Cum alegi parfumul în funcție de eveniment?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
https://pixabay.com/
https://pixabay.com/

Parfumul nu ne lipsește din colecția de accesorii nemuritoare! De aceea, este esențial să te pună în valoare perfect. Deși îl poți alege în funcție de preferințele în materie de mirosuri, poți să ții cont și de eveniment.

Cum îți completezi perfect look-ul cu ajutorul parfumului?

1. Parfumuri pentru sărbătorile de iarnă

Vine Revelionul, așa că poate îți trebuie un parfum nou sau nu știi ce să alegi din cele pe care le ai. Cu ocazia sărbătorilor, sunt recomandate parfumuri intense, cu note cât mai gurmande. De exemplu, poți opta pentru parfumuri cu note orientale.

Dacă acestea nu te caracterizează, ia în calcul și parfumurile dulci, care amintesc de bomboane sau prăjituri. Din fericire, găsești numeroase variante care să te îmbie.

2. Parfumuri pentru diferite petreceri

Mergi la petreceri sau chiar în club? Poți să fii mai îndrăzneț în ceea ce privește alegerea parfumului. Ca să ieși în evidență, folosește parfumuri condimentate sau orientale, care au persistență mare. Astfel, o să ai un miros îmbietor până în zori.

3. Parfumuri pentru nunți, botezuri sau cine

Poate că în anul care urmează deja știi că trebuie să ajungi la nunți sau botezuri. Acestea sunt evenimente speciale, la care porți cele mai frumoase ținute. În afară de haine și pantofi, ai nevoie și de un parfum de calitate.

La asemenea ocazii, poți să alegi parfumuri cu note florale, potrivite pentru doamne și domnișoare. Bărbații pot investi în parfumuri intense dar delicate, cu mosc.

4. Parfumuri pentru o întâlnire romantică

Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, vrei să îl impresionezi pe cel de lângă tine. Dacă ai fost invitat la o întâlnire romantică în oraș, ia în calcul și aromele dulci, care te fac să te simți stăpân pe tine.

Mai mult, merită să ai în vedere și parfumurile bogate în note florale, cele condimentate sau sticluțele cu arome de vanilie. Domnii pot opta pentru parfumuri orientale, pentru o atracție garantată.

5. Parfumuri pentru școală sau serviciu

Ar fi bine să alegi cu grijă parfumul pentru școală sau locul de muncă. Poți alege parfumuri dulci sau florale, care nu au o intensitate mare, ci redusă sau cel mult moderată. Cu siguranță, nu îți dorești să îți incomodezi colegii de muncă sau de școală cu mirosuri prea stridente, care îi fac să strâmbe din nas.

Sunt recomandate și parfumurile fresh sau fructate, cu note subtile.

Citește și: Parfumul ideal pentru fiecare zodie. Ce aromă ți se potrivește?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel