Cinci semne care îți arată că ai experimentat „trezirea” spirituală deja

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Dezvoltare personala
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Calea spre descoperirea sufletului nu este întotdeauna intenționată, pentru că uneori apare întâmplător și spontan într-o perioadă de confuzie personală și de căutare inconștientă a transcendenței. În acest caz, are loc un fel de chemare spirituală, care te încurajează să îţi conectezi sinele material și spiritual

Atunci când căutarea spiritualității se face în mod conștient și de bunăvoie, procesul nu este întotdeauna plăcut și satisfăcător. Se întâmplă adesea ca, atunci când renunță la confortul vieții materiale și accesează o nouă dimensiune spirituală, individul să se simtă deplasat, confuz și neajutorat.

Trezirea spirituală, procesul prin care cineva renunță la sinele material pentru a se conecta cu eu-ul interior, implică o schimbare profundă la toate nivelurile: fizic, mental, emoțional și social. Când această schimbare are loc brusc sau neașteptat, este normal să te simți copleșit de îndoieli și întrebări precum: Cine sunt eu? Ce este viața? Unde merg?

Cu toate acestea, nu totul este rău. Confuzia este consecința unei transformări care ne poate da înțelepciune dacă o canalizăm corespunzător prin meditație și iubire, pentru a cunoaște mai multe despre misterul vieții; și pace, de asemenea, să ne mișcăm în mediul nostru într-un domeniu mai umil, orientat spre creștere personală.

CINCI simptome pentru trezirea spirituală:

Acesta este un eveniment unic, măreț în viața unei persoane. Uneori, acest apel creează un astfel de sentiment de confuzie, abia îl simțim. Cum putem observa clar o trezire spirituală?

1. Momente de criză

O trezire spirituală vine, de obicei, ca o consecință a schimbărilor vieții care apar adesea într-un moment negativ. A interpreta schimbările vieţii ca evenimente negative apărute prin stres și anxietate este o greșeală: dacă le îmbrățișezi cu optimism, îți vei pregăti corpul și mintea pentru trezire.

Chemarea către un mod spiritual de viață înseamnă renunțarea la sinele tău material, care la rândul său implică să lași în urmă obiceiuri și rutine prin care ai devenit ceea ce ești. De aceea se deschide o perioadă de criză personală, pentru că renunți la sinele tău material.

2. Apariția unor noi preocupări

În ciuda acelei crize inițiale, o chemare spirituală este un eveniment unic, minunat, care îți schimbă complet perspectiva asupra vieții. Pe de o parte, te eliberează de ceea ce este inutil și, pe de altă parte, îți pregătește mintea pentru a fi deschisă la noi experiențe.

Unul dintre cele mai clare simptome ale acestei transformări sunt noile întrebări la care probabil nu te-ai gândit până acum: Cine sunt eu? De unde vin? Ce este adevărul? Unde merg? De ce am nevoie? Ai intrat într-o etapă de cercetare după apariția unor noi preocupări noi.

3. Dezvoltarea dialogului interior

Vei ști că experimentezi o trezire spirituală pentru că vorbești mai mult cu tine însuți. Unul dintre simptomele chemării este dezvoltarea unui dialog intens, dar productiv cu tine însuți, în care pui întrebări, explorezi nevoi, creezi preocupări și speculezi cu răspunsuri. Acesta este primul pas al drumului către înțelepciune.

Acest nou stil de comunicare apare inconștient. Aproape fără să observi, ai descoperit că răspunsul nu este în exterior, ci în interior, și asta înseamnă că ești mai aproape de conectarea cu sinele tău spiritual.

4. Un sentiment de singurătate

Nu trebuie să fii singur pentru a te simți singur. În timpul trezirii spirituale, îți vei da seama că te simți singur chiar și într-o mulțime. Uneori te poate face anxios, și asta doar din cauza obligației de a trăi constant în societate.

Drumul către spiritualitate este unul singuratic și adesea greșit înțeles. Pentru a te conecta cu sinele tău spiritual, este adesea esențial să tai legăturile cu restul societății. De aceea, aproape inconștient, vei începe să simți nevoia să scapi de mulțime.

5. Simptome fizice: vibrație energetică deasupra capului

Marii înțelepți au aflat că trupul nostru este plin de energie, iar prin axa noastră verticală există 7 puncte care acționează ca portaluri energetice: chakrele. Chakra finală este deasupra capului, în afara corpului tău și conectează sinele tău interior cu universul.

În trezirea spirituală, este destul de obișnuit să simți o senzație de furnicături sau mâncărime în zona superioară a craniului sau uneori o oarecare presiune. Este vibrația energetică de pe cea de-a șaptea chakră.

Majoritatea oamenilor care au experimentat trezirea spirituală o descriu ca fiind momentul în care ne trezim după un vis lung, un sentiment de dezorientare. Această criză inițială variază în funcție de cine o trăiește, dar poate dura săptămâni sau luni.

În această perioadă, este crucial să te conectezi cu oameni care trec prin aceeași experienţă, găsind ajutorul unui ghid spiritual și practicând cele mai elementare și importante tehnici de meditație și relaxare. În această etapă, multe experiențe de trezire sunt realizate prin retrageri spirituale, yoga sau reiki. Chiar și tehnici precum tapping-ul pot fi de mare ajutor pentru a depăși simptomele fizice ale trezirii.

În multe mărturii există elemente precum apariţia de noi interese, noi perspective și noi întrebări. Există o nouă dimensiune a lucrurilor, prioritățile se schimbă și există ajustări ale vieții de familie, relațiilor, muncii și conexiunilor cu ceilalți în general.

Cu toate acestea, toate experiențele indică un sentiment de eliberare. Eliberarea de greutățile trecute și de grijile viitoare, în favoarea unei schimbări a prezentului și a eliberării de tot ceea ce este de prisos. Pe scurt: o revelație.

sursa: themagichoroscope.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel