Cine este Vesta în harta ta natală și de ce este numită o "bijuterie a astrologiei"?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Primii patru asteroizi descoperiți sunt Ceres, Pallas, Juno și Vesta. Până în zilele noastre, sunt considerați asteroizi esențiali. Vesta a fost ultimul dintre cei patru asteroizi de o importanță deosebită, descoperit în 1807. Iată ce înseamnă Vesta în harta ta natală!

Vesta este considerat o bijuterie a astrologiei, conform llewellyn.com și este cel mai strălucitor asteroid de pe cer, fiind un simbol al simplității, al purității și al esenței lucrurilor.

Cu mult înainte ca Fecioara să fie asociată cu moralismul sexual provincial și cu vinovăția bazată pe biserică, ea a fost o preoteasă sfântă și păstrătoarea spațiilor sacre. În diagrama ta, plasarea Fecioarei tratează teme ale autodefinirii perfecte a fecioarei, pe care Vesta o accentuează și mai mult.

Indiferent de casa și semnul pe care Vesta îl guvernează în harta ta natală, este un templu, un loc care trebuie să fie doar al tău - fără compromisuri și incoruptibil. Dacă Vesta se află în Balanță, în cea de-a patra Casă, vei găsi o mare putere în a face din împrejurimile tale un templu. Dacă ea este în Berbec, în cea de-a șasea Casă, a muncii și a corpului, atunci ești cineva care se pierde în procesul vocației. Vesta vrea să tratezi o parte din viața ta ca fiind în întregime sfântă și în întregime a ta.

Potrivit astrology.com, Vesta este una dintre cele trei zeițe fecioare și ne amintește de sfințenia noastră dar și de puterea imensă a propriilor noastre energii, separate de ceilalți. În traducerile grecești, cuvântul fecioară înseamnă "pentru ea însăși", pentru că se referă la o femeie necăsătorită. Se spune că termenul de Fecioară i se potrivește perfect lui Vesta, pentru că, deși avea faimă ca zeiță, a refuzat să se căsătorească cu zei puternici precum Apollo sau Poseidon.

Vesta poate fi și reprezentarea divină a flăcării din interiorul nostru, dar și ideea care ne face să înțelegem modul în care ne simțim în raport cu familia și casa noastră. Mai mult, este inspirația din interior, care ne face să mergem mai departe. Este o flacără a ambițiilor și a dorinței, care au capacitatea să ne facă să continuăm, într-o lume cu multe greutăți. Poate fi și bucuria pe care o simțim în momentul în care ni se îndeplinește un vis sau un anumit obiectiv.

De fapt, Vesta este scânteia care ne aparține numai nouă. Ne menține spiritul optimist în cele mai grele zile și poate fi lumina care ne ghidează și ne permite să ne bucurăm de orice realizare. Este viață și lumină!

Vezi și: Ce reprezintă Juno în harta ta natală și cum îți influențează viața?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel