Confuzie, ILUZIE și haos cu Marte în Pești din 15 aprilie până pe 25 mai

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă: pexels.com
EXCLUSIV
sursă: pexels.com

Astrologul Daniela Simulescu ne aduce vești despre tranzitul lui Marte în semnul Peștilor, o perioadă cu multă confuzie, în care ar fi bine să nu credem tot ce ni se arată, o perioadă în care haosul și manipularea vor fi la ordinea zilei. Există și părți bune, însă, toți cei care lucrează în zona artei și a creativității vor avea un sprijin fantastic în munca lor. 

Marte simbolizează luptătorul, războinicul, cel care ne duce cu gândul la impulsivitate, grabă, ciocnire, rupere. Marte reprezintă, totodată, și energia masculină. Atunci când vrem să cunoaștem un bărbat, mai mult decât zodia sa contează să știm unde îl are pe Marte pentru că abia atunci vom înțelege modul său de a acționa.

Pe de altă parte, Peștii, ultimul semn al zodiacului, vorbesc despre milă, compasiune, vindecare spirituală, empatie, dar și dependență, iluzie și haos.

Cu Marte în Pești avem un războinic spiritual care poartă niște ochelari roz. El aduce o formă de revoluție spirituală, însă nu acționează cu adevărat.

Cu Marte în Pești vom dori să vedem ce e mai bun în orice, există riscul să îi dăm spiritualității rolul de a schimba lumea. Spunem o rugăciune, spunem o mantră – însă există riscul de a nu face nimic, de a nu se întâmpla nimic, pentru că e nevoie și de acțiune.

Toată această formă superficială de a trăi și de a ne exprima fără a face mare lucru ne va face mai apoi să ne plângem, să ne victimizăm și să așteptăm la alții.

Vom fi predispuși la a duce lupte care nu sunt ale noastre, care nu ne fac bine. Ne dezlipim de problemele noastre și ne atașăm emoțional de ale altora, suferind pentru ele fără a acționa. Propagăm imagini despre care nu știm nimic, până la urmă.

Nu putem salva pe nimeni, nu putem schimba pe nimeni, fiecare trebuie să vrea să se salveze pe sine însuși mai întâi și mai apoi să vrea să fie salvat.

„Cu Marte în Pești nu știm adevărul, mușcăm din poveste, dar nu știm ce e în spate, nu știm să gestionăm o situație – cum este chiar aceasta cu războiul”. La nivel mondial e haos, confuzie – pentru că acestea sunt armele folosite în ultima perioadă – haosul, confuzia și manipularea. Avem un „război hibrid”, ne spune din nou Daniela Simulescu. Astrologul ne recomandă să avem grijă de sănătatea noastră fizică și mintală.  

Cu Marte în Pești suntem foarte influențabili, iar obiceiurile noastre toxice vor fi exagerate.

Însă, pe de altă parte, ne aflăm în fața unei perioade excelente pentru întreaga zonă artistică: scris, cinematografie, pictură – tot ce este vizual va căpăta note profund realiste.

Folosiți-l, așadar, pe Marte în Pesti pentru a face ceva artistic, pentru a vă explora latura creativă și spiritualitatea.

Dacă tot a venit din nou vorba despre spiritualitate, având în vedere că Marte este lângă Neptun, fiți atenți să nu vă atașați de liderii spirituali care ar putea fi niște șarlatani. După 25 mai Marte din Berbec o să spună, „ai fost bleg? Ce să îți fac... Asta e”. Asumă-ți!

Marte în Pești ar putea acționa precum un „bisturiu al sufletului” care să ne ajute să mai retezăm ce nu ne face bine, să rupem, să distrugem ceva ce nu funcționează și să o luăm apoi de la capăt.

Date importante în perioada tranzitului lui Marte în semnul Peștilor:

Pe 4 mai Marte face un sextil cu Uranus

Este un moment bun pentru a nu mai fi atât de dramatici, pentru a nu mai ne victimiza atât de tare.

Pe 14 mai Marte face un sextil cu nodurile lunare

Astrele ne ajută în misiunile pe care le avem, ăsta e un moment în care ne ies lucrurile dacă ne-am găsit calea

Pe 18 mai, atenție, aceasta este ziua de care ne e teamă – Marte face un careu cu Neptun

Atunci când vorbești despre Neptun nu știi la ce să te aștepți. Ziua de 18 mai poate fi periculoasă, are un risc mare de pierderi, înșelăciuni. Nu știm exact cum să intepretăm ce se întâmplă, este ca atunci când ne uităm în apă, ni se pare că vedem ceva, însă este doar ceea ce ni se pare. Această zi de 18 mai poate să se poziționeze foarte ușor la extreme, poate fi dureroasă sau uimitor de bună. Important este să nu credem tot ce ni se spune, să nu ne lăsăm păcăliți,

Pe 23 mai Marte face un sextil cu Pluto.

Urmăriți întreaga emisiune despre tranzitul lui Marte în Pești mai jos.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel