CINCI zodii care iubesc călătoriile. Cine este cel mai bun tovarăș de drum?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Sursa: pixabay.com
Sursa: pixabay.com

Ai spune că fiecare persoană adoră să călătorească. Totuși, conform zodiacului, se pare că unii nativi sunt mai entuziasmați ca alții atunci când vine vorba de vacanțe. Iată ce semne din zodiac îți pot deveni parteneri de încredere într-o călătorie!

Sunt zodii cărora le place să călătorească și se simt "ca acasă", atunci când se îndepărtează cât mai mult de propriul confort sau de locuința lor. Pentru următoarele zodii, călătoriile nu sunt doar o distracție sau o dorință, ci chiar o nevoie.

1. Săgetător

Săgetătorii sunt născuți pentru călătorii și pentru distracție cât este ziua de lungă! Acești nativi sunt de părere că niciun loc nu este prea obscur sau prea plictisitor pentru ei. Sunt dornici să meargă în vacanțe, oricând și oriunde. Însă, nativii Săgetători nu sunt cei mai mari fani ai călătoriilor de o zi sau de un weekend. Încearcă să stea departe de city-break și de vacanțele pe fugă.

În schimb, ei au nevoie să exploreze cu adevărat locul pe care îl vizitează. Un Săgetător își dorește să fie prezent, să se familiarizeze cu mâncarea, cultura și oamenii locului, fie că merg într-un oraș la mare sau la munte. Experiențele sunt cei care îi îmbogățesc și vor să aibă povești de împărtășit atunci când se întorc acasă. Dar și o mulțime de fotografii!

Nu fii surprins nici dacă persoanele care aparțin acestui semn de foc vor dori să călătorească și singuri. Se descurcă excelent și cu un rucsac în spate și o hartă în mână, bucurându-se de propria companie.

2. Berbec

Este clar că Berbecul trăiește pentru aventură și călătorie! Cum se comportă acești nativi? Atunci când au vizitat tot ce se poate în orașul natal, își îndreaptă atenția către noi destinații. Berbecii sunt făcuți pentru călătorii și preferă să vadă locuri unde se pot răsfăța și se pot aventura.

De obicei, aceștia mizează pe vacanțele în care își pot exprima și latura sportivă. Sunt încântați de locurile unde pot să facă alpinism, scufundări sau alte sporturi. Adoră adrenalina și ar face orice să se bucure de aceste sentimente unice când merg în vacanță.

Mergi într-o vacanță cu un nativ Berbec? Trebuie să știi că marele lui coșmar este acela de a fi blocat într-o călătorie monotonă. Vrea să schimbe ritmul, să nu bată pasul pe loc. Pe scurt, Berbecul vrea să facă din fiecare drum sau călătorie o adevărată aventură.

3. Capricorn

Capricornii sunt încântați de călătorii! Știm că sunt semne serioase din zodiac, foarte muncitoare. Putem spune că aceștia câștigă bani pentru scopuri destul de specifice. Vor să ducă o viață bună și să se răsfețe, dar și să aibă suficiente finanțe ca să călătorească. 

Contrar aparențelor, Capricornii nu sunt rigizi când se vorbește despre vacanțe. Se distrează la fel de bine la plajă, pe munte, la pădure sau prin oraș. Vor să vadă cât mai multe. Totul dacă s-ar putea. Dar se ocupă intens de planificarea vacanțelor și nu lasă nimic la voia întâmplării. Le place să economisească, astfel încât să se bucure pe deplin de călătorii.

4. Gemeni

Gemenii adoră să călătorească. Totuși, pentru că sunt nativi atât de sociabili și vorbăreți, nu le-ar conveni să călătorească singuri. Se simt bine în compania partenerului sau a prietenilor și nu se prea distrează când sunt nevoiți să plece la drum singuri.

Le place să vadă locuri cu o istorie bogată. Orașe care au muzee, mâncăruri delicioase și lucruri de învățat. Nu sunt neapărat fani ai sporturilor. Acești nativi cred că vacanțele vorbesc despre relaxare și plimbări. Nu prea se abat de la itinerarul lor și sunt destul de precauți și organizați.

5. Vărsător

Și Vărsătorul iubește călătoriile, dar nu îl pune să stea prea mult timp într-un loc. Vor să meargă în vacanțe ca să evadeze din cotidian și nu se teme să meargă singur în călătorii. Îi place ideea să se plimbe și nu vrea neapărat să aibă planuri bătute în cuie.

Sunt persoane care decid să plece mâine într-o vacanță și gata, nu își bat capul mai mult. Totodată, nativii Vărsător iubesc să fie aproape de natură, așa că apreciază locațiile cunoscute pentru frumusețea lor naturală. Îi încântă flora și fauna. Le place să meargă în drumeții, să viziteze locuri neexplorate încă. Să meargă prin pădure. Și da, fotografiile din telefonul lor îți pot confirma tot ceea ce vorbim.

Astrosens îți recomandă să citești și: Horoscop. Cea mai bună destinaţie de vacanţă, în funcţie de zodia ta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel