Conjuncţia Marte - Venus în Capricorn, moment EXPLOZIV pentru relaţii

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari
Conjuncţia Marte - Venus în Capricorn, moment EXPLOZIV pentru relaţii (sursa foto: Alexander Jawfox / Unsplash)
EXCLUSIV
Conjuncţia Marte - Venus în Capricorn, moment EXPLOZIV pentru relaţii (sursa foto: Alexander Jawfox / Unsplash)

Cea mai "focoasă" întâlnire a anului va avea loc chiar de Ziua Îndrăgostiţilor şi promite să ridice temperatura în viaţa noastră amoroasă. Despre ce vorbim? Despre conjuncţia Marte - Venus în Capricorn. Ce legătură au cele două planete şi ce influenţă au mai exact în relaţiile noastre? Află de la astrologul Daniela Simulescu:

Marte în Capricorn

Cine este Marte? 

În mitologie, este Ares, zeul curajului, al războiului, al luptei, al iniţiativei.

Marte arată şi zona de pasiune, dar şi zona de agresivitate, de impulsivitate. Lui Marte îi plăceau luptele. Nu degeaba, în astrologie, Marte se simte cel mai bine în Berbec, apoi în Scorpion. În Capricorn este ca un şef înţelept.

Marte este planeta acţiunii şi a pasiunii. Capricornul este semnul seriozităţii, al responsabilităţii, al intransigenţei, al organizării, al concentrării, al focusării, al planurilor lungi, al stabilităţii, al durabilităţii şi al elitismului.

Când Marte va trece în Capricorn, va lua toate credinţele noastre, toate speranţele şi o să le pună pe hârtie să le dea o formă.

Cu Marte în Capricorn va trebuie să ne asumăm mai mult viaţa noastră. Mulţi vom avea o trezire.

Marte intră în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie, când şi Venus iese din Capricorn. 

Nu am spus degeaba acest lucru. Venus şi Marte se vor întâlni de Ziua Îndrăgostiților şi vor forma o conjuncţie care va ţine până la sfârşitul lunii februarie.

Venus retrogradă în Capricorn

Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo.

Deşi retrogradarea a început pe 19 decembrie 2021 şi se încheie pe 29 ianuarie 2022, se pune la socoteală toată perioada în care Venus este în semnul în care va retrograda. Cu alte cuvinte, când vorbim de Venus retrograd, vorbim de când a intrat în semnul Capricornului, respectiv pe 5 noiembrie 2021 şi până pe 6 martie, când va intra în Vărsător.

Ce se întâmplă când planeta iubirii se întâlneşte cu planeta acţiunii şi a pasiunii? Un cuvânt: Artificii!

Conjuncţia Marte - Venus în Capricorn, moment exploziv pentru relaţii

Pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, face o conjuncție cu Venus. Este o conjuncție minunată pentru a începe o relație, pentru a ne descoperi senzualitatea, pentru a descoperi ce ne place, pentru a ne simți iubiți. Deci, din perspectiva asta, Marte în Capricorn ne ajută.

Venus și cu Marte se plimbă unul lângă altul până pe 6 martie, când amândouă vor intra în Vărsător. Este uimitor acest aspect. E ca și cum iubirea, pasiunea, afecțiunea și senzualitatea merg mână în mână ca să vă ajute să construiți sau să reconstruiți o relație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel