Conjuncția Venus-Marte în Capricorn. Daniela Simulescu: "MINUNAT! Cum ne ajută acest aspect"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Conjuncția Venus - Marte în Capricorn va marca a doua jumătate a lunii, începând cu 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro explică ce beneficii aduce acest aspect intens:

Luna februarie e luna iubirii. Avem o sărbătoare împrumutată şi o sărbătoare a noastră. Avem Sfântul Valentin pe 14 februarie, denumită Ziua Îndrăgostiţilor în toată lumea şi avem Dragobetele de 24 februarie, Ziua Îndrăgostiţilor la români.

Ce se întâmplă în februarie 2022?

Exact în a doua parte a lunii avem o conjuncţie Venus - Marte de toată frumuseţea, în semnul Capricornului. Şi această conjuncţie va dura până pe 6 martie, când cele două planete vor intra una lângă alta în semnul Vărsătorului.

Şi ce poate fi mai romantic, mai frumos decât o conjuncţie Venus - Marte.

Venus reprezintă iubirea, feminitatea, emoţia. Marte este pasiune, sexualitate, senzualitate. Şi le iei pe acestea două şi le împreunezi şi le arunci în semnul Capricornului. Şi Capricornul ce vrea? Seriozitate, predictibilitate, chestii tangibile.

Conjuncţia Venus - Marte în Capricorn vrea fapte, nu vorbe.

La ce ne ajută conjuncția Venus - Marte în Capricorn? 

Am avut Venus retrogradă începând cu 19 decembrie până pe 29 ianuarie. Multe relaţii au suferit.

Ne ajută această conjuncţie pentru că multe relaţii s-au trezit în urma pandemiei şi oamenii îşi dau seama ce mai vor. O astfel de conjuncţie vă ajută să lucraţi la vindecarea relaţiei, la sedimentarea ei, să vă găsiţi un scop împreună, să construiţi ceva.

Atunci când avem conjuncţie Venus - Marte în Capricorn, faptul că aceste două astre sunt unul lângă altul de Sfântul Valentin, de Dragobete, nu poate decât să ne bucure.

O conjuncţie Venus - Marte în Capricorn e foarte senzuală, foarte posesivă, foarte carnală.

Venus în conjuncţie cu Marte, femininul cu masculinul se îmbină şi creează ceva palpabil, tangibil, are formă, are material, are conţinut.

Aşa că, dacă relaţia voastră a trecut peste multe şi nu aţi renunţat, acesta este momentul să staţi unul lângă altul şi să ziceţi ce vrem de acum încolo de la noi şi să începeţi să munciţi. Poate până acum aţi lăsat relaţia să decurgă de la sine, dar de acum facem fiecare câte o cărămidă.

Poate sunteţi la începutul relaţiei. Este un aspect care vă ajută să oferiţi timp celuilalt să căpătaţi încredere pentru că un asemenea aspect vorbeşte de încredere şi de timp. Relaţiile nu ar trebui să se construiască pe chimia de moment.

Totul pleacă de la încredere. Ori Venus - Marte în Capricorn despre asta vorbeşte: "Hai să dăm timp, hai să vedem ce încredere poate fi între noi".

Pentru cei singuri. De obicei, semnul Capricornului zice "aştept mult timp până apare partenerul care trebuie". Poate eşti mai solitar, nu îţi place să cochetezi. Ai timp, ai răbdare. Ce vă recomandă acest aspect? Să vă oferiţi vouă ce aveţi nevoie de la ceilalţi. Aveţi nevoie să vă daţi seama ce vă face pe voi să vă simţiţi în siguranţă. Aceste aspecte au nevoie de siguranţă.

Când vorbim de semnul pragmatic al Capricornului, vorbim şi de siguranţă financiară. Că dragostea trece prin stomac la Venus şi Marte în Capricorn. Ne putem face cadouri, dar mai degrabă este vorba despre ce putem construi, despre fonduri, despre resurse. De unde le luăm?

Poate chiar lupta pentru resurse, pentru supravieţuire o să vă apropie sau o să vă facă să intraţi în contact cu o persoană care a realizat ceva şi de la care să învăţaţi şi pentru care să luptaţi şi voi.

Şi pentru cei singuri această conjuncţie este foarte bună pentru că îi ajută să se valorizeze mai mult, să se ia mai în serios şi să le crească puţin standardele.

Când avem acest marcaj de Capricorn, întotdeauna oamenii aceştia sunt mai saturnieni. Intră poate mai târziu în relaţii, intră în relaţii serioase sau cu diferenţă de vârstă.

E nevoie de timp, de siguranţă, de foarte mult confort şi de aceea şi cei singuri, cu această conjuncţie, pot aştepta până să intre într-o relaţie. Nu e de grabă. În februarie e aşteptarea aia în care simţi că nu se mai întâmplă nimic. Plus că semnul Capricornului este exigent, vrea anumite standarde, elitist, perfect, sobru. Nu intră în relaţie cu oricine. E foarte normal să fii selectiv. La fiecare e propria nevoie de aşteptare, de a prinde încredere, de a reuşi să creeze o conexiune stabilă.

Acest aspect mai repară din boacănele făcute de Venus şi Mercur retrograd. Pentru că şi Mercur schimbă semnul pe 14 februarie.

Dacă ar fi să vă gândiţi la relaţia pe care o aveţi, aceste planete chiar vă ajută în februarie. Vă ajută să începeţi o relaţie de lungă durată, să construiţi în relaţia pe care o aveţi sau chiar să ieşiţi dintr-o relaţie care s-a blazat, în care simţiţi că nu mai creşteţi. Pentru că dacă nu mai există teren pe care să creşteţi, nu are rost. Viaţa e scurtă. Nu are rost să staţi într-o situaţie în care nu mai creşteţi nici voi, nici relaţia. Frica de singurătate există, dar lumea în care trăim este diferită.

Dar pe scurt, conjuncția Venus - Marte în Capricorn aduce pasiune, senzualitate, siguranţă, aduce relaţii sigure, concrete, tangibilitate.

Oamenii cu planete în Capricorn, la suprafaţă sunt glaciali, reci pentru că au un zid în exterior. Ei pe dinăuntru colcăie de emoţii, de erotism, de trăiri, de sentimente, dar au nevoie de siguranţă ca să se poată deschide. 

Folosiţi această conjuncţie. O conjuncție Venus - Marte în Capricorn ne ajută şi pe plan profesional mult, dar pentru că vorbim de luna iubirii, mai degrabă v-aş împinge spre zona aceasta. 

Profitaţi de reduceri, nu ar strica să cumpăraţi o îmbrăcăminte deosebită, să ieşiţi la o cină deosebită.

Cu energia Capricornului, încercaţi să mergeţi să luaţi cina într-un loc nou, mai exclusivist sau să scoateţi partenera la cumpărături, ori să vă îmbrăcaţi cumva pentru partener. Adică faceţi lucruri tangibile, dar mai pretenţioase. Se zice de energia Capricornului că este mai oportunistă. Nu! Folosiţi conjuncția Venus - Marte în Capricorn, mai ales că este susţinută de Pluto şi de Jupiter. Trăiţi simţiţi, respiraţi. E o lună minunată pentru a îmbina femininul şi masculinul într-un mod armonios.

Dar ştiţi ce se întâmplă? Astrele dau, dar nu ne bagă şi în traistă. Capricornul caută restaurantul şi face rezervare sau cumpără bilete sau pregăteşte un cadou. Şi chiar dacă sunteţi singuri, răsfăţaţi-vă aşa cum v-aţi dori să fiţi răsfăţaţi de un partener ideal.

E frumoasă această conjuncţie. Este ofertantă, este intensă, este de lungă durată. Efectele vor veni în timp. Folosiţi a doua jumătate a lunii februarie. Bucuraţi-vă, iubiţi-vă, treceţi la următorul nivel şi oferiţi-vă respect!

Urmăreşte aici emisiunea despre conjuncția Venus - Marte în Capricorn, prezentată de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel