Cum arată weekendul perfect în funcţie de zodia ta?

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
Cum arata weekendul perfect in functie de zodia ta? (sursa foto: Pexels)
Cum arata weekendul perfect in functie de zodia ta? (sursa foto: Pexels)

Este vineri!!! Nu ai planuri deja pentru diseară? Nu-i nimic! Fiecare zodie ştie să se simtă bine atât acasă, cât şi în oraş sau chiar în drumeţie. Cum? Iată weekendul de vis pentru fiecare semn:

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Nu numai că Berbecul este cel mai competitiv dintre toate semnele zodiacale, ci are și o cantitate nesfârșită de energie. În timp ce unele semne cred ferm că weekendul este făcut pentru relaxare, Berbecul nu este dispus să stea liniștit, chiar și pentru o zi.

Weekendurile Berbecului sunt dominate de sporturi la care participă cu bucurie pe tot parcursul anului sau o activitate care necesită mişcare precum alpinism sau înot. 

Cui îi pasă dacă nu ajung să se relaxeze în weekend? În mintea unui Berbec, ceva agresiv și activ este oricum mult mai distractiv. Mai mult, pentru aceşti nativi, weekend-urile sunt un moment perfect pentru a-şi face prieteni prin aceste activităţi.

Taur (20 aprilie-20 mai)

Deși Taurul este considerat, în general, fiabil și responsabil, nativii acestui semn au și o latură profund materialistă. Nu sunt superficiali sau zadarnici; pur și simplu se bucură de lucrurile mai fine din viață. Își vor petrece weekendurile răsfățându-și nevoia de a fi înconjurați de frumusețe.

Indiferent dacă este încă o călătorie la muzeul lor preferat sau o ieșire interesantă la o expoziție de artă locală, Taurul bucură oportunitatea de a-și îmbrățișa latura artistică. Se plimbă încet, mișcându-se în ritmul lor propriu, și simt cu adevărat fiecare detaliu. În timp ce unii oameni i-ar putea numi pretențioși, Taurul știe că excursiile lor săptămânale sunt doar o parte naturală a naturii lor creative, iubitoare de material.

Când rămâne acasă în weekenduri, Taurii îşi folosesc mâinile pentru hobby-uri relaxante precum gătitul, grădinăritul sau alte activităţi care le oferă un plus de gust şi frumuseţe locuinţei lor.  

Încercați să vă dezactivați modul de lucru și bucurați-vă de weekend planificând, de asemenea, o cină extravagantă pentru dvs. sau pentru o persoană dragă. Vor aprecia gestul și vei ajunge să gătești în pace. Ascultaţi câteva dintre melodiile preferate pentru o relaxare suplimentară.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

În ciuda personalității lor confuze, nativii Gemeni sunt de fapt foarte amuzanți. Prindeți-i într-o zi bună și veți realiza rapid că sunt sociabili, vorbăreți și înfometați de divertisment. Deși latura lor plină de chef iese la suprafață ocazional, sunt mai cunoscuți pentru natura lor versatilă, iubitoare de distracție, care caută mereu experiențe noi. 

Întrucât doresc distracție, activitatea preferată de weekend a Gemenilor este să vadă un spectacol. Vor recruta un grup mare, vor planifica o cină în prealabil și vor forța pe toată lumea să rămână pentru o noapte după aceea, transformând un spectacol simplu într-o seară socială. Un lucru este sigur: weekendul Gemenilor nu va fi niciodată plictisitor. 

Când petrec weekendul acasă, Gemenii preferă cititul. Dacă nu aveţi nimic bătut în cuie în aceste zile, exploraţi biblioteca locală. Îți va plăcea să-ți vezi orașul și să te delectezi cu o nouă descoperire literară.

Dacă lectura pare prea lentă în acest sfârșit de săptămână, căutați întâlniri sociale mai mici care se întâmplă în cartierul dvs., cum ar fi un grătar. Îți place să discuți cu toată lumea, deci aceasta ar fi o ocazie perfectă pentru a găsi niște prieteni noi. Puteți chiar să vă planificați propriul eveniment dacă aveți timp!

Rac (21 iunie-22 iulie)

Racul este cel mai bun om de casă. Deși viața lor socială este importantă pentru aceşti nativi, sunt la fel de fericiți să stea pe canapea toată ziua. Pentru raci nu trece un weekend fără să îşi vadă emisiunile TV preferate. De fapt, este metoda lor preferată de relaxare.

Racii nu văd nevoia să părăsească casa și să-și testeze emoțiile sensibile în afara zonei de confort. Dacă oamenii doresc să petreacă, pot veni la 'petrecerea' de stat pe canapea alături de ei. Dacă nu, Racul își va petrece cu bucurie toată ziua înfășurat în pături, mâncând mâncare bună și, în general, bucurându-se de liniștea de a fi acasă înainte de a fi nevoiți să iasă din cochilie și să se întoarcă la muncă luni. 

Fiind totuşi şi o fire artistică, Racul va căuta un hobby sau un proiect creativ cu care să îşi umple timpul. Încercați-vă mâna la unele meșteșuguri în acest weekend, cum ar fi pictura sau realizarea unor albume de amintiri. Sau, dacă vă simțiți mai sociabil, petrece puţin timp făcând voluntariat. Îți place să-i ajuți pe oameni.

Leu (23 iulie - 22 august)

Viața este atât de grea pentru Leu. Cel puțin, par să creadă că este. Sunt obișnuiți să fie răsfățați și plini de afecțiune. Însă, după o săptămână ocupată în care toți s-au uitat peste ei, ei chiar ar putea avea nevoie de niște răsfăţ.

O zi de spa este activitatea perfectă de weekend pentru Lei. Nu numai că sunt centrul atenţiei în timpul tratamentelor spa, dar își pot folosi și latura dramatică, deoarece se plâng de numeroasele dificultăți din săptămâna lor. Vor ieși reîmprospătați, întineriţi și gata să își asume din nou statutul de rege sau regină a junglei (și al scenei sociale). 

Prietenii sunt unul dintre punctele tale forte şi îți tragi forța din legăturile sociale. Fă-ți câteva planuri cu prietenii tăi în acest weekend pentru a ieși în oraș! Adună-i pe toții și găsește un club de noapte sau, dacă ai copii, găsește un concert pe care vrei să-l vezi.

Combinați-vă dragostea pentru artă cu prietenii și mergeți la teatru sau la un spectacol de artă. Veți sprijini artiștii locali și veți fi alături de oamenii preferați.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele respectă abordarea „mai multă muncă și mai puţină joacă”. Sunt practice și amabile, dar extrem de critice. Sunt obsedate de fiecare sarcină din fața lor, luptându-se să se îndepărteze și să-și ia puțin timp pentru ei înșiși. Ca atare, puteți găsi adesea o Fecioară care lucrează în weekend în timp ce încearcă să termine „un ultim proiect” care nu este niciodată ultimul.

În cele din urmă, o Fecioară va obosi și va fi forțată să intre în modul de relaxare din cauza epuizării. Până atunci, însă, le poți găsi aproape întotdeauna la birou sau lucrând de acasă, deoarece rafinează detalii de care nimănui nu îi pasă. 

Sfat? În acest weekend ar trebui să ieși în aer liber! Faceți o drumeție, o plimbare cu bicicleta sau ieșiți să alergaţi pe plajă. Faceți tot ce puteți pentru a folosi natura pentru a vă umple după o săptămână grea. Puteți invita şi prieteni alături de voi.

Sau dacă aveți nevoie de conexiuni noi, înscrieți-vă pentru o excursie în grup pentru a întâlni unii oameni cărora le place să iasă în aer liber la fel de mult ca dvs. Dacă sunteți în urmă la muncă (ceea ce se întâmplă rar) folosiţi atitudinea harnică poate puţin duminica pentru a începe noua săptămână cu un avans în sarcinile de lucru. 

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Balanțele sunt obsedate de echilibru și armonie, nu numai în ființa lor internă, ci și în lumea din jur. Vor să experimenteze liniștea și împlinirea totală, astfel încât weekend-urile lor sunt deseori petrecute în drumeții.

Balanței îi place să exploreze medii noi, să intre în natură și să scape de stresul care îi așteaptă înapoi acasă. Cu toate acestea, ei au întotdeauna nevoie de un partener în drumeții. Prea mult timp în singurătate înnebuneşte Balanța. Cu cineva alături, își pot petrece toată ziua explorând și îmbibându-se în mediul liniștit al naturii. 

Pune-te în echilibru, Balanță, cu niște yoga. Îți place să ai armonie în viața ta, așa că găsește un curs de yoga sau un tutorial online pentru un weekend relaxant. Încercați să vă exersați mișcările afară pentru a profita de liniștea pe care o găsiți în natură. 

Dacă nu vreţi să plecaţi prea departe de casă în weekend, bucurați-vă de un masaj sau o zi de spa pentru a vă relaxa complet și a vă restabili echilibrul în viață. Invitați câțiva prieteni pentru o zi distractivă sau mergeți solo pentru a vă conecta mai bine cu voi înșivă. Oricum ar fi, trebuie să aveți un weekend minunat! 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Calm, rece și închis - cam asta e tot ce vă puteți aștepta de la un Scorpion. Deși este dificil să cunoști adevărata personalitate a acestui semn misterios, comportamentul lor distanțat, dar prietenos, atrage tot felul de oameni. Sunt adesea înconjurați de prieteni interesanți, dintre care mulți îi consideră a fi cea mai tare persoană cu care au intrat vreodată în contact.

Având în vedere statutul lor social în general ridicat, Scorpionul frecventează unele dintre cele mai tari și mai exclusiviste cluburi din oraș în weekend. Resursele lor puternice îi duc prin orice ușă și adoră aceste locuri exclusive, deoarece se pot ascunde de restul lumii și se pot bucura de o aparență de intimitate.

Scorpionii adoră prestigiul și izolarea cluburilor de elită. Aspectul social este doar un bonus. Este la fel de posibil ca un Scorpion să aleagă o activitate de weekend învăluită în mister, dar total interesantă. Scorpionii știu să se distreze, personalitatea lor pasională înseamnă că fiecare activitate poate fi cel mai bun moment pentru toți cei implicați.

Sfat: Folosește această energie pentru a planifica o noapte distractivă cu prietenii tăi. Începeți cu karaoke sau organizați o petrecere cu niște prieteni apropiați.

Nu te simți super sociabil în acest weekend? Pasiunea ta înseamnă că și proiectele de acasă pot fi o ocazie distractivă, așa că găsește un nou hobby precum tricotatul sau pictura și lasă imaginaţia să curgă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Cunoscut drept cel mai mare călător din zodiac, Săgetătorul nu se mulțumește să rămână acasă în weekend. Dacă au o zi liberă sau chiar un moment liber, o să profite la maximum. Ca un semn versatil, cu nevoia de a fi conectat la lume, Săgetătorul vrea să vadă cât de mult poate în viața lor.

Șansele sunt ca Săgetătorul să aibă deja călătoriile de weekend planificate cu o lună în avans. Dar nu vă faceți griji că vor merge singuri. Cu mintea deschisă și natura entuziastă, vor face probabil mulți prieteni pe drum. 

Găsește timp în acest weekend pentru a planifica o călătorie, chiar şi în zona oraşului tău. Adună niște prieteni apropiați împreună pentru o călătorie rutieră sau o aventură de unul singur la o atracție locală.

Nu poți pleca nicăieri în acest weekend? Mergeţi la un club local de comedie! Fie cu prietenii sau solo, acesta va fi un mod hilar de a vă petrece vinerea sau sâmbăta seara. 

Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Capricornii sunt serioși şi distrugători de bucurii în weekend. Ca semn care ține de responsabilitate și de atingerea obiectivelor, o zi liberă îi face mai degrabă anxioși decât entuziasmați. În timp ce alte semne se bucură de weekend relaxându-se, Capricornul nu își poate sacrifica nevoia de disciplină și autocontrol. Vor petrece weekendul făcând treburi prin casă, asigurându-se că viața lor personală este într-o formă extrem de bună în timp ce așteaptă să se întoarcă la muncă luni.

În mintea unui Capricorn, munca - inclusiv treburile casnice - este întotdeauna pe primul loc. Sincer, cu toții ar trebui să fim un pic mai asemănători cu acest semn. Capricornului își verifică imediat toate sarcinile necesare, în timp ce noi ceilalți ne străduim să spălăm rufele pe care le amânăm deja de trei săptămâni. Un weekend de distracție merită stresul mai târziu? Pentru Capricorn este un răspuns ușor: nu. 

Însă iubirea sa pentru familie este întotdeauna pe primul loc. Planificați o masă pentru a reuni familia în acest weekend şi pentru a vă reconecta cu cei dragi. Un picnic, un joc de bowling sau un film sunt toate idei grozave pentru a vă revedea cu rudele pe care este posibil să nu fi vorbit de ceva vreme.

Dacă familia dvs. este departe, planificați o reuniune a prietenilor în care toți cei mai buni prieteni se pot relaxa și se pot bucura de compania celuilalt. Dacă simțiți să vă distraţi singuri, mergeți la un concert sau la alte spectacole artistice pentru a vă bucura de dragostea dvs. pentru toate lucrurile creative. 

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

Vărsătorul este, fără îndoială, cel mai umanitar dintre toate semnele zodiacale. Ca oameni foarte intelectuali, ei văd problemele din lume și știu exact cum să le rezolve, chiar dacă trebuie să înceapă cu un pas mic.

Vărsătorii își petrec weekendul în voluntariat în efortul de a-și împlini visele despre o lume mai bună. Le place să-i ajute pe ceilalți, așa că voluntariatul este o modalitate perfectă pentru ei de a-și petrece timpul. Deși poate arăta ca un lucru greu pentru unii, este un weekend plăcut pentru Vărsători. 

Dar când au chef de distracţie, sfârșitul de săptămână este un moment perfect pentru a petrece cu prietenii.

Ieșiți vineri cu niște prieteni apropiați și distraţi-vă până în zori! Sâmbăta recuperați noaptea târzie cu un mic dejun târziu, alături de niște prieteni cu care nu te-ai mai văzut de mult.

Profitați de ziua de duminică pentru a vă pune la curent cu unele lucrări sau teme, astfel încât să fiți bine odihniți și pregătiți pentru săptămâna următoare. 

Pești (19 februarie-20 martie)

Peștii adoră să fie înconjurați de oameni. Nu numai că sunt super prietenoși, dar sunt și un semn dezinteresat căruia îi place să facă lucruri pentru alții. 

Pentru Pești, activitatea ideală din weekend este să organizeze o petrecere pentru prieteni apropiați. Este modalitatea perfectă de a-și răsfăța nevoia de timp social prin reunirea oamenilor. Desigur, Peștii vor face toată munca şi vor găti, insistând ca prietenii lor să se relaxeze și să se cunoască între ei. Este o seară plină de conversații semnificative, muzică uşoară și o mulțime de mâncare bună - un vis al Peștilor. 

Aşadar, nu ezitaţi să planificați o cină cu niște prieteni într-o noapte și vedeți un film pentru a menține acele relații prospere. Alegeți o zi în acest weekend și dedicați-o găsirii unor prieteni noi!

Alăturați-vă unui club care vă place. Sau oferiți-vă voluntar pentru a forma niște conexiuni noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel