Cum arată „iadul” pentru fiecare Zodie? Semnele zodiacale și „iadul pe pământ”

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Cum ar fi dacă ți-ai imagina pentru o clipă iadul? Ar fi ca în poveștile vechi, cazanul cu smoală, flăcările și niște drăcușori roșii cu furci care să te înțepe? Sau ar fi ceva mai realist? Ar fi precum întunericul și uitarea pentru un Leu, dezordinea și haosul pentru o Fecioară sau lipsa oricărei perspective pentru un Săgetător?

Poate că iadul este chiar aici pe pământ, te-ai gândit vreodată la asta? Iadul stă în ceea ce nu ni se potrivește, în opusul visurilor noastre, în coșmarul din care nu ne putem trezi. Am scris acest articol cu gândul la opusul dorințelor zodiilor. Dacă raiul e tot ce ți-ai dorit vreodată, atunci iadul e lumea „cu susul în jos”. Cum ar arăta iadul pentru fiecare semn zodiacal vezi mai jos.

Disclaimer: Acest articol este un pamflet, dacă ți se pare că nu te-am „nimerit”, atunci poate că e momentul să îți dai seama că nu ești doar zodia ta! Astrologul Daniela Simulescu încearcă să schimbe fața astrologiei din România, să ne facă să ne cunoaștem pe noi înșine în mod diferit, dar să îi privim și pe ceilalți într-un mod mai blând, fără a le aplica un stigmat. Detalii aici!  

Berbec/ Ascendent în Berbec

A sunat alarma de șase ori și nu te-ai trezit la timp. Ai ratat interviul pentru jobul pentru care te pregătiseși în ultimele șase luni. Te-a sunat actualul șef și ți-a zis că proiectul tău a dat greș, iar drumeția pe care o planificaseși de câteva săptămâni s-a anulat din cauza condițiilor meteo. Pentru că ești deja epuzat psihic, nu știi ce să faci, așa că suni un prieten. Acesta se dovedește a fi extrem de ocupat și îți spune să ai răbdare. Să ai răbdare. Să ai RĂBDARE?!?

Taur/ Ascendent în Taur

Știi exact că aveai zece mii de euro puși deoparte pentru zile negre și voiai să discuți ceva legat de dobânzi, când doamna de la ghișeu ți-a zis că nu e nimic acolo. Cum? Pur și simplu s-au evaporat din cont. Doamna îți spune că partenerul tău/ partenera ta a venit și i-a ridicat pe toți de dimineață. Vezi roșu în fața ochilor. Când era să-i scoată? Că doar e în delegație. Suni și încerci să dai de el/ de ea, nimic. Nu răspunde. Te întorci acasă epuizat și vezi un bilețel pe masa din bucătărie. Te-a părăsit și a plecat cu banii. Nu ai timp să reacționezi că ți-a explodat o țeavă la baie și vezi cum apa țâșnește peste tot.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Te-ai dus la țară la bunici că te-a trimis mama să le duci niște cumpărături și niște medicamente. Bunicii locuiesc într-un sat izolat. Le dai medicamentele și ce le-ai mai cumpărat și când să te întorci la mașină începe o furtună de necrezut. Ești nevoit să stai cu bunicii în seara asta. Lor nu le place să vorbească prea mult, „vorba lungă sărăcia omului”. Nu ai semnal la telefon, nu ai cum să stai pe net, nu poți să suni pe nimeni. Nu ți-ai luat nimic de citit la tine. Se oprește curentul, e beznă. Se aud câinii urlând în depărtare. Ai o lacrimă în colțul ochiului. O ștergi pe furiș cu mâneca. Ești singur cu gândurile tale. 

Rac/ Ascendent în Rac

Te-ai apucat să meșterești ceva la magazia din spate. Vrei să faci niște rame de fotografii și să creezi un perete-surpriză cu amintiri pentru aniversarea de 10 ani de căsătorie. Ești extrem de implicat(ă) în toată chestia asta, ai pozele pregătite, nu trebuie decât să tai cu grijă marginile ca să... AU! Te tai destul de tare la mână, sângerarea nu se oprește, suni la 112, te ia salvarea și te duce la urgențe, primești îngrijirile necesare și ieși de la camera de gardă. Ți-e cam greu să mânuiești telefonul doar cu stânga, dar până la urmă reușești să suni la partenerul tău, ia uite, se aude chiar melodia de la telefonul lui. Deschizi o ușă și îl găsești sărutându-se cu altcineva.

Leu/ Ascendent în Leu

Ești la prezentarea produsului pe care ai de gând să îl scoți pe piața internațională. Ești îmbrăcat la patru ace, costum alb cu auriu, strălucești din orice unghi s-ar uita cineva. Este marea ta seară, ai muncit la asta în ultimii ani și știi exact cât de mult poți obține, vorbim de milioane de euro. Cineva fuge, vine în viteză și se izbește de tine, varsă paharul de vin roșu pe pieptul tău. Apoi vin mascații, fug după el, se aud sirene de peste tot, se pare că există un criminal în sală. Se aud împușcături. Te ascunzi sub o masă, duhnești a vin, s-a dus naibii tot evenimentul. 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Ai fost plecat întreaga săptămână la un teambuilding la Brașov. Ești epuizat, abia aștepți să ajungi acasă și să faci o baie și apoi să te bagi în pat. Deschizi ușa și simți un miros ciudat, nu îți dai seama ce este. Aprinzi lumina și pentru câteva clipe simți cum ți se oprește inima și apoi începe să bată într-un ritm nebunesc. Îți bubuie pulsul în urechi. Ți-au spart casa. Totul e aruncat peste tot. Vaza de la bunica e țăndări, hainele aruncate în toate direcțiile. Inspectezi fiecare detaliu. Au furat laptopul, sistemul audio, chiuveta cu totul? Cine naiba fură o chiuvetă? Te binecuvântezi în gând pentru faptul că nu îți ții banii și bijuteriile acasă, așa, în voia sorții.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Te-ai trezit liniștit, ți-ai făcut o cafeluță și te așezi pe canapeaua din sufragerie încercând să te pregătești pentru o nouă zi de muncă. Cineva sună la ușă. Cine să fie la ora asta? E soacra, desigur, aoleu e și mama ta. Se ceartă. Cu o falcă în cer și cu una în pământ, încep să se certe, una țipă și se plimbă prin toată casa, aoleu, mai încet că aud vecinii, cealaltă se duce în bucătărie se apucă să spele vasele, apoi continuă să țipe amândouă. Îți aruncă în față niște acte vechi îngălbenite, vorbesc de moștenire, te amenință că diseară vin și ceilalți frați și o să fie ditamai scandalul. Te-ai făcut mic, mic și cauți bilete de avion către Israel, de când ți-ai zis că vrei să vizitezi Țara Sfântă. Uite, last minute.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Ajungi la muncă la 22, ești pe tura de noapte, sau cel puțin așa știai. Schimb de planuri, se pare că nu era tura ta, te încăpățânezi să mai rămâi puțin, dai o mână de ajutor când se aude alarma de incendiu. Ești pe fugă, suni la pompieri, ajuți cu niște pături să stingeți focul. Până la urmă te bucuri că nu e tura ta, ieși naibii din clădire și chemi un taxi să te ducă cât mai repede acasă. Deschizi încet ușa, ai așa o presimțire. Intri în dormitor de unde se aude muzică destul de tare. Partenerul tău e cu cel mai bun/cea mai bună prietenă a ta în patul vostru. TRĂDARE, TRĂDARE, dar chiar așa, „pe patul meu și pe muzica mea?”

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Locuiești singur într-o garsonieră destul de goală la etajul 9. Singurul bun de preț e patul mare, confortabil. Ți se pare că e o liniște suspectă în jurul tău. Nu se aude nimic. Deschizi geamul, nimic. Te uiți la telefon, nu ai semnal. Deschizi televizorul, nu merge. Te mai duci o dată la geam, nimic. Începi să te agiți, trebuie să ieși. Cobori în scara blocului și încerci să ieși din bloc, dar ușa e blocată, nu se poate deschide. Bați la celelalte uși, încerci clanțele toate sunt închise. Te întorci în garsoniera ta și pe geam vezi cum un buldozer dărâmă cafeneaua de la colț și magazinul de bere artizanală. Ești distrus.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

S-a anunțat la știri că țara intră într-un nou regim. Regimul „libertății impuse”. Toată lumea trebuie să încerce măcar o culoare nouă de păr o dată pe săptămână. Ai de ales între roz, mov, albastru și verde. Munca este declarată ilegală, e vremea pentru cenacluri de poezie, festivaluri, concerte, cel puțin unul pe zi. Banii trebuie cheltuiți, nu ai voie să economisești. Trebuie să faci cheltuieli de cel puțin o sută de lei pe zi, altfel vei fi arestat. La închisoare trebuie să dansezi. Ești oripilat și te gândești de unde să faci rost de arme. 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Te-ai angajat ieri la această companie, aveai mare nevoie de bani. Intri în clădire purtând uniforma gri. Vezi că toți ceilalți oameni poartă uniforme gri, simți că te cuprinde o stare de leșin. Te uiți spre ferestre, dar clădirea nu are ferestre, doar un șir nesfârșit de birouri. Încerci să nu te mai gândești la asta, respiri. Te așezi la biroul care îți este destinat și ceri cuiva un plan de lucru, o fișă a postului ceva. Ți se dă destul de repede una. Trebuie să bagi aceleași date în calculator pentru o simulare de program. Opt ore, aceleași date, opt ore aceleași date. O rupi la fugă.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru a zecea oară ți se repetă că trebuie să revii cu picioarele pe pământ, nu mai suporți să asculți. Ești în această școală veche, cu pereți întunecați și ziduri groase, condusă de niște călugărițe care numai dragostea de Dumnezeu nu o inspiră. Ți se interzice să visezi cu ochii deschiși, să ieși cu prietenii, să privești marea. Trebuie să mergi la culcare la 20 în fiecare seară și asta numai după ce ai citit 80 de pagini din viețile Sfinților. Ai sub pat o sticlă de whiskey, știi sigur că ai. O cauți și o găsești, e goală, sau poate ai visat?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel