Congresul Numerologilor din România - ediția a III-a - 30 octombrie 2021

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Numerologie
Congresul Numerologilor din România - ediția a III-a - 30 octombrie 2021
Congresul Numerologilor din România - ediția a III-a - 30 octombrie 2021

Sub coordonarea renumitului numerolog Anatol Basarab, fondator al Asociației Numerologilor din România(, cel mai important eveniment de profil al anului reunește specialiști și pasionați de numerologie din întreaga țară, într-un schimb de experiență relevant în domeniu.

Scopul declarat al Congresului îl constituie recunoașterea și promovarea numerologiei ca instrument de cunoaștere și de cercetare în dezvoltarea personală și profesională a oamenilor.

Vor avea loc mai multe sesiuni de prezentări pe o tematică de interes major pentru omul contemporan: „Bunăstarea spirituală - Vectorul 147”, axă a planului conceptual al lumii noastre.

Publicul va avea ocazia să îi asculte pe cei mai reprezentativi speakeri numerologi - psihologi, ingineri, IT-iști, profesori, traineri, economiști, juriști, arhitecți, influenceri, reprezentanți mass-media - împărtășind din experiența lor practică, și să descopere modalități concrete pentru îmbunătățirea calității vieții. Totul, pornind de la dictonul gestionare cât mai nealterată, obiectivă (7), a realităților culturale, socio-economice și politice ale vremurilor noastre.

Prin teme precum „Numerologia dezvoltării sistemelor informatice în <>”, „Cum poate mintea să vindece corpul”, „Tipurile de structuri psihice”, Creația divină – Omul văzut prin vectorul 147”, „Mens sana (1) in corpore sano (4)” și completând cu informații din domenii diverse de cercetare, în sens de „Tipare și credințe limitative”, „Conștiința de sine, umbra conștiinței colective” etc, Congresul Numerologilor din România, și cu această a III-a ediție, se constituie într-un solid argument al interdisciplinarității domeniului numerologiei - aplicabilă la nivel de sisteme, cu discipline formale clasice, dar și într-un accent pus pe transdisciplinaritate, o cheie a vremurilor pe care le trăim, prin dezvoltarea procesului de conștientizare printr-o gândire critică și creativă.

Ediția de anul acesta a Congresului propune, tot ca o componentă a bunăstării spirituale, și un palier – ancoră în înțelegerea valorilor identitare românești, tema „Românii din jurul României, în numere” urmărind să definească o imagine integrală a românilor autohtoni din țările aflate în jurul României (Ucraina, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova). În timp ce legătura cu arhetipul strămoșesc în actualele granițe ale țării e susținută prin tema „Despre costumul popular românesc. Mărturiietnoculturale în Colecția Casei de vinuri Iordache, Drăgășani” și prin momentul artistic, susținut de Ansamblului folcloric „Strugurelul”, Drăgășani.

Scopul activităţii numerologilorîl reprezintă facilitarea accesului către autocunoaștere și folosirea instrumentelor specifice în cuplu, familie, carieră și viața personală și socială a oamenilor.

Pasionații din acest domeniu vor primi în cadrul Congresului un plus de informație specializată și vor putea aprofunda caracteristicile personalității omului, instrumentele pentru descoperirea capacităților și talentelor, menirea fiecărui om, potențialul psihoenergetic și psihologic, interrelația cu realitățile înconjurătoare, precum și direcții de dezvoltare în cadrul unui sistem, pornind de la om și ajungând la societate.

Numerologia, disciplină studiată în țări din Europa și alte continente, deschide noi perspective de sprijinire a formării tinerei generații în plenitudinea personalității ei complete. În noul context, al pandemiei Sars Cov 2, cu toate modificările aduse de aceasta în toate planurile vieții: medical, economic, educațional, cultural și social, un program complex de conștientizare, bazat pe analiza numerologică a statisticilor oficiale, ar putea ajuta la crearea pentru România de politici sociale, educaționale și culturale eficiente și respectând întru totul ideea de ecologie, înțeleasă la toate nivelurile, centrate pe interesele omului, cetățeanului, românului.

În ultimii ani, numărul companiilor autohtone care au apelat la servicii de consultanță numerologică - atât la nivel de angajați, cât și la nivel managerial - a crescut, iar firmele au oferit un feedback foarte încurajator privind colaborarea în acest sens și au raportat optimizarea activității de management, o mai bună motivație a angajaților și creşterea productivităţii.

Astfel, Asociația Numerologilor din România își propune să contribuie cu răspunsuri pertinente la provocările de pe piața muncii, și aceasta aflată într-un proces radical de schimbare, și să ofere soluții în multe departamente din companii, în special cel al Resurselor Umane.

O bună detaliere a beneficiilor pe care le aduce studierea acestei noi direcții de cunoaștere a personalității omului ar fi de dorit să fie organizată pe scară educativă instituțională, căci amplificarea orizontului de căutare și cunoaștere științifică se fundamentează pe căutarea Sinelui. Astfel, interrelaționarea între participanții la Congres are ca scop identificarea unor deschideri teoretice și practice în vederea elaborării de politici educaționale și strategii sociale.

https://asociatianumerologilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel