Crucea pe care o ducem. Crize și blocaje cu Nodul Sud în Scorpion până în iulie 2023

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
EXCLUSIV

„Nodul Sud nu e neapărat negativ” ne spune Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro. Pot intra aici calităţi, abilităţi, reuşite, dar pot intra şi chestii pe care şi le-au dorit cei din trecut să le facă şi nu au reuşit. Poate veni cu tipare relaţionale. În Nodul Sud sunt şi frici pe care nu ştim de unde le avem. De aici pleacă totul în viaţa noastră. Nodul Sud este în Scorpion unde va rămâne până pe 12 iulie 2023. 

Nodurile lunare reprezintă punctele de intersecţie între ecliptică, adică parcursul aparent al Soarelui prin zodiac şi orbita Lunii. Se intersectează şi formează o cruce, de aceea spun că Nodul Sud este crucea pe care o ducem. Astrologia de astăzi ne spune să ne ducem către un sens, către o misiune. 

„Nodul Sud este cel mai important punct din astrogramă din perspectiva mea. Eu consider că acest punct reprezintă ceea ce preluăm noi din spatele alor noştri. Nu pot să spun despre tine ce ai fost în vieţi trecute, dar pot să îmi dau seama din Nodul Sud de nişte tipare generaţionale. Are legătură cu ceea ce preluăm din spate” ne spune Daniela Simulescu.

Ce vor Nodurile să ne arate? Să ne acceptăm condiţia de muritor şi de om. Când te naşti, nu ai 100% liber arbitru, ţi se dă o direcţie. E ca o buclă care te tot duce în acelaşi punct. E un tipar care poate fi vindecat.

Nodul Sud, când ne naştem cu el, poate să fie şi o cruce, poate să fie și un lucru bun. La un moment dat, lucrurile se întorc. Se setează ceva, e un punct de plecare. Următoarea întoarcere a Nodurilor, undeva la 36-37 ani, dacă apar evenimente importante fără să faceţi voi nimic, acolo sunt Nodurile voastre. Pentru că dacă nu sunteţi pe linia de tren care trebuie, veţi fi puţin debalansaţi.

Despre ce vorbeşte Nodul Sud în Scorpion?

Vorbeşte despre moarte, despre criză, despre resurse, despre pierderea puterii, a controlului, despre intimitate, despre sexualitate şi oarecum, despre probleme psihice, despre abandon, trădare, anxietate, un pic de paranoia.

Şi gândiţi-vă că aceste Noduri venind după o perioadă de pandemie.

Copiii care se nasc acum nu au cum să moştenească altceva decât frica în care am stat noi în ultimii doi ani. Şi nu doar asta vor moşteni. Probabil şi în familiile lor sunt anumite poveşti. Toată lumea care are Nodul Sud în Scorpion are o poveste de pierderi, de luat de la capăt. Poate cineva din familie nu şi-a calculat bine riscurile şi a greşit foarte mult.

Cu Nodul Sud în Scorpion, vrem să obţinem prin ceilalţi tot felul de foloase. Energia Scorpionului vorbeşte despre banii la comun, banii partenerului şi vom încerca prin celălalt să obţinem o casă, anumite venituri, o stabilitate financiară.

Nodul Sud în Scorpion ne învaţă în același timp că trebuie să fim independenţi. Nodul Sud în Scorpion este unul dintre cele mai sensibile noduri. Eşti mereu în luptă pentru supravieţuire, eşti mereu suspicios şi eşti pregătit să manipulezi. Vrei să ai control asupra celorlalţi pentru că cineva din spatele tău ţi-a transmis că nu poţi să ai încredere în oameni şi trebuie să îi foloseşti.

Veţi observa în perioada următoare că vom ţine cu dinţii de tot felul de situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel