Conjuncția istorică Jupiter-Neptun de pe 12 aprilie va aduce haos și revelații pentru PATRU ZODII

Autorul articolului: Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursă foto: Pexels
EXCLUSIV
Sursă foto: Pexels

Horoscop Marea Conjuncție 12 aprilie. Oare care dintre zodii se vor resimți în preajma acestui eveniment marcant?

Dacă sunteți cititori mai vechi ai acestui site, ați tot fost expuși la informații despre Conjuncția Jupiter-Neptun de pe 12 aprilie. Fără doar și poate, trăim vremuri unice! Acest aspect este unul dintre cele mai importante din astrologie. Pentru că schimbă lumea. Este adevărat, cele două planete lucrează microscopic, nu în mod vizibil. 

Unii dintre voi vor avea senzația că sunt urmăriți de haos și confuzie, iar alții vor avea impresia că, în sfârșit, au revelații. 

Ce este important de reținut este faptul că putem apela la puterea rugăciunii, meditației, intențiilor sau chiar la scris sau activițăți artistice pentru a primi cu brațele deschise Marea Conjuncție. Pentru că are și ceva magic. Ar fi păcat să nu înotăm și în ape mult mai spirituale. 

Mai jos îi veți regăsi pe cei care vor profita cu câteva zile înainte și după de energia evenimentului. 

Berbec / Ascendent în Berbec

Casa a 12-a va fi luată cu asalt. Adică exact tot ce nu îți este cunoscut. Următoarea conjuncție Jupiter-Neptun se va petrece în 2035 chiar în semnul Berbecului. Până atunci nu vei mai ști cine ești. Cum îți dorești să simți, să te simți? Unde te vezi mai exact în 2035? Cine ești și cine vrei să fii? Descoperă-te! Ai șansa, totodată, să îți dezvolți latura spirituală.

Pești / Ascendent în Pești

Conjuncția se petrece exact în semnul vostru. Ce înseamnă vindecarea și sacrificiul pentru voi? Umanitatea va fi testată. De fapt, abia acum veți deveni oameni, veți ieși la suprafață, veți aduce remedii, leacuri, soluții pentru a vindeca lumea. Vindecați-vă pe voi înșivă și vindecați-i și pe ceilalți. Setați-vă intenția de a vă conecta cu universul.

Săgetător / Ascendent în Săgetător

Conjuncția se va petrece în casa a 4-a. Vorbim în primul rând despre liniștea interioară, relația cu familia și atașamente. Veți trece prin multe stări în aceste zone. Aspectul vă atenționează că trebuie să vă puneți intenția de a vă găsi refugiul interior. Aveți capacitatea interioară să vă refaceți singuri.

Rac / Ascendent în Rac

Veți avea dubii, multe dubii. Mai ales legate de spiritualitate. După care, o asemenea conjuncție pentru voi e bună atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Intențiile voastre se leagă de evoluția pe plan personal. Puteți decide să vă rupeți de rădăcinile voastre și să plecați din țară, de exemplu. Ieșiți din atașamentele pe care le aveți, părăsiți zona de confort și plecați în lume, veți evolua enorm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel