în mod greșit că așteptarea inspirației este cheia succesului, dar nu este cazul. În realitate, este acțiunea care naște inspirația, nu invers. Imaginează-ți că ești un scriitor care privește o pagină goală. Cu cât aștepți mai mult inspirația, cu atât pagina rămâne goală mai mult timp, dar odată ce începi să scrii, inspirația începe să curgă. Oamenii cred că Legea este despre acțiuni masive, dar este într-adevăr despre acțiuni consistente. Succesul nu vine din mișcări masive sporadice, ci din pași mici și regulați. Deci, acesta este secretul pentru a valorifica Legea Acțiunii. Începe cu lucruri mici, acționează acum. Ai încredere în capacitatea ta de a acționa care te conduce la realizări remarcabile.

Legea Corespondenței

Principiul provine dintr-un aforism antic atribuit scrisorilor mistice ale lui Hermes Trismegistus: "Așa cum este sus, așa este și jos". Te-ai gândit vreodată de ce unele zile merg strună, totul se aliniază, în timp ce alte zile totul pare să se destrame? Aceasta este Legea Corespondenței în acțiune. Practic, aceasta afirmă că lumea noastră exterioară este un oglindire a lumii noastre interioare. Nu te lăsa înșelat crezând că este vorba doar de gândire pozitivă, este mult mai profund. Este despre mentalitate, atitudini și credințe. Dacă mintea ta este blocată în negativitate, realitatea ta o reflectă. Cheia pentru a valorifica această lege: conștientizare și transformare. Fii conștient de stările tale interioare, transformă negativitatea în pozitivitate, încetează să-ți dorești și începe să transformi. Adoptă această abordare și vei vedea cum viața ta se aliniază cu realitatea dorită.

Legea Cauzei și Efectului

Cunoscutul om de știință Carl Sagan a spus odată: "Cauza și efectul, nu poți avea unul fără celălalt". Gândește-te la domino-uri. Împinge unul și se declanșează o reacție în lanț. Un gest amabil ar putea face ziua cuiva, în timp ce un cuvânt dur poate persista în gândurile lor săptămâni întregi. Mulți oameni interpretează greșit aceasta ca simplă acțiune a Universului, dar este mult mai mult. Este scheletul realității noastre, fiecare alegere declanșează o cascadă de rezultate. În centrul său, această Lege dictează un adevăr simplu: Fiecare acțiune pe care o întreprindem sau alegere pe care o facem inițiază un șir de evenimente, o undă în vastul ocean al existenței. Adevărata putere a acestui lucru este acțiunea conștientă. Recunoaște că nu sunt doar evenimente izolate, ci inițiatori ai unui lanț. Începe să creezi valuri pozitive și vezi cum lumea se schimbă în jurul tău.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel