CINCI zodii primesc binecuvântări de la astre până pe 20 aprilie. O zodie are dor de ducă!

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Până pe 20 aprilie, Soarele luminează semnul de foc pasional al Berbecului. Iată ce bucurii pot primi următoarele CINCI zodii.

Sezonul Berbecului aduce daruri specifice pentru fiecare dintre noi, în funcție de casa pe care o tranzitează. De ce cadouri se mai pot bucura următoarele cinci zodii până pe 20 aprilie?

Să nu uităm nici că Soarele se va întâlni cu Jupiter mâine, pe 12 aprilie, considerată cea mai fericită zi a anului, din punct de vedere astrologic. 

Soarele în semnul Berbecului aduce noutate, prospețime, forță, energie, impuls, viață. Activează și scoate la lumină.

Iar Jupiter nu face decât să amplifice tot ce am menționat mai sus! 

În 2023, Sezonul Berbecului este dătător de speranță! Ne poate ajuta să vedem partea plină a paharului în absolut orice. Nu ne referim neapărat la gândirea pozitivă, ci mai degrabă la faptul că ne întâlnim cu viața și că o acceptăm așa cum este. 

Taur/Ascendent în Taur

Pentru Taur sau cei cu ascendent în Taur, Soarele se află în Casa a 12-a până la 20 aprilie. Și ce îți recomandă astrele? Să îți faci timp și pentru tine, să îți planifici. Ai nevoie de o perioadă potrivită pentru meditație, rugăciune sau introspecție.

Totodată, îți trebuie pace. Se recomandă ca în următoarele zile să faci pace cu trecutul. Iar dacă te simți obosit, merită să încarci bateriile, să te refaci. Și nu uita un lucru: bogăția interioară nu se poate compara cu absolut nimic. Ai face bine să te preocupi și mai mult de sănătatea ta, dar și de a celor apropiați. Nu trage de tine, fiindcă poți observa că ai un nivel mic de energie. Așa că pune pe primul loc somnul și odihna. O să te simți mai bine.

Rac/Ascendent în Rac

În cazul Racilor, Soarele se află în Casa a 10-a, a carierei și a statutului. Ce înseamnă asta? Că ai mai mult de o săptămână în care toate reflectoarele sunt în continuare ațintite asupra ta. Așa că orice vei face în acest interval, o să se facă imediat cunoscut. Așa că ai puțină grijă, fiindcă te poți face remarcat și cu ajutorul unor boacăne.

Putem afirma că este o perioadă propice ca să te pui bine cu șefii sau superiorii. Pe scurt, ieși în față. Fă ceva pentru poziția ta în societate. Poți să fii și mai autoritar, fără voia ta.

Balanță/Ascendent în Balanță

La tine, Soarele se află în Casa a 7-a, care ține de parteneriate și relații. Și poate să aducă mai multe scenarii pentru nativii acestui semn de aer. În plus, persoanele singure au destule șanse de a cunoaște oameni noi sau chiar posibili parteneri amoroși. Așa că fii cu ochii în patru!

Astrele te îndeamnă să fii mai încrezător în propriile forțe, dar și mai deschis. Dacă te afli într-o relație în care simți că a intervenit blazarea, fă ceva! Ai inițiativă până pe 20 aprilie, dacă vrei să rezolvi ceva. Ori, dacă nu se mai poate rezolva, poți să iei o decizie clară referitoare la despărțire, la separare.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Soarele este în Casa a cincea! Și se alătură și guvernatorului tău, Jupiter. Așa că bucură-te, încă ai multe motive de bucurie în zilele care urmează. Ține minte, însă, că depinde și de tine. Ești încurajat să vezi partea plină a paharului. Nu te victimiza și fii mai mulțumit de ceea ce îți oferă viața.

Dacă ai copii, relațiile cu aceștia se pot îmbunătăți. Dar joacă-te mai mult cu ei, bucură-te și păstrează entuziasmul celor mici. Pasiunile, romantismul și flirtul pot fi la ordinea zilei. Poate chiar exagerate. Însă bucuria ta îi va molipsi și pe cei din jur.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Pentru Vărsători, Soarele se află în Casa a treia. Jupiter este și el tot acolo, așa că mintea îți merge de minune în zilele care urmează. Ai multe idei care tot apar, dar nu le lăsa să treacă oricum. Pune măcar una în practică și o să-ți fie bine.

Și da, ești zodia care are un dor de ducă extraordinar. Simți nevoia să fii în continuă mișcare, să comunici, să vorbești cu tot felul de persoane. Mai presus de toate, o să ai replicile potrivite, la timpul potrivit. Totul o să meargă strună, dar nu uita că vorba dulce, mult aduce.

Îți recomandăm și: Venus intră în Gemeni pe 11 aprilie. Ce presupune acest tranzit astrologic?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel