Conjuncția Venus-Jupiter din 2 martie sau cea mai iubibilă zi. Daniela Simulescu: "Poți da pe dinafară de bucurie" - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
pixabay.com
EXCLUSIV
pixabay.com

Urmează vești bune de la astre în ceea ce privește sectorul amoros! Iată ce spune Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, despre conjuncția dintre Venus și Jupiter.

Pe data de 2 martie, Venus o să facă o conjuncție cu Jupiter. Ce înseamnă asta? Urmează cea mai drăgăstoasă și iubibilă zi din an! Desigur, poți resimți acest aspect și înainte, dar și după această dată.

Așa că, astrele s-au unit și vor să ne ofere cadou un mărțișor foarte special la începutul lunii. 

Le avem pe Venus, Micul Benefic și pe Jupiter, numit și Marele Benefic. 

Știm deja că Venus este planeta iubirii și în mitologie, o reprezintă pe Afrodita. Tot Venus vorbește și despre plăcere, frumusețe, bani și feminitate. Dar și despre bucurie.

Iar în mitologie, Jupiter era Zeus. Cel mai mare dintre zei și cel care oferea abundență, oportunitate și expansiune.

Ei bine, aceste două planete se întâlnesc la 2 martie. Încă de pe 1 martie, prima zi a lunii, poți simți foarte bine această conjuncție. Din acest motiv, putem afirma că urmează cea mai romantică zi din an.

Această conjuncție va avea loc în semnul Berbecului, în primul semn al zodiacului. Ce înseamnă asta?

Că o să avem o poftă nemaipomenită de a iubi, dar și de a ne lăsa iubiți. Avem chef să cucerim și să fim cuceriți. Ba mai mult, în acele zile o să ne dorim să schimbăm ceva la înfățișarea noastră. Vin zile bune pentru a-ți cumpăra lucruri noi, cu ajutorul cărora să îți îmbogățești garderoba. Așa că sunt aspecte grozave.

Însă, când oamenii aud de aceste aspecte, au impresia că astrele le pun totul pe tavă. Este clar că nimic nu va pica din cer. Când avem o asemenea conjuncție, trebuie să știm să o folosim în interesul nostru. Nu lăsa să treacă acest aspect, ci fă ceva cu el!

În caz contrar, este posibil să nu îl simți deloc. Ce poți face, practic, în această zi?

Pe 2 martie, poți viziona filme de dragoste sau poți citi un roman de iubire. Poezii impresionante. Uită-te la poze cu partenerul! Sau gândește-te la următorul pas pe care vrei să îl faci din punct de vedere amoros.

Mai mult, urmează o zi bună pentru întâlniri. Dacă pe 15 februarie, atunci când am avut Conjuncția dintre Venus și Neptun, nu a fost cazul, acum este!

Este și o zi potrivită să îți faci cont pe o aplicație de întâlniri, dacă ești singur și simți nevoia să cunoști pe cineva. Sau să spui cuiva că îl placi, prin diferite metode.

Ești și foarte generos în această zi. Însă, atenție, pentru că fiind vorba de semnul Berbecului, vei fi generos cu propria persoană. Așa că poți face cheltuieli pentru tine.

Răsfață-te pe 2 martie! Caută ceea ce te face fericit. Iar dacă ești o nativă singură, ar fi minunat să îți cumperi flori, fără să aștepți de la cineva. Este o zi în care poți să cumperi un cadou cuiva sau chiar partenerului. Chiar dacă este luna mărțișorului și doamnele și domnișoarele așteaptă cadouri de la bărbați, ar fi bine ca și acestea să întoarcă favorul.

Ai o întâlnire pe 2 martie cu cineva? Îl poți surprinde cu un mic gest. Nu degeaba este cea mai drăgăstoasă zi! Este o zi în care poți da pe dinafară de bucurie, de plăcere și de încredere în propria ființă, încât toată lumea să roiască în jurul tău!

Nu ezita să faci declarații de dragoste persoanei iubite, să oferi cadouri și să ceri! Dacă a lipsit romantismul din relația ta în ultima vreme, poate fi momentul să schimbi ceva cu această conjuncție dintre Venus și Jupiter. Și o simplă îmbrățișare poate face minuni.

Cu Venus și Jupiter în Berbec trebuie să învățăm să ne bucurăm de ceva nou, spontan. Indiferent de vârstă, de experiență sau de alte aspecte, folosește această conjuncție, ideală pentru dragoste și bucurie.

Vezi aici emisiunea completa cu astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel