Cum arată carantina pentru fiecare zodie. Provocări şi strategii

astrosens Team | Dată: 04 oct, 18:18 | Categorie: Diverse
Cum arată carantina pentru fiecare zodie. Provocări şi strategii (sursa foto: Pixabay)
Cum arată carantina pentru fiecare zodie. Provocări şi strategii (sursa foto: Pixabay)

Pandemia a schimbat mult viaţa aşa cum o ştiam, iar lucrurile încă nu au revenit complet la normal. În timp ce am învăţat cu toţii să trăim cum putem mai bine cu noile reguli, am învăţat câte ceva despre ce ne-a lipsit cel mai mult în timpul lockdown-urilor trecute şi cum să umplem aceste goluri, de la comunicarea cu cei dragi prin mijloace online, schimbarea activităţilor noastre zilnice şi adaptarea la muncă şi / sau studiu de acasă.

Astrologul Rebecca Gordon, într-un articol pentru harpersbazaar.com, a descris provocările cu care se confruntă fiecare semn zodiacal în cazul carantinei şi distanţării sociale, dar şi ce strategii pot aplica pentru a-şi face viaţa mai uşoară, în siguranţă.

Berbec

Provocare: Eşti semnul de foc cu cea mai mare energie, astfel încât cea mai mare provocare pentru tine ar fi imposibilitatea de a face mişcare sau de a petrece timp cu prietenii.

Strategie: este esențial să canalizezi acest foc sau altfel te poți arde. Creează un spațiu în casă dedicat antrenamentului și comandă orice ai nevoie pentru a antrenamentul tău. Adaugă şi muzica dinamică în ecuaţie pentru un plus de energie.

Taur

Provocare: Fiind un semn de pământ, tânjești adânc confortul și poate fi dureros să nu ai restaurantele preferate mereu la dispoziţie pentru a savura acel un de vin perfect sau o masă delicioasă.

Strategie: Află rețete noi sau urmează un curs de gătit online cu un prieten. Apoi vă puteți bucura amândoi de cina virtuală împreună. Bineînţeles, poţi urma această strategie şi cu cineva din familie.

Gemeni

Provocare: Când eşti condus de Mercur şi eşti nevoit să stai într-un singur loc prea mult timp poate fi incredibil de dificil. Dorești o varietate de locaţii și ai nevoie de multă stimulare mentală pentru a prospera.

Strategie: Participă la un curs pentru a învăța o nouă abilitate sau lansează un blog la care te-ai gândit întotdeauna. Acesta este timpul tău pentru a-ți cultiva și împărtăși cu adevărat vocea.

Rac

Provocare: Fiind un semn sensibil de apă, faptul că nu îi poţi vedea pe toți cei care îţi sunt dragi la fel de des ar putea fi cea mai grea parte pentru tine din distanţarea socială.

Strategie: programează apeluri video și telefonice și / sau creează un grup de sprijin săptămânal cu cei mai apropiați prieteni, astfel încât să rămâi conectat.

Leu

Provocare: Nu te poți îmbrăca și nu ai unde să mergi. Fiind condus de Soare, ai nevoie de un anumit grad de glamour pentru a-ţi face viața frumoasă.

Strategie: Oferă-ţi un motiv pentru a ieși zilnic (sau săptămânal) din pijamalele tale, chiar şi întâlniri sociale online pentru care să te aranjezi puţin.

Fecioară

Provocare: lipsa programului și a responsabilității te poate face să te simți pierdut, deoarece eşti condus de Mercur, mereu ocupat şi în mişcare.

Strategie: Vei face bine să folosești aplicații și alarme de urmărire a timpului și să implementezi în viața ta toate sfaturile de eficiență sporită. De asemenea, scufundă-te într-un proiect cu pași și check-in-uri cu alții.

Balanță

Provocare: Sufletul tău condus de Venus dorește să experimenteze frumusețea prin estetică și socializare. Acest lucru poate fi în mod natural dificil în carantină, deci va trebui să fii creativ aici.

Strategie: Răsfaţă-te cu ritualuri și băi de frumusețe pentru a-ţi oferi acel sentiment personal de strălucire, creează liste de gratitudine pentru toate lucrurile bune din viaţa ta şi chiar poţi începe un grup online în jurul acestei teme.

Scorpion

Provocare: A fi singur pentru mult timp te poate face să fii aspirat în găuri de iepure și conspirații pe internet. De asemenea, poţi avea tendința de a te izola.

Strategie: Dorești profunzime și mister, așa că alegerea unei cărți lungi suculente pe care mai apoi să o comentezi cu cineva ar fi perfect pentru tine.

Săgetător

Provocare: Fiind un semn de foc puternic, ai poftă de aventură, indiferent dacă este vorba de perspective noi, limbi străine sau subiecte de învățat.

Strategie: Din fericire, în carantină, încă poţi să faci anumite lucruri care îţi plac, așa că cel mai bine este să urmezi un curs interesant care să te ţină ocupat când nu poţi călători.

Capricorn

Provocare: Lipsa structurii și productivității în carantină te poate face să te simți anxios.

Strategie: Ai nevoie de obiective, fie că lucrezi de acasă sau nu. Chiar mai bine dacă ai un partener creativ responsabil cu care să discuţi des.

Vărsător

Provocare: Ai putea să te trezeşti că te apuci să rezolvi toate problemele lumii. Acest lucru este nobil, deși rişti să te copleșit și apoi să renunți.

Strategie: Comunitatea este cheia pentru tine, deși nu orice comunitate. Este esențial pentru tine să împărtăşeşti idei cu cei ale căror valori și misiuni de viață se aliniază cu ale tale.

Pești

Provocare: Fiind un semn de apă extrem de empatic, uneori te poți pierde în frica colectivă și emoțiile care nu sunt pe deplin ale tale.

Strategie: Creativitatea este cheia pentru tine, deci, indiferent dacă este vorba de colaj, dans sau scris, este esențial să laşi această energie să curgă. De asemenea, ritualurile de dimineață pentru relaxare te vor ajuta să îţi ţii emoţiile sub control.

sursa: harpersbazaar.com

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite