Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești: top TREI cele mai AVANTAJATE ZODII

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
sursă foto: pexels.com
EXCLUSIV
sursă foto: pexels.com

Conjuncția de care vorbim zilele acestea cel mai mult și despre care vom mai vorbi și în următorii 13 ani îi are ca protagoniști pe Jupiter și pe Neptun care se întâlnesc de data aceasta pe 12 aprilie în semnul Peștilor. Ce înseamnă asta? Astrologul Daniela Simulescu ne dă mai multe detalii despre felul în care nu vom mai pune preț doar pe material, ci vom consuma mai multă energie pentru a înțelege tot ce este spiritual. 

Conjuncția Jupiter-Neptun în Pești poate fi una iluzorie în care este important să credem mai întâi în noi înșine și abia apoi în ce promit ceilalți că ne vor da.

În același timp, este o perioadă nemaipomenit de bună pentru iertare. Nu uitați că iertatea, atât a voastră cât și a celor din jurul vostru, este un pas crucial în vindecare, iar conjuncția aceasta vorbește mult despre vindecare, mai ales că se întâmplă în semnul Peștilor. 

Atenție, însă, dacă vreți să vindecați pe cineva, înțelegi mai întâi că ei trebuie să își dorească asta, nu putem să salvăm pe nimeni cu forța!

Iată care vor fi zodiile cele mai avantajate de evenimentul astrologic al momentului:

Pești / Ascendent în Pești

Conjuncția se petrece în semnul vostru, așa că o să aveți multe oportunități pe toate planurile. O să vi se testeze umanitatea, de fapt, abia acum veți deveni oameni, veți ieși la suprafață, veți aduce remedii, leacuri, soluții pentru a vindeca lumea. Vindecați-vă pe voi înșivă și vindecați-i și pe ceilalți. Setați-vă intenția de a vă conecta cu universul. Aveți totuși grijă la persoanele dragi, la sănătatea lor. 

Rac / Ascendent în Rac

Este un moment excelent pentru a vă stabili un plan în ceea ce privește dezvoltarea voastră personală. O asemenea conjuncție pentru voi e bună atunci când vorbim de studii sau de călătorii. Intențiile voastre se leagă de evoluția pe plan personal. Puteți decide să vă rupeți de rădăcinile voastre și să plecați din țară, de exemplu. Ieșiți din atașamentele pe care le aveți, părăsiți zona de confort și plecați în lume, veți evolua enorm.

Scorpion / Ascendent în Scorpion

Conjuncția Jupiter-Neptun vine la voi cu o doză nelimitată de iubire și de curaj. Vorbim despre o iubire transcedentală, o iubire ca în filme pentru că Neptun vă învăluie și vă dizolvă frica de trădare. Vă veți arunca cu totul în dragoste, iar cu Jupiter-Neptun în casa a 5-a – legătura cu copiii va fi una extraordinară.  Și zona artistică s-ar putea să vă ducă în topuri, nu așa cum v-ați aștepta voi, însă cu mari beneficii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel