Conjuncţia Jupiter - Neptun şi puterea de a schimba ISTORIA. Ce se va întâmpla în 2022?

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Conjuncţia Jupiter - Neptun în Peşti din acest an promite schimbări pe scară largă în conştiinţa socială. Pentru a înţelege puţin amploarea sa, Ioana Ispas, Vicepreședintele Asociației Astrologilor, ne povesteşte ce evenimente majore au avut loc  în cadrul ultimei conjuncţii Jupiter - Neptun în Peşti.

Când s-a petrecut ultima conjuncție Jupiter - Neptun în PEŞTI?

“În 1856. Și atunci, dar și acum este vorba despre modul în care noi folosim resursele. După 1856, au urmat câțiva ani de maximă expansiune în Europa. Amintim de începutul colonizării unor regiuni din Africa și Asia de către Europa. Am avut un război al opiumului în China. Și au fost ani cu puternice inundații în Franța. Au fost destul de multe evenimente meteorologice mai deosebite, nu doar în Europa.

Și să ne reamintin că în 1856 a avut loc Tratatul de la Paris, care recunoștea Marea Neagră ca teritoriu neutru, nemilitarizat. Acest tratat a pus capăt războaielor dintre Imperiul Otoman și cel Țarist. Se recunoștea integritatea Imperiului Otoman. Iar pretențiile de expansiune ale Imperiului Țarist în zonă au fost foarte diminuate", a declarat Ioana Ispas, Vicepreședintele Asociației Astrologilor pentru Astrosens.ro.

Citeşte aici articolul complet: Concjuncţia Jupiter - Neptun în Peşti, MESAJ din TRECUT pentru 2022

Cea mai recentă conjuncţie Jupiter - Neptun a fost în Vărsător

"Ultima conjuncţie Jupiter - Neptun s-a petrecut în 2009, în Vărsător. Dacă în 2009 au început reţelele sociale să ia avânt, la anul, conjuncţia petrecându-se în Peşti, o să avem nevoie de vindecare. Şi pentru că multă lume nu crede în soluţiile de sănătate mintală, terapeuţi, tratament, multă lume vor începe să caute tot mai mulţi specialişti. Vor apărea şi persoane care îţi promit multe şi tu vei crede. Multă lume îşi doreşte să creadă în miracole, doreşte să creadă că va fi salvat. Trebuie să aveţi grijă cu cine vorbiţi. De aceea şi colaborările trebuie trecute prin filtru de fiecare dată.

Această conjuncţie se petrece o dată la 13 ani. Este cea care schimbă mentalul, emoţiile, conştiinţa, cum simţim, ce avem nevoie. 

Pentru că aceste două planete se află în semnul Peştilor - Peştii au legătură cu vindecarea şi cu amplificarea problemelor deja existente - vorbesc despre sănătate mintală. Pe lângă sănătatea mintală, vorbim şi de partea fizică, de dependenţe, de vicii, de relaţii toxice. Dacă ai aşteptat un moment să te vindeci sau să pleci de lângă o persoană toxică, 2022 e momentul. Dar dacă în 2022 nu ieşi din acel punct, nu mai ieşi de acolo.

Energia Peştilor are o chestie de visare, dar de cele mai multe ori este o confuzie mare şi un haos", potrivit astrologului Daniela Simulescu, redactor-şef la Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel