Conjuncția dintre Mercur și Jupiter. Despre ce ne vorbește acest aspect astrologic?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Freepik.com
Freepik.com

Azi, pe 28 martie, Mercur face o conjuncție cu Jupiter în semnul Berbecului. Dar ce înseamnă o conjuncție între aceste două planete? Aduce beneficii?

Astăzi, Mercur face o conjuncție cu Jupiter în primul semn al zodiacului, cel al Berbecului. Așadar, planeta comunicării și a gândirii se întâlnește cu planeta expansiunii și învățării. Concret, mintea noastră o să fie doldora de idei. O să fim dispuși să împărtășim aceste idei cu foarte mult entuziasm sau cu un entuziasm chiar exagerat.

De ce? Să nu uităm că primul semn zodiacal, cel al Berbecului, este guvernat de Marte. Așa că orice aspect astrologic care se întâmplă aici are parte de artificii. Ba mai mult, cei temători vor prinde curaj, în timp ce persoanele extrovertite pot fi mai furioase.

Ce presupune o conjuncție între Mercur și Jupiter?

De pe canalul KRS Channel, aflăm că această conjuncție poate avea înțelesuri diferite pentru fiecare nativ. Însă, pentru că aceste planete pot fi văzute ca frați, au trăsături comune. Atât Mercur, cât și Jupiter, sunt profesori, sfătuitori. Singura diferența între ei este că Jupiter se ocupă de lucruri mai înalte, de înțelesuri filosofice. Mercur, în schimb, este o planetă logică, analitică. Însă, atunci când se află într-o conjuncție, Marele Benefic îl influențează pe Mercur. 

Când cele două planete se întâlnesc într-o conjuncție, o persoană se bucură de intelectualitate. Are un plus de idei. Este capabilă să învețe niște lucruri mai repede decât altădată. Putem fi capabili să ne uităm la un lucru atât din perspectivă logică, dar și dintr-una filosofică.

De pildă, dacă un nativ are în hartă o conjuncție între Mercur și Jupiter în Casa a 9-a, poate deveni un profesor excelent. Sau un preot cu har. Dar acest aspect diferă, în funcție de semnul și casa în care se află. Când avem o conjuncție între cele două planete în Casa a 6-a, un nativ care are acest aspect în astrogramă poate deveni contabil sau specialist în domeniul financiar.

O astfel de conjuncție poate aduce optimism, vești bune, stare favorabilă de spirit. Reprezintă un moment ideal pentru joacă și muncă. Suntem mai generoși, mai prietenoși și avem mai mult succes la examene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel