Conjuncție Marte-Jupiter în semnul Berbecului pe 29 mai. Nu te-ai săturat să spui „nu pot”?

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
sursă foto: Pixabay.com
sursă foto: Pixabay.com

Pe 29 mai, Marte face o conjuncție cu Jupiter în semnul Berbecului. Acțiunea se întâlnește cu șansa. Vom da dovadă de multă independență, dar și de îndrăzneală.

Pe 29 mai avem o conjuncție Marte-Jupiter care ne va face să ne întrebăm despre ce anume vrem cu adevărat și nu doar să ne întrebăm, ci să ne dăm seama că avem și capacitatea de a pune în aplicare ceea ce am descoperit că ne dorim, de a ne valorifica talentele, de a porni pe calea visurilor pe care le păstrăm în întuneric de atât de mult timp. 

Marte, cunoscut ca fiind și Micul Malefic, taie, separă, inflamează, te face nervos, agresiv, te aprinzi mult mai repede. Jupiter, Marele Benefic, este cel care este cunoscut pentru darurile sale: abundență, credință și speranță. O conjuncție între Marte și Jupiter poate să aducă atât aspecte pozitive, cât și negative.

Marte este despre luptă și până la urmă poate că e nevoie să înveți să lupți. Poate că e nevoie să te ridici și să fii războinicul acela la care visai în copilărie. Ce îți spuneai că vrei să devii când te vei face mare? Poate acum e momentul să acționezi. Pornește chiar de la furia ta: ce anume te enervează? Pe ce anume îți proiectezi furia? De ce ești nervos, de fapt? Ce îți dorești să schimbi în lume?

Jupiter te întreabă despre sistemul tău de valori. Faci ceea ce crezi că trebuie să faci? Dă tot ce ai! Luptă pentru lucrurile în care crezi. Trebuie să ai curaj să începi lucrurile pe care nu ai îndrăznit niciodată să le începi. E posibil ca viața să ți se pară dificilă, însă Jupiter aduce vorba și despre mulțumire, să fii recunoscător pentru tot ce ai. Nu te-ai săturat să te plângi? Nu te-ai săturat să spui „nu pot”? Nu te-ai săturat să îți tot validezi acel monolog interior? Ieși din zona de confort dacă chiar vrei să obții ceva.

Luptă pentru valorile în care crezi!

articol inspirat de canalul de YouTube Cam White

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel