Cine este actrița din Baywatch care a pălmuit un pasager la bordul unui avion - Video

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cine este actrița din Baywatch care a pălmuit un pasager la bordul unui avion - Foto: Q86UX Unsplash
Cine este actrița din Baywatch care a pălmuit un pasager la bordul unui avion - Foto: Q86UX Unsplash

A fost identificată femeia care a pălmuit un pasager la bordul unui zbor efectuat săptămâna trecută de la Tampa, Florida, la Atlanta, Georgia.

Pe data de 23 decembrie, femia a atacat un bărbat pentru că nu purta mască în timp ce mânca. Potrivit videoclipului postat pe rețele de socializare, femeia stătea pe culoarul avionului cu masca lăsată cu scopul de a-l mustra pe bărbatul așezat pe scaun. În scurt timp s-a ajuns la violență, iar însoțitorii de zbor au încercat să intervină.

'Nu-mi voi pune masca până nu-ți pui masca.'

Femeia l-ar fi zgâriat și scuipat pe bărbat, deși acesta a încercat să îi explice că doar mănca și bea, ridicând, la un moment dat, o sticlă cu apă fără capac. Aceasta ar fi spus bărbatului, în timp ce au intervenit stewarzii: 'Nu-mi voi pune masca până nu-ți pui masca.'

Potrivit New York Post, femeia este actrița și top modelul Patricia Cornwall, cu numele de scenă Patty Breton, din filmul Baywatch și o fostă animatoare din meciurile de fotbal american, NFL.

VIDEO

Mii de curse aeriene, anulate din cauza noilor restricţii COVID-19

Mii de curse aeriene au fost anulate luni, iar alte mii au întârzieri, din cauza noilor restricţii impuse de mai multe ţări.

Peste 2.500 de curse aeriene au fost anulate în cursul zilei de luni, iar alte câteva mii au întârzieri, la nivel internaţional, din cauza restricţiilor impuse de numeroase ţări pentru limitarea răspândirii tulpinii Omicron a virusului SARS-CoV-2, informează CNN.

Dintre cele peste 2.500 de zboruri anulate, 1.000 sunt curse care fac legături cu aeroporturi din Statele Unite, potrivit site-ului de profil FlightAware.com. Alte peste 9.000 de zboruri au întârzieri, la nivel internaţional.

În ultimele zile, la nivel mondial au fost anulate peste 6.000 de curse aeriene. Duminică, în Statele Unite au fost anulate 1.200 de curse aeriene, iar aproximativ 5.000 au avut întârzieri.

Companiile cu cele mai multe zboruri anulate

Companiile care au anulat cele mai multe zboruri sunt United Airlines, Alaska Airlines, Delta Airlines şi British Airways.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel