Cum arată a doua jumătate a anului pentru Scorpion/ascendent în Scorpion?

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Noutati
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Află previziunile pentru a doua jumătate a lui 2023 dacă ești Scorpion sau ai ascendent în Scorpion.

Cum sunt previziunile în a doua jumătate a lui 2023 pentru Scorpion/cei cu ascendent în Scorpion? Află ce ne spune astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu.

Este adevărat că în prima parte a anului au avut loc cele mai importante evenimente astrologice. A doua parte a lui 2023 nu va fi la fel, dar trebuie să menționăm faptul că abia acum se vor întâmpla cu adevărat niște lucruri în viața noastră.

Mai mult, amintim de faptul că Jupiter se află în Taur de la 16 mai și că Saturn rămâne în Pești, chiar dacă la un moment dat își va opri retrogradarea, ca și Jupiter.

De asemenea, între 23 august și 15 septembrie, Mercur va fi retrograd în Fecioară, iar aici trebuie să avem grijă.

Totodată, va mai avea o retrogradare între 13 decembrie și 2 ianuarie 2024. Vor urma și niște eclipse spre final de an. Pe 14 octombrie, vorbim despre o Lună Nouă în Balanță și pe 28 octombrie, o Lună Plină în Taur. Pe 3 octombrie, și Lilith o să își termine tranzitul în Leu și va intra în Fecioară.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Pentru tine, din punct de vedere personal, aspectele astrologice sunt minunate! Jupiter se află în Casa a 7-a, iar Saturn în Casa a 5-a. Așadar, ești capabil să iei decizii, să intri în relații, să cunoști oameni noi. Dacă ești într-o legătură serioasă, poți lua în calcul să te muți cu acea persoană sau să cumperi o casă alături de ea.

De fapt, se poate întâmpla următoarea situație. Tu ai tendința de a te implica în relații foarte intense, extremiste, unde apare o pasiune înflăcărată. Dar, Saturn în Casa a 5-a vine și te responsabilizează. Nu te lasă să ieși dintr-o relație, doar pentru a intra într-o alta care se bazează pe pasiune sau atracție fizică.

Să nu uităm că Venus, guvernatoarea de Casa a 7-a la tine, o să retrogradeze în această vară, începând cu 23 iulie, așa că apar o mulțime de tentații.  La tot pasul, fie că vorbim despre online sau nu. Saturn în a cincea casă te obligă să îți asumi responsabilitatea pentru un alt soi de relație.

Cu alte cuvinte, tentații vor fi, dar tu trebuie să reziști, să fii cuminte și liniștit.

Totodată, ar fi bine să te gândești la faptul că eclipsa de pe data de 28 octombrie, care se va petrece în Casa a 7-a, te face să îți dai seama de greșelile pe care le-ai făcut din punct de vedere relațional sau de timpul pe care l-ai pierdut. Iar aici pot să apară rupturi sau decizii imbatabile.

Astrologul le atrage atenția și celor care își doresc copii. Saturn în Casa a 5-a nu prea îi adoră. Așa că, dacă vrei, nu renunța, ci găsește formule și noi posibilități.

În schimb, pentru nativii care au copii, Saturn în Casa a 5-a poate aduce anumite situații. Aceștia pot fi mai bolnăvicioși sau pot avea diferite probleme dacă sunt înscriși încă la școală sau la grădiniță.

De asemenea, pot surveni și probleme de integrare în anumite comunități, în ceea ce îi privește pe cei mici. Încearcă să fii mai apropiat de ei, indiferent de vârsta pe care o au. Asumă-ți ceea ce se întâmplă în viața lor.

Dacă ai copii mari, în viața lor se pot întâmpla evenimente destul de importante.

Vara este destul de dinamică pentru tine!

Poți să citești și: Cum arată a doua jumătate a anului pentru Balanță/ascendent în Balanță?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel